Greške koje pravimo pri muvanju žena: 2. deo – RAZGOVOR

Svi smo nekad pričali sa ženom, pa makar bilo i samo u formi “veš za pranje? eto tu iza, to od čega ne možeš da otvoriš vrata”. I predaja veša za pranje materi ume da bude dovoljno frustrirajuća, a odatle biva samo sve gore. Podela čokolade sa sestrom, pitanje učiteljice na dejt, i čuveni densflorski “nisam brate pička, nego šta da joj kažem kad priđem”. Žene komuniciraju na mnogo načina, a reči su samo jedan od njih. Žena će u gro slučajeva SVESNO obratiti pažnju na govor tela sagovornika, uzeti eksterne faktore u obzir, pozvati se na ranije razgovore…dok će muškarac radije staviti stvari crno na belo. “Rekla si da ne želiš da pričaš o tome”. A naravno da je želela…Dobrodošli u drugi deo Tarzanijinog vodiča o greškama koje svi činimo kad muvamo žene, a ne bismo smeli. Prvo što žena primeti na tebi si ti sam. A nakon toga sledi…

 

Razmena misli

Prve reči: Iako smo u prethodnom delu teksta govorili o -pravilu tri sekunde- gde objašnjavamo fenomen činjenice da ako napraviš kontakt očima sa nepoznatom ženom i obratiš joj se u roku od najviše tri sekunde, koliko kroz 15 minuta ultra zanimljivog razgovora će zaboraviti čime si je uopšte “otvorio”, danas podsećamo da ipak nije svejedno čime otvaraš scenu.

 

“Zario bih ti ga u sisu i gledao kako ti se talambasa salo preko vrata dok te pneumatišem” – verovatno ne najbolja ideja, al nećemo reći ni da je loša.

 

A zašto nije najbolja ideja, kad žene isto vole da se ljulja i preliva? Zašto žene ne hodaju okolo u toplesu i sa tetovažom “može”? Zato što strahuju za dve stvari: sopstvenu bezbednost i društvenu prihvaćenost. Naime, za razliku od muškaraca, nijedna od te dve stvari nije im data. Muškarac bi u nekom proseku mogao da se odbrani od žene, a ona od njega ne bi – njemu je bezbednost po prirodi stvari data. Takođe, muškarcu je kao nosiocu semena lakše da se adaptira u bilo kom okruženju, dok bi žena u većini krajeva sveta morala da se dokazuje, a ni to ne bi uvek dalo dobre rezultate. Muškarac može da napumpa ženu i nestane u noć, a žena, u ideji, da tek tako abortira/rodi/da na usvajanje i ode dalje na riplej – ne bi. A pošto ne bi, važno joj je da ima okruženje u kom se oseća sigurno – gnezdo. Prijatelje. Odobravanje društva, za koje muškarce većinom boli kurac jer će lako naći novo. Eto, iz tog razloga se žene -načelno- ne trse olako, tačnije ne počinju razgovor predlogom “oš?”.

I zato je loša ideja već u početku razgovora staviti ženi do znanja da si zainteresovan za seks. “Onda, da budem fin i interesujem se za njeno zdravlje?” – u nekom trenutku svakako. Ali ne još. Počni razgovor time – i nećeš jebati.

 

“Pa čime da počnem?”

 

Čime hoćeš. Početak jednog razgovora je samo to – početak jednog razgovora. On ne treba da dokazuje ni interesovanjem za njenu jajnu ćeliju, ali NI uveravanjem da ti nije namera da je ugroziš, seksualno ili bezbednosno. Inicijacija bi mogla da bude neka opaska. Šaljivo je dobro – “zar nije ovaj Di-Džej svirao flautu u orkestru Bokija Miloševića?”. Uf, ovo stvarno nije prošlo pored šaljivog. Ali meni je Boki smešan, a gde je Di-Džej tu je i Džej, ‘de ćeš smešnije. Bitno je da izazoveš reakciju, potrebu da ti odgovori. Žene OBOŽAVAJU da daju mišljenja – pitaj je za mišljenje. “Hej, treba mi žensko mišljenje – jel izgledam u ovome gej?”. Time opravdavaš obraćanje joj činjenicom da se kao žena kvalifikuje za modnu ocenu, a ne sa trs u klonji. Takođe, otvaraš joj put da odgovori na tvoju provokaciju što će vas uvesti u razgovor, a i ne daješ joj tačno do znanja jesi li gej ili ne. U, žene vole neizvesnost… “Ne znam ni ja zašto, na putu do ovde su me dvojica startovala sa nekim spikama koliko je sati i posle kao ej, aj razmenimo brojeve“. Dakle, inicijacija, i onda sledi spontana konverzacija, u kojoj NIKAKO ne radiš sledeće:

 

– Kako se zoveš?

– Odakle si?

– Koju školu ideš?

– Imaš brata il’ sestru?

– Koje si godište?

– Ja sam Mile.

