Dr tarzANijA: Izgubljena nevinost

Draga Lucky, celokupna redakcija Tarzanije sažaljeva raskid tvoje divne i duge veze. Ej, 15 dana! U tvojim godinama to je zaista eon. Dalje, baš te tvoje godine su ograničavajući faktor i trudićemo se da budemo fini prema tebi, ako ništa drugo, ono makar zbog činjenice da bi na vrata mogao da nam pokuca SWAT tim i istrese nas iz gaća zbog pedofilije.

Mi te ne osuđujemo, već naprotiv, podržavamo tebe i apelujemo na sve tvoje vršnjakinje a i one malo starije – PROBURAZITE JEBENI HIMEN SAME, ne želimo da nam posle prvog seksa kita izgleda kao da smo je umakali u teglu hajnc kečapa. Dakle, ispravno si postupila tako što si voljeno biće spasila od prizora novembarskog svinjokolja. E sad, to što je on ispao pička i zapalio, to je druga stvar. Kad bolje pogledaš, takav luzer nije ni zaslužio tvoje čedno međunožje i ako nas pitaš, ne treba ni suzu da pustiš a kamoli da se pitaš da li si sebi upropastila život. Veruj nam, pret tobom su decenije bahanalija i kad sledeći put naiđeš na onog pravog, koji će ceniti što si pneumatskom bušilicom raznela sebi himen, smejaćeš se koliko si bila glupa jer si se nervirala zbog ovog magarca.

Za kraj, želimo da ti udelimo par saveta. Ti si još dete, razmisli dobro, možda je malo rano za jahanje tukidida. Savetujemo ti da još par godina kidaš glave barbikama, sediš na ladnom betonu, ne čuvaš se promaje, potpisuješ se u leksikon i radiš ostale vragolije prigodne tvome uzrastu. Polako, doći će i ekskurzija u Kladovu u prvom srednje, Kimi će da ti umiksuje đus vodku, lošu vutru i Šaka Polumentu, i tada ćeš znati da je to onaj pravi. Predaćeš mu se dušom i telom, a naročito telom. Posle ćeš da kukaš jer je po celoj školi rašerovao video klip gde mu pušiš, al bože moj, to je već neka druga priča. Ostaj nam zdravo.