Gad nedelje – sezona 3, epizoda 4

Ove nedelje su svi botovi izgleda dobili nalog da napdaju zaštitnika građana, što je bukvalno van svake pameti, а i cenzura je opet počela da se selektivno primenju po tome kakav je premijeru dan.

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – NEBOJŠA KRSTIĆ

Krle mongol ovom prilikom zaštitnika naziva pogrdim imenima i to radi kao savetnik njegove svetosti, Aleksandra Vučića.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – KABINET PREMIJERA

Ne, ne možemo da kažemo da je ovo Vučela sam odradio. Sigurni smo da postoje određeni ljudi koji su kod njega zaduženi za pisanje i izmišljanje ovakvih gluposti. Takođe, nije sam dopis gadan, nego i celokupna priča smenjivanja čovek zbog jebenih karikatura.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 -SAŠA RADULOVIĆ

Saša Radulović je već dugo na našem radaru što se tiče gadosti. Pored ove sumnjive priče za porez, koju je na kraju “rešio” objavom sa CENZURISANIM delovima, moramo i da se prisetimo da je čovek u imovinskoj karti stavio da nema – ništa. Toliko o transparentnosi. Takođe vređanje novinara i pritisak na iste nije ništa bolje od aktuelne vlasti.

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – DRAGAN VUČIĆEVIĆ

Što se našeg druga Gandre tiče, citiraćemo Vučića: To je jedan profesionalac i pristojan čovek.

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – ALEKSANDAR VUČIĆ

Prvi znak straha je ponižavanje protivnika, ili bar pokušaj toga.

 

Bravo šampione!

 

BONUS SLIKA ZA SMIJEH**

 

Gad nedelje 3.4

View Results

Loading ... Loading ...

 • Dante

  Tarzani, zar i vi kenjate o cenzurisanim delovima na nalogu IRS za Radulovića?

 • Belzebub

  Da je sreće trebalo bi na svim medijima da se bruji o tome da njegov dokaz da ne duguje ima zacrnjen najobičniji datum i da nema celu drugu polovinu gde se vide detaljniji podaci.
  O tome šta je radio i kako se vadi od početka cele afere da se ne priča, podmetanje liste dužnika za kalifornijski porez kao najbanalnije laganje mora posebno da se izdvoji.
  Ovo je mali ali značajan korak ka demistifikaciji ovog hohštaplera.

 • Jebo mamu, ko li je veci bot idiot od vas dvojice…

 • Vojislav Skrbic

  I sta je problem? Sta “Tarzani” mogu da pljuju po Vucicu kad stignu ali Radulovic je zasticen? Zasto? Cime je on to zasluzio zastitu? Zato sto ga ti volis? Oh izvini molim te! Inace diskriminacija novinara je lepo sa njegove strane pokazuje da je on iznad njih i da ne mora da odgovara na njihova pitanja, zasto? Pa zato sto mu se ne svidja da su pristrani, posto novinari nisu pristrani, samo su ovi pristrani :D Kakav mentol pokazi mi novinara koji radi za novine u Srbiji a da nije pristran. Samo blogeri nisu pristrani, zato sto ih niko ne placa, jer nece da ih placaju novine a da pljuju “njihove”.
  Sta smo zakljucili, Radulovic je zasticen i on ima pravo da ga niko ne dira i da bira ko ce u logor a ko ne, ups da bira ko je novinar a ko ne.

 • Ret

  Bajo, reč “pristran” ne postoji. Jebo te vazduplohov nepismena. I glupa tako.

 • Mileta

  Pismeni, ajd lepo na Blic ili Kurir komentare pa tamo seri.

 • Rett

  Ne smem brate ići tamo, strašna su to odredišta na koja me upućuješ. Tamo svakakvih aždaja ima, ima gomila drvenih advokata, istih takvih kao ti. A tek što “pristranih” novinara ima. Broj im se ne zna.

  A šta misliš je l’ se ovaj gore Voja komentator bruka kad tako koristi reči za koje nema pojma šta znače? A ni kako se pišu. Nije jednom pomenuo te “pristrane”, pa da kažeš zajebo se čovek.
  Ili je to po tebi u redu? Zanima me, ‘nako bezveze.

 • elvis

  Svaka čast Tarzani, dobićete sendvičić od Vučića za pljuvanje Saše Radulovića. Da li je iko od vas pokušao da razume celu priču oko poreza? Da li shvatate da je u izveštaju zacrnjen deo koji se tiče njegovih godišnjih prihoda? U stvari, da li shvatate da stavljanjem na listu Radulovića gutate celu priču osmišljenu od strane čoveka koji se na vašoj listi nalazi pod brojem 4?

 • Bata Sale

  Da li ti shvatas da Radule direktno i otvoreno radi za americke interese i da je isto govno kao ovaj picousti sto radi za svapske? Nemoj si ultra bot.