– Koji omekšivač koristiš?

postavi ženu u hipotetičku situaciju za koju šatro nemaš rešenje i obrati joj se za savet

 

To su pitanja koje postavljaš PRIJATELJIMA, ljudima u čijem se društvu osećaš komforno, i zato se faza u kojoj se razmenjuju ovakve misli zove ZONA KOMFORA. A zahvaljujući požrtvovanom naporu terenskih ispitivača, pored dva zlatna pravila iz prvog dela “Vodiča o greškama koje pravimo u muvanju riba” (pravilo o tri sekunde i pravilo “ne budi rob okolnosti već njihov gospodar), dobijamo i treće:

 

[quote style=”boxed”]Komfor dolazi nakon atrakcije.[/quote]

 

Ne postoje dovoljno ubedljivi caps-lockovi i boldovi da se ovo naglasi – moraćeš da upamtiš. Ako ribi postavljaš prijateljska pitanja i pričaš joj recepte za pituljicu, normalno da će da te stave u zonu PRIJATELJA. Sa druge strane, ako uzmeš da je zavodiš i bombarduješ svojim muževnim kvalitetima, i priču o pituljicama će da ti pije sa dlana, potajno želeći da joj talambasaš salo na vratu ubadajući je u sisurinu. Eto, zaneli smo se. Jedino je važno – da privlačiš devojku PRE nego što kreneš da joj objašnjavaš da nema potrebe za strahom. Njeni strahovi nisu tvoj prioritet, a i istini za volju – ribe VOLE tu utrnulost, taj ni-tamo-ni-vamo, suspenziju, tenziju i pritisak. U tome uživaju, i ako muškarac to može da im pruži – eto ti zahvalne žene u krevetu, a i subotom pre podne u kuhinji. Dosadi pušenje jebiga, misli na budućnost u vidu prženica i piroški.

Nakon što si “otvorio” devojku i nastavio sa njom neki razgovor bez insinuiranja seksualne namere, ali i BEZ uveravanja da joj ne želiš zlo,

I come in peace.

dolazi kratak tranzit. Faza u kojoj samo spontano ćaskate – o okruženju, o ljudima sa kojima ste došli, o ostatku dana, bilo šta, samo da se ustali tok nekog razgovora, da se ona uveri da se to DEŠAVA. Svima nam je to potrebno, uzimanje daha, navikavanje na situaciju. Ova faza ne traje više od dva minuta, a po pravilu je mnogo bolje kada traje svega 60 sekundi. I dalje važe pravila iz otvaranja, ne interesuj se za njene lične podatke, samo bacaj komentare i eventualno postavljaj laka pitanja. Kada vidiš da ste oboje tu, sa nogama na zemlji, dolazi:

atrakcija. Najzabavniji i najprijatniji deo odnosa sa ženom UOPŠTE! Žene u ovome rasturaju, a red je brate da i ti naučiš. Naravno da je DOVOLJNO imati maljave sise i vonjati na testosteron, ali podigni igru na viši nivo. Pogotovo ako ne ostavljaš markantan vonj za sobom, onda ti ovo pride stvarno treba…O tome ŠTA u fazi iniciranja međusobne atrakcije ne smeš da radiš, kao i o tome kakav ti to magični slobodan jedanaesterac ostavlja odlaganje interesovanja za podatke iz lične karte za tek NAKON što se loži na tebe, čitaj u sledećem broju editorijala

 

Tarzanijin vodič o greškama koje svi pravimo pri muvanju žena, a ne bismo smeli.
1. Deo: Pojava
2. Deo: Nastup 

 

Disklejmer: neka saznanja o ljudskom rodu važe za sve, druga su pitanje uverenja. Saznanja navedena u ovom tekstu su zaista pitanje uverenja i primena je stvar izbora. Sve o čemu pišemo ne adresira devojke koje precizirano vole ‘vake ili ‘nake momke kao ni devojke koje su u dnevnom kontaktu sa unutarnjim mirom, već devojke koje se igraju divljine, lova, koje odbacuju jednog muškarca u zabludi da je neki drugi bolji. Ipak, mnoge “mirne” devojke su i dalje podložne nekim od osnovnih pravila atrakcije, pa tako imaj obzira i kada ti kaže da je u ozbiljnoj vezi (duže od 3 meseca?) a ti batali.

Zahvaljujemo se gospodi Mystery, Style i Savoy na svemu što smo od njih naučili, iako smatramo da su druga dvojica funjare obične. Ali nije bitno da li ih gotivimo, nego na kojim smo im usmerenjima i publikacijama večno zahvalni.

 • ma e! Jok da joj das da ti rijesi limes… nego ono.. nesto sto je prilagodljivo zenskom mozgu i percepciji

 • Penelopa

  Dejane, svaka ti čast. Ja celoga života čekam muškarčinu koja će to da kaže a ne BIOSKOP, ŠATRO BAZEN, KAFIĆ I bla bla bla a svi znamo šta je suština priče.

 • Ena

  Hocemo nastavak! :)))

 • pa to je zato što živite u Mramorku

 • Slobodan

  A gde je nastavak editorijala? :)

 • Borivoje

  Kace treci deo, zagoreli smo?

 • Borivoje

  Kace treci deo?