Moja lezbo drugarica

Ne znam da li je to samo holivudski kliše ili je bazirano na nečemu što ima potporu u realnosti, elem, čuo sam da žene vole da se druže sa gejevima. Navodno, družeći se sa homoseksualcima, žene saznaju mnogo više o sebi, sa njim imaju najbolje od oba pola. Gej-ortak im daje čitav dijapazon saveta: od toga kako dečka ujutru probuditi sa blou-džabom, do toga koje šljokice idu uz koju suknju, koji koktel ide uz koju tašnu. Savršen trač partner, koji znatno manje plače kada ga ostavi dečko i koji ne krvari jednom mesečno. Životni trener, da ne kažem life-coach, jedina razlika je u tome što ovaj life-coach svršava na Slavena Bilića.

Pokušao sam da saznam funkcioniše li to suprotno. Naravno, odgovaraju mi moji muški ortaci, ali imaju slične probleme kao ja. Često smo zajedno daleko od rešenja. Uspeo sam da nađem ortakinju dajkaču, upregao je u nadi da će uspeti, poput svoje gej-antiteže, da me vodi kroz život… Da mi pomogne u mnogim pitanjima, poput nalaženja devojke za stalno, sipanja piva u čašu da nema pene, cepanja drva i alkoholisanja da ti ne pozli.

Ne pitajte me kako sam je pronašao. Reći ću vam samo da stereotipima nekad treba verovati. Nosila je kačket, vojničke pantalone i šulju na kratke rukave. Ne, nije bila debela, ni bilderka. Bila je onako, razvijena. Lepih crta lica. Osim toga; znate ono, muški kad vide neku dobru ribu, takmiče se ko će veću gadost da izvali u ’’joj, šta bih joj radio’’. Moja lezbo drugarica me je nadmašila. Pominjala se neka varjača i tartar sos. Odmah sam je zavoleo, vodio sa sobom u nadi da će mi otkriti tajne mačizma, tačnije ona mene vodila sa sobom, malo je viša, znatno jača i odlučnija. Zvaćemo je Džo.

Ne, nije ni malo kako smo zamišljali

1. Muvanje riba

Džo i ja smo seli u pab. Znate onu priču, cure se druže sa gejevima da bi spoznale svoju mušku stranu. Meni je Džo svakako ukazala na moju žensku. Stucala je 3 tamna od pola litre dok sam se ja borio sa mojih 0,3. Usisavala je kikiriki kao slon, zajebavala mene što ne jedem , jer slano ipak diže pritisak. Onda sam počeo da joj se jadam… Kako su sve ribe iste, kako previše taktiziraju, kako nemam samopouz… Prekinuo me je šamar kog je isporučila ruka koja svakako zna gde da udari čvornovato drvo.

– Kada ćeš prestati da budeš jebena pičkica!? Kada ćeš prestati da glumiš žrtvu?
– Džo, raskrvarila si mi desni, jebote… Samo sam hteo…
– Vidiš onu tamo. Priđi joj.
– Ali ne mogu sad, ipak je popodne… Nemoj, nemoj više po glavi.

Prišao sam. I uzeo sam broj, na svoje zaprepašćenje. Složio sam ribi priču da ću da dobijem batine ako ne bude rezultata, znate ono ’’Učiteljice tući će me tata jer ste mi dali 2 na tablicu množenja’’, sažalila se… Sa mojom Džo nije bilo raspravljanja. U pravu je, ljudi 21. veka su od muvanja napravili čitavu filozofiju. A prelako je. Moje razmišljanje o tematici prekinuo je glasan podrig. Džo je bila gladna. Zver se morala hraniti.

2. Fitnes, velnes, dijete i ostalo…

Na kiosku, Džo je naručila gurmansku… Ja sam čekao moje pileće belo, bez kožice, naravno, tu je sav holesterol. Uštinula me je jako za nadlakticu, modrica je izašla u roku od dve sekunde.