 • Marko

  Zbog takvih intelektualaca poput tebe i treba Vučić da jaše 150 godina.
  Osim SSN koji mora da se zacrni, zacrnjen je deo koji se tiče DATUMA poslednje promene na računu. Ukoliko dug nije postojao, kako Radule tvrdi, taj datum mora da bude 2001. ili 2002. Budući da je lien file-ovan 2005. godine, i dostupan na zvaničnom sajtu http://www.smcare.org/apps/LandDocs/grantee_index.asp (kucaš Radulovic Sasa bez š i ć, i tražiš dokument 2005-125219), a pošto verovatno nije plaćen, postoje 2 opcije:
  1) Da je platio dug, što znači da piše 2016.
  2) Da nije platio dug i da je lien istekao, i tada bi pisalo 2014. (što ne znači da dug ne postoji, već da se mora rifajlovati u IRSu što ide po automatizmu ako ima promena na računu).

  Na donjoj polovini papira se nalaze godišnja primanja iz kojih se vidi i da je dug postojao, dok se na drugom papiru stoji detaljna evidencija.

  Da je sve ovo nameštaljka, Radule bi do sad:
  1) mogao da zatraži brisanje liena iz baze
  2) mogao da objavi datum + donju polovinu ekrana (jer to koliko je novca zarađivao nije relevantno)
  3) mogao da tuži DW (što ne sme jer lien postoji i jer je javan, te novinar ništa nije lagao u tekstu).

  Ali ne, Radule je bog otac i svako ko reč kaže protiv njega je Vučićev bot. Jebo vas Vučić sve kolektivno.

 • Marko

  I još jedna zanimljiva stvar za radulobotove, i kvazi-intelektualce: Da li zaista verujete da je Radulović Vučiću toliki problem da bi se toliko jebao da sve ovo namesti? DJB i SNS biračko telo su disjunktni skupovi, i u sadašnjoj konfiguraciji biračkog tela DJB u najboljem slučaju može da ima 10-15%. Koja je logika Vučićeva da posveti toliko energije, da diskredituje Radulovića kada njegovi glasači svakako neće glasati ni za SNS ni za SPS? Jedino što bi dobio time, je da neka druga opoziciona stranka dobije više glasova, što je samo po sebi debilan cilj, kada se pogleda kakvi sve pseudo-intelektualni bolidi sede u DJB. Poz

 • elvis

  Pa naravno da mu je problem!!! Radulović je čovek koji činjenicama razvaljuje SNS polumozgaše. Recimo, kada bi inače javnost Srbije saznala kako je JAT bio profitabilan 2014 godine? Znaš li ti, na primer?
  Upadaš u klasičnu grešku da svoje razmišljanje projektuješ na autokratu. Ako ćeš tako, koji problem je Vučiću jedan običan novinar? A počistio ih je desetine!!! Ili kakav je Vučiću problem DSS, partija koja maltene ne postoji? A kupio je 20 odbora DSS po Vojvodini!! Zašto? Misliš da nema dovoljno svojih ljudi?
  I na kraju, zašto si ti toliko ostrašćen zbog čoveka koji ima ČISTU biografiju?

 • elvis

  OK
  1) zašto da traži brisanje kada mora prvo da dokaže da je greška u pitanju? Tek kada završi sa sudskim sporom zatražiće brisanje.

  2)Donji deo ekrana nije lud da objavljuje jer je reč o prihodima. Datum nije objavio zbog sudskog spora.

  3)Već je tužio DW

  A sada jedino pitanje koje je stvarno bitno:

  Da li ti veruješ da je dug postojao i da je Radulović u zadnjih mesec dana izmirio milion dolara duga?

  Da li si ti normalan ili si samo budala?

 • Dejan

  Elvise ajde smiri se i prestani da lupetaš.

  Nije tužio DW, tužba je još “u pripremi.”

  Datum nije objavio zbog spora. To je vama rekao. A zašto bi krio datum običan zbog spora se nisi zapitao? Niti je on pojasnio.

  Donji deo ekrana treba da objavi, ako je sve u redu, šta je problem.

 • Marko

  Mene zaista zbunjuje kako neko može biti glup kao kurac na ovom nivou. Iskreno kako ti dišeš bez pomoći?

  Verovatniji odgovor bi bio da si vrlo jednostavno DJB bot (i to bi bilo bolje po tebe).

  1) Ako ne može da dokaže da je greška, to implicira da novinar DW nije lagao (te da osnova za tužbu nema). Sam sebi skačeš u reči.

  2) Datum nije objavio zbog sudskog spora? Lol, kakve ovo veze ima sa mozgom? Datum poslednje promene stanja na računu je nedvosmisleni način da se pobiju ili dokažu tvrdnje, i način da se Radule očisti. Zamazivanje očiju javnosti floskulom eee to se čuva za sud, je upravo to. Ukoliko je datum validan NE POSTOJI razlog zašto bi se sakrio.

