50 načina da smuvaš strankinju na Egzitu

Prošle godine ako nas sećanje dobro služi (neretko se dešava da nas i ne služi baš) negde u ovo vreme odigrao se 14. po redu festival muzike i vragolije Egzit. To znači da je ovaj jubilarni 15. a to dalje znači da će se u prestonicu kulture i srpsku Atinu (LOL) tom zgodom motivisani sjatiti stranci iz mnogih zemalja. Retko viđamo ta čudna bića, malo zbog toga što retko navraćaju ovde kod nas na ratluk i kavurmu, malo zbog toga što mi ne želimo nigde da idemo. Ne zato što smo gola sirotinja što struže paštetu iz konzerve, već zato što volimo uživati u čarima seoskog turizma, pecanju pastrmke i bonovima od 5 ljutih tisuća kojima za lojalnot znamo biti nagrađeni.

Ovim nam se otvara jedinstvena prilika da vidimo čoveka stranca u svoj njegovoj veličanstvenosti, ali što je još bitnije otvara se prilika da vidimo ženskog stranca, takozvanu strankinju, i ne samo da je vidimo već i da insistiramo i na polnom kontaktu sa njom te budemo odbijeni jer smo primitivni. Odbijanje svakako ni jednog samosvesnog pripadnika populacije neće demotivisati u nameri da uspe pa ti predlažemo 50 lucidnih doskočica kojima ćeš oboriti strankinju na kolena. Kad je oboriš, ZOVI!

1. Zgodna Čehinjo, možda ti ništa ne znači ali ja sam sirotinja iz Kučeva… oh, zaboravih da si Čehinja, nisam ni morao da te ubeđ… u jebote al imaš rad.

2. Hello girls, my name is VUKALE, am from Herzegovina and…..Wait wait, why are you undressing me, help.

3. Oćeš da ti pridržim vrata toitoija xexe? Aha, sraćeš iza. Ok… A je l vi britanke tako i kod kuće?

4. Ohoho Belarus girl… Jesi gled… A ček, stani Are you, gled… watching Varljivo Leto movie? Ma jebeš to, UZEĆU TE NA DRVETU KO MIJA ALEKSIĆ U SVOJE VREME, OKAY?!

5. Aj sad vas dve britanke sa mnom: NI KO NE MA STO SR BIN I MA DE. Yeeesss muda muda, touch them. DODIRNI LEPOTICE!

6. Nisi valjda pola Evrope proputovala da propustiš ovakvog junaka? Iz Bugarske si? Imaš kondom?

7. Zagonetna bosanko iz Zence, ajmo na eksploziv stejdž, tvoj izgovor sa previše oscilacija jedino može da pokrije Nuclear Assault, možda te budem i jebo al ništa ne obećavam.

8. Ne, ovo nije veza za jedno veče. Kolko ti je karta od Плзењ-a dovde? Meni do Vrbasa trista kinti studencka, došao bi ja, šta. Volim te.

9. PA GDE BRE U SVETU IMA DA TI IKO DRŽI GLAVU DOK POVRAĆAŠ, EVO TVOJ MILORAD ĆE DA TI PRIDRŽI PA NEEEMA op op šta se vrpoljiš pa jebiga gurno malo prst naguzila si se šta.

10. Poljakinja? Ajde sa mnom, znam ja jedno mesto gde daju sendviče za pušenje, mani ovu sirotinju ne bi ti gutljaj piva nagnuli.

11. Hello pretty french girl, do you love da ga glomazić?

12. Jel ti ćale terorista? Što si onda takva b… aha, jeste terorista. Dođi onda kod mene na Rotkvariju da me razneseš heheh, a i dobro bi se slagala s mojim ćaletom, i on isto fura bradu. Spusti kalaš molim te, ćale mi je pop, bolje ubij njega to ti je duplo više xp-a.

13. Ma ove naše sve seljanke ni malo mi nisu privlačne, ali zato čim ugledam te divne poljske okice odmah dobijem želju da se oženim i igram s dečicom u Krakovu.

14. GRKINJA? HAHAHAH DOŠLA DA SE BOGATO UDAŠ A? Ja sam prava prilika moram ti priznati, držim dve trafike u Staparu, ješćeš meso svaki dan.

