Tarzanijino takmičenje u brzom ispijanju piva – VEČERAS!!!

Kako kreću letnje vrućine, lekari i meteorolozi će nam savetovati da unosimo velike količine tečnosti kako nam se ne bi slošilo od žege i sparinčine. Kao savesni građani koji vole poslušati starije i mudrije mi ćemo unositi ogromne količine tečnosti i to posredstvom isključivo krigle i točilice, i ne samo da ćemo unositi mnogo već ćemo unositi i brzo. Verujemo da bi bilo dobro da ih poslušaš i ti i dođeš na takmičenje u brzom ispijanju piva, te tako na vreme počneš da treniraš za letnju sezonu i sprečiš kolabiranje. Tarzanija misli na tvoje zdravlje.

Nek traje kraće nego prvi seks.

Ovo takmičenje, više revijalnog nego takmičarskog karaktera, koje ima za cilj da zabavi i napije sve prisutne će se održati u Shamrock BAR Novi Sad, ulica Mite Ružića 5. Počinje večeras u devet sati , ali bi bilo preporučljivo da dođeš malo ranije kako bi upoznao teren, konobarice i propisno se zagrejao.

Ko voli točeni Ginis - može mu se.

Voditelj i sudija će biti naš dragi sugrađanin, proslavljeni i više puta dokazani tarzan Li-men, koji će nastojati da smiri strasti i spreči konflikt kada dva ili više takmičara u isto vreme lupe kriglom o šank. Pivo kojim se takmiči će naravno biti besplatno, sponzorisano od strane Vranjanskih tarzana iz OK Radia, a piće za sve ostale je po standardnim cenama lokala koje je dobri gazda istog velikodušno prilagodio sveopštoj sirotinji i bedi u kojoj se nalazimo.

Kako Tarzanija ne samo da misli na tvoje zdravlje, nego misli i na tvoje obrazovanje kao roditelj odgovorni, ukoliko pobediš na ovom takmičenju dobićeš potpuno neočekivanu nagradu – kurs engleskog jezika koji sponzoriše Škola za strane jezike Prevedi.rs. Na taj potez smo se odlučili kako bismo privoleli našeg dragog novoizabranog predsednika da nam se pridruži i time ne samo da želimo da mu pomognemo da nas dostojno predstavlja u svetu, nego da imamo predsednika koji najbrže može da svuče pola litre pivčine na eks.

Pravila su svima poznata. Dakle:

Lokacija: Shamrock BAR Novi Sad, Mite Ružića 5, Novi Sad.
Vreme: 23. jun 2012 godine, u 21h.


View Pub Shamrock in a larger map

Ovde možeš videti sve pojedinosti o takmičenju i najaviti se.

Tagovi:

pivotakmičenje