10 krucijalnih razloga zašto ti nije odgovorila na SMS

Ima li šta gore od situacije kad neko već 10 minuta ne odgovara na bitan sms sadržine „e ćaos, šta ima“. Ima možda kad se skrotum zakači u lanac od bajsa dok voziš ili nedajbože, da na onu poruku neko ne odgovori pola sata ili ceo dan. Ili nikad… Bedak visokog intenziteta. Još ako je ta poruka upućena ribi s kojom si imao tinejdžersko vatanje u tmini  i nakon toga predvideo svetlu budućnost, upoznavanje njenih roditelja i čopor male dece sa plavim loknama, uf, ne bio ti u koži, prijatelju. Tad kreće paranoja, pa sudiš iracionalno, a ko zna iz kog razloga ti mlada gospođica nije odgovorila. Evo analize najčešćih razloga. Spektralne analize, dabome.

Ne zna da koristi telefon

Ukoliko si se jebavao po kakvim vrletima i gudurama Srbije, moguće da si pijan ašikovao sa devojkom koja nije baš tehnološki osvešćena, tačnije ne koristi ta sranja koja zrače. Pošto su takve devojke fine i rumene, ova tvoja nije htela da da ispadne ljankase pa je dala broj seoskog vrača koji je ujedno i njen ćale i jedina individua ovog izolovanog plemena koja ima telefon. Avaj, čak ni ovaj mudrac ne ume da ga uključi tako da je tvoja ljubav zauvek izgubljena zbog diskrepance u poimanju termina „punjač za mobilni telefon“.

Dala ti je pogrešan broj (namerno)

Postoji jedna jako čudna klika curica koje su u fazonu da malo vatačine može da dođe u obzir negde u prolazu do klupskog vecea ali na kraju seanse kad si već siguran kako će te mala radodajka zvati sutra da ti podari orošenog međunožja, ona ti uvali stari broj teče koji je u zatvoru zbog nameštanja tendera za plastične čaše. Dok ti pizdiš jer te mala hijena prevarila ona prepričava svojim drugaricama-hijenama kako je navukla nekog lika na jadnu foru. Ovakve spodobe ne znaju kad je dosta, tako da nećeš biti jedini pali brat, koliko večeras navući će bar još jednog nesrećnika.

Aj ne primaj se.

Dala ti je pogrešan broj (slučajno)

Ili je riba glupa ko kurac pa je uspela da zajebe niz od sedam brojeva, ili je neka prljava narkomanka, dakle opet je glupa kao tukidid. U svakom slučaju, kad si nazvao javio se neki nesrećni Rusin ili Slovak iz mirnog vojvođanskog sela i nikako niste mogli da se sporazumete, ali te čovek nekako ubedio da kupiš 10 kubika bukove građe od njega. Eto, zlo nikad ne ide samo.

Predomislila se

Ok, legitimno. Svaka osoba u životu ima pravo da oće da pa neće nešto ili da neće da pa hoće. Samo žene imaju pravo da hoće pa neće pa hoće pa neće pa hoće pa neće pa sve tako sinusoidno do beskonačnosti, te ova teorija ne samo da je plauizibilna već i veoma verovatna.

Neće da odgovori

Riba ima integritet. Šta sad, ako je ti je malo pušnula u raspalom veceu uz muziku Bobana Rajovića Kleptomana, ne znači i da ima neke obaveze prema tebi. Bilo je šta je bilo, ona ide dalje, jaše ka zapadu ko Talični Tom, a ti jebiga, sledeći put da znaš: nikad ribi posle prvog pušenja ne ide sms sadržine V O L I M T E.

Đubre je

Jako se obradovala kad si joj poslao sms, skakala je po sobi, ljubila kera, mačku, papagaja, pustila Miligram do panja, onda opet pročitala poruku sva srećna i na kraju rešila da ti odgovori posle 3 dana „hej, izvini, bila sam nešto u frci ovih dana, lepo što si se javio“. Ako ti se ikad ovako nešto desi u životu, odmah joj idi na adresu i sprži kuju napalmom, pička li joj materina bezobrazna.

Natopljene mi gaće ko močvara, al čuvam čast, poštenje i nevinost. Hihi koju nevinost.

U romingu je

Sve se nema a priča se u romingu. Tačnije, ne priča se. Nit se odgovara na poruke, znaš koliko je 30-150 dinara za „e javim se kad dođem za x dana u tunguziji sam trenutno“ ali zato se kupi pola Zare pa se za avionski kargo doplati bdp Somalije. Isto spaliti napalmom.

Pod drugim je muškarcem

Možda bi i odgovorila ali balast mesa, kostiju i znoja muškog pola joj trenutno obremenjuje telo. Naravno, prvi pik muškog mozga na pitanje „što li ne odgovara, kurva“. Onda racio odgovori „ma daj bre, pa da l misliš da je ona takva da bi ti dala broj pa jahala nekog drugog“. I onda se iskuliraš zbog zaključka da verovatno pere sudove ili ne zna gde joj je glava od silnog humanitarnog rada o kom ti je pričala u pauzi između razmene fluida iz vaših usnih dupalja.

Spava

Nećeš verovati, postoje ljudi koji se ne probude na poruku SPAVAŠ LI u pola 4 ujutru već kuntaju snom pravednika jer ustaju u pola 7 da se spremaju na arbajt. Zato ne budi sivonja da već u 4 zoveš da pitaš ŠTO NE ODGOVARAŠ TI ALO jer postoje velike šanse da ćeš biti zauvek blokiran i prijavljen.

Ima parkinsonovu bolest

Da, i to je čak moguće. Ona se zapravo nije tresla od sladostrašća dok ste bili u akciji nego jebiga zbog objektivnih okolnosti, te stoga ne budi seljačina i ne prejudiciraj da je samo još jedna u nizu kurvi na ovom svetu, već eto, devojci samo treba nešto više vremena da odgovori. Kojih nekoliko sati.

 • Bokac84

  Hahahahhahaha aj neka bude ovo poslednje :D
  iz ženskog ugla to bi izgledalo ovako http://top10.zabaviste.com/top-10-zenskih-misli-kada-joj-ne-stigne-odgovor-na-poruku/

 • Курјак

  Увек “Блек” има добре текстове, и радо их читам, али како ме изнервира са покушајем прављења “српских” речи од класичних енглеских, на пример “te ova teorija ne samo da je plauizibilna…” ПЛАУЗАБИЛНА није реч, ВЕРОВАТНА, ВЕРОДОСТОЈНА, то су речи. Не испадаш образован, већ обичан пратилац западних трендова, што чини ми се по твојим текстовима, ниси.

 • Darko

  Vi ste kraljevi…

 • Desimir Popovic

  Niste stavili da joj toliko drhte ruke od uzbudjenja sto si joj poslao poruku da ne moze da otkuca pravilno poruku i svaka izgleda ko da je ločala vinjaka od sinoc… “E bds mi jw degp ato si… – A u kurac neću mu ovako poslati poruku u 1 popodne, misliće da sam alkos” I pokusa jos koji put ali joj ne uspe i onda prosto ne odgovori, jbg…