15. OPET GRKINJA? HAOHHOHOHEHA AL BI JA TEBE MALO TZATZIKI TZATZIKI UZA ZID TU DOK PEVA MARČELO.

16. A jeli italijanko, jel da da je ovaj Caribic govno ovde, to se nije očešalo o pizzu. Da, jel? Pa eto, vidiš da se slažemo, srodne duše.

17. Ćao garava Grkinjo, bi li momka iz zemlje sa javnim dugom manjim od sto odsto BDP-a? Ne ja, ima jedan Šveđanin ovde na fjužnu, on će te, al mogo bi ga ja zbičit malo u dupe usput kao provizija što sam vas spojio. Tebi ili njemu? Svejedno.

18. NJEMAČKA? Masiraću te 3 sata dnevno ako treba za papire. Molim te. Nemam ja srama džabe se nadaš. MO LIM TE!

19. VIDE KUME ŠTA SAM NAŠO U TOJTOJIJU! ENGLESKINJA! UPALA DO TRUPA U RUPU, JEDVA SAM JE IZVADIO. Ajde, vataj je zanoge, nosimo je u Cara Dušana da je okupamo pa ćemo joj se udvarati.

20. Vi ste nas bombardovali jebiga, red je valjda sad za neku ratnu odštetu.

21. exexexexexe wragolasta shipćarko otjesh da ti dam organ xexe

22. Lepa je Bratislava, xexe, pošto pošto? Xexe giros, može može, da ja više jezika govorim, po tome me znaju.

23. Belgijanko malena, vidim da ti je duša rascepljena na flamansku i valonsku polovinu, oh dođi da ih spojim u jedno, da ti ih zavarim SA KURCOM.

24. Sakaš da mi go ispušaš vo prikolka? Oki, kupiću ti posle pastramajliju.

25. OH ENGLAND GIRL U WANT TO COLONIZE MY DICK

26. U FROM SCOTLAND? I CANT WEAR KILT BECAUSE OF MY MASSIVE COCK

27. Mađarice, oćemo “uza zid” što se kaže a? Gradite gradite, jebem li vam gaudu.

28. U FROM BANGKOK? U KNOW RADE BASTA?

29. Holanđanko tak rumena i kovrdžavokosa, jel ti Jeroen Dijselbloem rođak? Pošto deluješ kao neko koga treba jebati pa rasturiti varufakis-stajl.

30. Ver ju from? Von hjudž srbijan kok? SMELS LAJK GOUT, NAJS RAJP! Not rejp, rajp bre koji ti je…

31. Hej Slovenke jeste li za jedan kekec exexexe čekaj šta mislite da radite s tom kranjskom kobasicom i da li mogu da gledam?

32. Hrvatica, a, jesi videla šta rade Srbi ove godine? Pa dobro, ne gledam ni ja žensku košarku, al valjda čitaš novine jebogati. Neki blog možda? Njuz Net makar? A i ja budala se cimam, idem da izdrkam iz krošnje na Škotlanđanke iza Tojtoja.

33. Ja sam čuo da ima pravoslavni Albanci, jel to istina? Nejzez, ti pravoslavna? E pa ajmo tu onda u rinfuzi, nemam brige za STD.

34. Čekaj, ti sad nećeš samo zato što sam rekao da eto Nemice nisu najbolje pičke u univerzumu? O jebemti emancipaciju, šta treba kuću čovek da usisa da bi vas jebo pijane na festivalu.

35. E Rumunke jel znate vi da su vaši očevi i oci dolazili bre kod mene u Pančevo na buvljak da valjaju stare elektromotore i skupljaju šaš iz bašče moga deda za sendvič sa salamom i gambrinus pivo, bre košulju su prvi put u životu videli kad su prešli granicu, a vi mi sad tu paradirate u agz čizmama i kosom ofarbanom na anime. Aj skidajte gaće da ne jebem preko gaća.

36. Ej Nemice, mora da si suve pičke, jel da? Kako znam? Pa vidim da Nemci jebu Grke samo u poslednje vreme ahahah aj daj sad vamo…

37. Ajde ne seri tu nego glabaj miloja, ako se pokažeš primiću te da živiš u podrumu uz simboličnu nadoknadu u vidu gagovanja na dnevnoj bazi. A možeš i kući u Danilovgrad.