  3) Da li te nije sramota da ovoliko lažeš?

  Da, verujem da je dug postojao. Ne, ne verujem da ga je izmirio, već da je lien istekao. Da si imao minimum attention span-a potreban da pročitaš moj komentar shvatio bi da postoji i druga opcija (ali onda ne bi bio radulobotina).

 • Marko

  Radulović te svoje ,,činjenice” iznosi na svojoj stranici na fejsu. SNS polumozgaši to ne čitaju, kao ni njihovo biračko telo. Ukoliko izvedeš implikaciju shvatiš da SNS biračko telo ne pati od Saše Radulovića (a po rezultatima svih živih izbora ono je – nažalost – u većini).

  Kako bi javnost srbije saznala o profitabilnosti JAT-a? Pa možda preko SVAKOG jebenog opozicionog medija koji nije Saša Radulović. Recimo novina Vreme, Nedeljnik, Danas, televizije N1, sajtova opozicionar, peščanik etc. Na takve stvari sigurno ne utiče čovek koji je sav ozaren sekao crvenu vrpcu na otvaranju Air Serbia (http://www.novimagazin.rs/public/photos/47/47280/510x320_47280-poslovnica_air_srbija_otvaranje.jpg).

  Ne upadam u klasičnu grešku. Radulović JESTE najveći autokrata na ovim prostorima. Svi komentari i skoro škakljiva pitanja se cenzurišu, svi mediji koji ikad objave ikakvu kritiku su blatoidi, i njima se ne odgovara (iako se time krši zakon o javnom informisanju na isti način na koji ga Vučić krši). Sud o tome ko je novinar a ko nije daje sam Saša Radulović a ne zakon, jer je Radulović jači od svakog zakona (https://www.youtube.com/watch?v=cTtRxavRCSw). Novinar koji objavi informaciju o podatku koji je javno dostupan, poput liena, biva šikaniran i javno izdvojen iako je u n prilika pre toga javno istupao protiv Vučića. Na isti način se ophodi i prema novinarima koji spomenu djb botove bez daljeg upuštanja u problematiku (http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1430642).

  SNS ne pokušava da privuče DSS na globalnom planu, već se takve koalicije prave na lokalu isključivo iz ličnih interesa govana iz DSS-a.

  Na kraju da se ponovim, zašto si toliko glup kao kurac? Da li zaista veruješ svemu što ti se servira? Ma kakav Vučić, crnog đavola smo zaslužili.

  Transparentna biografija? Lik se vratio u Srbiju da mu ,,deca ne zaborave srpski” slučajno iste godine kada je fajlovan lien, i to slučajno baš iz zemlje koja ima bilateralni sporazum za zaplenu imovine, u zemlju koja ga nema (iako u Srbiji nikada pre toga nije živeo). I kad se vratio, elektroinženjer, sa iskustvom u IT, sasvim logično da će postati stečajni upravnik. I to kakav. Onaj koga agencija za licenciranje stečajnih upravnika pravosnažno osudi zato što je rođenoj ženi nameštao knjigovodstvene poslove u firmi u kojoj je stečajni upravnik (www.documentcloud.org/documents/2426646-javna-opomena-i-novcana-kazna-sa-a-radulovi.html). Nakon toga, postane ministar, i to tako divan da predloži takav zakon o radu, koji toliko ubija radnike da je pola miliona ljudi protestovalo (http://arhiva.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/radulovic-ujedinio-srbiju-530-000-ljudi-strajkovalo-zbog-novog-zakona-o-radu/122893.phtml), ali neee, Radule prava radnika, Radule ljubav. I onda naravno izjavi ,,Verujem Vučiću jer se Srbija promenila nabolje (http://nin.co.rs/pages/article.php?id=81364)

  Posle se promeni ploča, sad je on fin pristojan lik, doveo je astrološkinju u skupštinu (Brankica Stamenković, čitaj zvaničnu biografiju), on je transparentan (a svu imovinu prebacio na ženu, da se ne vidi na imovinskoj karti), njegov pokret je transparentan (iako od transparentnog finansiranja imaju tekst u kojem seru kako su transparentni, a opet ne žele da daju spisak finansijera – http://dostajebilo.rs/finansiranje-pokreta-dosta-je-bilo/).