– Poješćeš tu kožuru. Da se prisetiš kako je tvoj predak Homo nešto-is jeo živo meso. Ne brini previše o zdravlju, ne glumi gđu Božen. Jedi šta hoćeš… Naravno, moraš da trošiš. Umesto što kečiš Generals, igraš protiv Princa Kasada na brutal, odi igraj basket, trči, radi sklekove. Ništa teretana… Tamo bih ja bila najveći muž. Sve gejevi.
– Pa da Džo, ali sad je leto, jede mi se nešto lagano. Neka voćka…
– Mama ti je voćka. Seci paradajz na četiri, krastavac u jednoj, lukac u drugoj, domaći sir i rakija. Naravno, ovo se jede dok nosiš samo siledžijku, inače nema rashlađujućeg efekta.

Kad nemaju džigericu u skrami dobra je pljedža.

3. Kako biti alfa-mužjak u bilo kom okruženju

Svi smo imali situaciju da smo bili saterani u ćošak, jer se uvek našao neki galamdžija, kočoperan, pun sebe, čija je uvek poslednja, koji uvek skupi sve ribe ili ih barem zaplaši, pa ne možeš ni ti ništa da napraviš. Šta je to što čini alfu u ekipi? Da li su to fizičke karakteristike, veličina bobana, mentalni status…?

– Vi muškarci ste zaista budale. Kao da je nekog briga ko je u vašem društvu glavni. To što se on dere, što misli da može više da popije, što on sve uvek zna najbolje, što je navodno jebo 4 Šveđanke u Kotoru… Žene pročitaju da je kompleksaš u roku od odma’. Imaš nekih paćenica koje će uživati u priči kako se on izdrao na šefa, kupio novu Korsu, terao cement do Trgovišta, i to sve braneći se i rukama i nogama od riba koje žele njegovu spermu. Ali istina je jedno. Alfa se nikad ne trudi da bude alfa. Ti, Zaperu, definitivno nisi alfa… Ali ako tu svoju ’’beta’’ etiketu nosiš ponosno… koga boli kurac.

4. Alkohol- tutorijal

Ne tutorijal u pravom smislu… Više grlati urlici od strane Džo ’’Dete , davaj još 2 piva’’ i moji vapaji ’’Ne mogu, muka mi, mamaaaa’’. Nisam lajter, mogu dosta da popijem ali… Čovek je pio kao lud. Kažem, čovek, jer Bog sigurno nije zapovedao da neko sa matericom može da sljušti 17 vinjaka i duplo manje točenih. Učio sam na faksu da ženama fali neki enzim, pa ne mogu da piju kako valja. Džo je izgleda imala ampule tog enzima i pucala se u venu kad svi misle da ide da piša… Možda i stojeći. Razbijala me je – ali onda je proradio ponos. Neće mene žensko da pobedi u alkoholisanju. Denzel Vašington se negde u pozadini derao ’’Man the fuck up, nigga!’’ Budi muško, Zap.

Pivo, vinjak, pivo, vinjak, vidi Balotelija gađaju bananom, pivo, vinjak, čujem dobra ova nova serija Ezel, Turci, najezda, vinjak, vinjak… Arbeola, ahaha, Strajnić nije normalan, Aca Informacija, pivo, pivo, da li će da se javi ova riba što sam joj uzeo broj, pivo, vinjak, joj evo mi je bivša s dečkom, nema veze i ja sam s dečkom, umri kučko od ljubomore, vinjak, pivo, pivo, kakvo dupe ima konobarica, joooj, ne, čekaj, to je konobar, sredi se Zapata, ona je gej, ti si strejt, ne ona je lezbos, Mikonos, Vil i Grejs, pivo, pivo, saću zovem drugu bivšu jer još je volem… pivo, pivo…vinjau… borovnica.

5. Epilog

Trešten pijan, čak sam probao i da je poljubim. Naravno zgrabila mi je facu i odgurnula je, promrmljavši nešto ’’Trgni se malo, za isti tim igramo’’. Stavila me u taksi, odvela do stana. Razmišljao sam o svemu što sam naučio te večeri.
Sutradan, 1 new message from Džo. Boreći se sa mamurlukom uzimam fon u ruke:

Zap, biće od tebe čovek.

  • Circe

    Sta je ovo, koju picku materinu?!

  • vvv

    Zvuči dosta fejk. Autor bi ipak trebao da nabavi pravu lezbo drugaricu. Ili da bar popriča sa nekim je ima.