38. Hej, zgodna tamnoputa i crnokosa devojko, znam da si verovatno proživela grozne traume na svome teškom putu iz ratom razorene Sirije tabanajući hiljadama kilometara i noseći se sa hororima kao što su turski panduri i makedonski asfalt na putevima, i zato dozvoli da ti pokažem šta znači toplo gostoprimstvo srpske postelje! Šta, razumeš srpski? AAA PA TI SI CIGANKA, FUJ!

39. Šveđanko mala, pesmo moga grada, evo dogovora odjednom: ti meni sad daš da te izudaram i uzduž i popreko a ja tebi ovaj kupon od 5000 din za letovanje na Potpećkom jezeru, kad si već 4 dana ostani još 4 duže, letuj ovde, kod vas gore tamo zima.

40. Toliko si lepa da mi je žao što Exit traje ovako malo dana i što nemam pare da dođem u Upsalu. Al možemo kod ortaka u Bečiće sad na sea dance.

41. Ohohoh kineskinjo malena preslatka otkud ti ovde jaoooj što bi mog… JOJ JEBEM TI ĆIVOT TI SI OVA IZ PRODAVNICE DOLE BEŽI BEŽI BEŽI

42. Gde ti je papirić iz kog si ispala, bombonice? Šta? Ne muvam te jebote, ispo mi ekser iz folije, moram sad čeprkati po blatu.

43. How much?

44. JU NOU VI AR VRLD ČEMPIONS IN FUTBOL END VIMINS BASKETBOL VI OLSO VIN, END OLSO VATERPOLO, SRBIJA BEST SPORT KANČRI IN D VRLD VI AR SMOL KANČRI BAT VI FAJT LAJK LAJONS ČREJN IN SVIMING PULS VAJL BOMBS FOLING… jur not interested? A ŠTA SI TI URADILA U SVOM ŽIVOTU MAJKU TI JEBEM, NEMA U OVOJ ZEMLJI SE SAMO USPEH NE PRAŠTA

45. SERBIA NOLE SERBIA NOLO I WILL RIDE YOU LIKE HORSE IN POLO! Hehehe to su stihovi našeg poznatog kantautora Balaševića, eno vidi mu se kuća s tvrđave, da ti pokažem.

46. Ju have bjutiful ajz, lets gou tu rege stejdž tu laf, indžoj lajf, tu voč stound pipl dens in d mad i da ti džapam sisu do jedan popodne.

47. Ja sam Ničim Izazvan podaj mi se kad te lepo molim, moramo se slikati selfi štapom.

48. HEUEHEO I AM SON DRAGAN FROM SERBIAN SERIJA “VILLAGE IS BURNING WHILE GRANDMOTHER IS MAKING HER HAIR” DO YOU HAVE EXTASY OOOOOUUU YEEAAAH THIS IS MY FRIEND RADOŠ au švabice al si građena bespravno hajmo se guzit.

49. Pouland? JES JES MARĆIN GORTAT UVEK VIŠE SKOKOVA, GRANICA BUDE 7.5 TO JE POKLON MOJE DAME, POKLON.

50. Volim te, zbilja.

 • greg

  Pocepao sam se od smeha “Spusti kalaš molim te, ćale mi je pop, bolje ubij njega to ti je duplo više xp-a.”
  E tacno se vidi da ne jebem

 • Blagzor

  Sve mi se nešto čini da je ovo pisao neko iz Vrbasa ili Kule :D

 • Angus McKinnon Young
 • Angus McKinnon Young

  Da li znadeš da te volim,
  Strankinja sa plavi eyes…
  1:12:55

 • botinaSNS

  smesno u picku materinuu http://www.robaizkine.com

 • hopahops

  Idukurac vise s tom robom

 • Глабај Милоја!!!

  I can’t wear kilt because of my massive cock!!! :-) ВРИШТАЊЕ!!!

 • Robert

  Ovo i nije tako loša fora za neku fuficu iz Glazgova, vredi probati :)

 • igor jakob

  nafumajte se kurca Zenckog ljakasi