  Taj prvi pravi političar, kampanju gradi na praznim floskulama u 20 teza koje su smešne svakom ko nema aspergera, na mrtvom ocu (http://dostajebilo.rs/10043/). Pokušava da jadnim pokušajima diskreditovanja visokoškolske ustanove kojoj nikada nije ni prismrdeo (već je studirao u Sarajevu) prikrije to da je pokušao u sred predizborne kampanje da sa logoom stranke na baneru napravi predavanje (http://dostajebilo.rs/vucic-zabranio-jos-jedno-predavanje-sase-radulovica/). Pokušava da jeftinim i jadnim trikovima u kojima vandalizuje tablu dobročinitelja našeg naroda prikupi jeftine političke poene (https://www.youtube.com/watch?v=yjw934Cj7Xw). Postoji još 50 različitih gadnih i jadnih stvari koje je dotični radio, ali me zaista zabole kurac da ti ih nabrajam.

  Zašto mi je sve ovo preko kurca. Zato što pokušavamo jednog apsolutistu i mutnog tipa, da zamenimo mačkom u džaku za koju se već vidi da ima autokratske i govnarske tendencije. Vrtimo se u krug, a ložimo se da nešto menjamo. A plus, kada god se ukaže na greške eeeee ali on je bolji od ovih zato što ne slinavi. NE. On je u najboljem slučaju isti kurac, a verovatno je i gori. Ove je trivijalno nahvatati kad nešto zajebu, a ovaj kada dođe i počne da mulja ovako kako sada mulja i laže i cenzuriše, najebali smo kao žuti.

  Ako ne možeš to da pojmiš, pucaj sebi u glavu.

 • Marijuana Sniffing Dog

  Bravo na ovakvom vrsnom komentaru. Problem je što ga razume 0,0001% biračkog tela u Srbiji. Najgori su “otpadnici” od sistema, kada ostanu bez sise za dojenje (Čović, general Perišić, onaj simpatični brka iz Valjeva, ….pa do Raduleta), jer tek u tim trenucima se sete demokratije, ljudskih prava, procedura, Ustava i Zakona….

 • Vojislav Skrbic

  auf a tvoj odgovor na moj komentar od 200-300 reci je da sam pogresio rec :D A o cemu sam pisao ti nije bitno jer je bitno da si meni nasao manu :D Ja sam bruka sto tako koristim rec a ovi sto ne daju da se komentrise radulovic su na mestu. Zakpoaj se do vrata noje.

 • elvis

  Sačekamo mi lepo par meseci da se ovo razjasni. Ako je postojao dug i Radulović ga nije izmirio, svakako je završio, ne samo političku karijeru, već mu se smeši i zatvor.

  A ja ću se vratiti na ovu prepisku tada, čisto da ti napišem da si mentol.

 • elvis

  Čak 5 likova u komentarima pljuje Radulovića!!! Od toga su samo 2 bota. Vrlo zanimljivo.

 • Svetozar

  mora i među tarzanima da se nadje pokoji drzavni sluzbenik sa nezasluzeno visokom platom :) pišite šta hoćete, bolju opciju od DJB mi Srbi nemamo

 • Svetozar

  glasam za djb sve dok se na sceni ne pojavi neka agresivna i nasilna stranka koja stvarno želi da se obračuna sa lopovima i izdajicama

 • Svetozare i dalje prdiš kao magarac? Idi leči se skote smrdljivi. Mrš džukelo odvratna.

 • Svetozar

  ee gurbetu, mnogo me nerviras i proganjas. nije ovo velika zajednica, srescemo se uzivo pre ili kasnije. jedva cekam da cujem kako cvilis uzivo i kako se nicega ne secas (ne bi bio prvi internet siledzija koga sam sreo uzivo), jer vam je svima vama zajednicko da ste picke bez muda. pazi sta sam ti rekao, necu te traziti nego cu samo naici na tebe

 • Samo da te ohrabrim da ja takve sline srećem svaki dan uživo i znam da ste ovde veoma hrabri i kurčeviti. Ali kad dođete kod mene na okajanje grijehova onda pokažete koliko ste ponizni. Klekni ispred mene i budi pokoran pred višom rasom mali čobanine. Dok ti čekaš politčke promene tvoji te kradu i lažu. Mnogo si mali a smrdiš kao veliko krme. Nego šta su ti ovi DJB, jesu to one Arkanove seka perse?

 • Svetozar

  ok, ja sam svoje rekao. vidimo se kad tad

 • Svetozare nisi mi ništa rekao. Ako hoćemo da se vidimo moramo imati jako dobar razlog. Ja sam za. Ali nemoj da trošim vreme i resurse da bi te gledao kako kležiš i cmizdriš. Daj odrasti već jednom niža raso.

 • Svetozare, kad se vidimo da ti uguram jednu tvrdu i masnu fekaliju u usnu duplju?

 • Svetozare lažovčino. Isti si kao i svi komunistički isprdci. Okupaj se svinjo.

 • Svetozare šta bi na kraju? Da li sam ti jebao mater ili nisam? Ajde klekni ponizni čobanine i pokaži pokornost ispred superiornog bića.