Dr tarzANijA: Sajt za upoznavanje

Draga gospođo Otok, prvo ćemo se osvrnuti na sam profil vašeg cenjenog supruga na tom nečastivom sajtu. Naime, potpuno je normalno da se izjašnjava kao, kako vi kažete “sam”. Da se na sajtu za upoznavanje izjašnjava kao oženjen to bi za vas bilo još pogubnije, jer je svakako bolje da imate nevernog nego maloumnog muža. Morate biti svesni i toga da se vaše, nekada sigurni smo izvajano telo, za ovih 10 godina podosta ofucalo i otromboljilo zbog neumoljive gravitacije, pa je vaš čovek poželeo nešto mlađe. To je normalno. Naravno normalno je i to, da kad se već našao tamo, slike tih bezobraznica komentariše sa “sviđa mi se”. Na šta bi ličilo da im govori: “Ejakulirao bih vam u oko k’o Roko ♥”. Kulturan i markantan gospodin. Treba da ste ponosni.

Bićemo iskreni sa vama. Naivni ste kao naivno slikarstvo, ali ne brinite. Tarzanija će vas pomilovati očinskom rukom i obrisati suzu sa obraza magičnom krpom. Mislite da se on još nije sreo ni sa jednom od njih zato što živite u inostranstvu? Otkud vam ideja da i one ne žive u inostranstvu? Klupko će polako početi da se odmotava… Uskoro ćete početi da nalazite njegove naloge na specijalizovanim sajtovima za upoznavanje sa maloletnicama, midžetima, blizankama, maloletnim midžetima, maloletnim sijamskim blizankama… Doneće vam odelo petla Sofronija, insistirati da ga obučete i da pre analnog odnosa pola sata kukuričete po sobi. Crv sumnje će se uvući u vas, pratićete ga kad bude išao na pecanje i shvatićete da on ne ide na pecanje, nego da sa čudno odevenim ljudima izvodi okultističke seksualne rituale nad jednookim crnim labudovima bez noge. Shvatićete da vi ustvari niste jedna od retkih koja može reći da ima dobar brak i da mu služite samo kao fazada za njegove odvratne navike i fetiše. Samo za jedno ste u pravu – NIKO VAM NE BI VEROVAO U VEZI NJEGA!

Zato ćutite, ostavite da to bude isključivo njegova svar. Ne raspravljajte se. Pravite se da ništa ne znate jer postoje realne šanse da vas u suprotnom pošalju u ludnicu, gde će vam spojiti kleme za bradavice i palčeve na nogama i lečiti vas elektro-šokovima od šizofrenije, paranoje i preterane ljubomore. I sledeći put dobro razmislite pre nego što nekog počnete da špijunirate i gurate nosinu gde joj nije mesto.