Blogomanija i Tarzanija

Sutra počinje Blogomanija, a po prvi put će ove godine na Blogomaniji biti prisutna i Tarzanija, otelotvorena u vidu probranih autora koji su iz nekog nama ne baš najjasnijeg razloga pozvani da sednu za okrugli sto i pričaju okupljenima nešto o tome što znaju. Iako nismo sigurni da je ljudima koji se bave web developmentom, kreiranjem internet strana, blogovanjem, tvitovanjem i sličnom vlaškom magijom potreban naš korpus znanja o najboljim ćevapima u Kraljevu, količini spida potrebnoj da ti koncert Doris Bizetić bude opcija koju ćeš razmatrati za izlazak ili upotrebnoj vrednosti haringe u svakodnevnom životu, potrudićemo se da damo sve od sebe. Što znači da ćemo da sljuštimo par ljutih, skinemo se u gaće i sednemo pred raju da nas bombarduje pitanjima.

Ako ne znaš o čemu to baljezgamo, evo malo pozadine.

Dakle, Blogomanija je najveće i najkontroverznije okupljanje kreatora sadržaja na internetu u regionu, ponajviše zato što je jedino okupljanje kreatora sadržaja na internetu u regionu (za koje smo mi čuli, možda ih ima još ali nas na njih ne zovu pa nas zabole boban za njih, realno).

Blogomanija je carska, zato što su nas na nju zvali i zato što tamo imamo džabe smeštaj, a možda i klopu i piće, videćemo kada dođemo. Carska je i zato što ćemo tamo imati priliku da održimo predavanje u udarnom terminu u subotu veče i što će svako ko ima tu čast da bude prisutan na dotičnom finalu plej ofa imati priliku da uživo vidi Frenkijevu dečačku lepotu, Arielovu bezbrižnu razuzdanost i Gašomorov sveprožimajući intelekt. Ostali članovi redakcije će valjda biti u publici, što da drže ovu trojicu fokusiranim, što da bi bilo nekoga u publici.

Dobro, ima na Blogomaniji i ponešto što je zapravo pametno, iako nema Amitza, autora bloga koji najviše utiče na srpsko društvo, prema proverenim izvorima. Tema ove godine je “sadržaj na internetu”, za što smo mislili da je neka web kampanja za uloške, ali se ispostavilo da  se radi o krajnje očiglednoj stvari tj. o tome kako je sadržaj najbitnija stvar za to da narod posećuje tvoj sajt, o čemu mi ipak znamo ponešto, jer nam forma nije jaka strana, pogledaj samo na šta nam liči ova WordPress tema, jebote stvarno bismo mogli da je promenimo, ostavi tri prsta u komentaru (i broj mobilnog ako si žensko mlađe od 40) ako i ti tako misliš.

Dolazi par ozbiljnih lobanja da kratkim i jebitačnim predavanjima iškoluju lokalnu raju o tome šta znači biti sadržajan na internetu, a i u životu –  lobanja kao što je Dejv Trot, poznatiji kao Džeremi Klarkson reklamne industrije, ili naš omiljeni Čoban, Robert Čoban, koji je pokazao svima kako se pravi medijska imperija u bari nakrcanoj krokodilima i zauvek će stoga biti naš idol. 

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]SPASI TARZANIJU I OTKUPI JE, ČOBANEEE, ČOBANEEE[/typography]

Besplatan bazen, teretana, spa centar, sve su to stvari koje se nude nama lordovima internet pisanja koji smo samo zahvaljujući tome što pišemo po internetu pozvani da uživamo u hajroling džetseting i trendbilding lajfstajlu Serbia – mada ćemo, realno, naše bivstovanje tamo svesti na obžderavanje i pokušaj da se ogrebemo za neki seks od raskalašnih modnih blogerki, dok ćemo ostale navedene benefite verovatno propustiti jer spa loše utiče na procenat alkohola u krvi, a teretanu smo videli poslednji put na nekom klipu što nam ga je čitalac poslao u inboks. Za bazen ćemo razmisliti, ako voda bude obogaćena sa zadovoljavajućim procentom dojke.

 

 • Miljan

  Vucicu reaguj!!!

 • jimmy

  surova guzica

 • Nestor

  prikljucujem se diskusiji!

 • nomad_soul

  Besplatan bazen, teretana, spa centar, sve su to stvari koje se nude nama lordovima internet pisanja koji smo samo time što pišemo po internetu pozvani da uživamo u hajroling džetseting i trendbilding lajfstajlu Serbia – mada ćemo, realno, naše bivstovanje tamo svesti na obžderavanje i pokušaj da se ogrebemo za neki seks od raskalašnih modnih blogerki, dok ćemo ostale navedene benefite verovatno propustiti jer spa loše utiče na procenat alkohola u krvi, a teretanu smo videli poslednji put na nekom klipu što nam ga je čitalac poslao u inboks. Za bazen ćemo razmisliti, ako voda bude obogaćena sa zadovoljavajućim procentom dojke.

  Najbolja definicija Blogomanije. Zauzvrat namerno su uništili BlogOpen da bi šačica “Internet gurua” mogla da loče i da se trsi na Kopu.

 • milica

  063/2596660

 • Shomi

  Tashtina praznine :)

 • justarsenal

  Ako neko od vas ne zvekne onu Zorannah blogerku nista niste uradili

 • zvezdicax3

  sta bi mi radili da ne postoji blogomanija :)))))))))))))))))

 • Milan Kamponeski

  Jos nam je samo bagra sa tarzanije falila. Kao da vec na toj jebenoj blogomaniji ne postoji gomila prepotentnih isfrustriranih mediokriteta. PU!

 • Maja

  i zaradi neku bolestinu? ma, bezi

 • justarsenal

  Majo, naci ce se neko i za tebe ne budi kivna :)

 • Cruela_De_Vill

  Možete li da nam prenesete utiske vi koji ste otišli na Kop, kako je uređena bina Blogomanije? (Živo me zanima!) Ako imate i neku fotku da postavite… Blagodarim – in advance :)

 • Elvis

  Iako za Amitza nisam nikad čuo, smatram da je u pravu za većinu stvari na Blogomaniji. A i vi sa Tarzanije ste mi sada jasniji, zašto npr držite Drleta sa maloumnim a provokativnim tekstovima; Smanjujete bounce rate i povećavate vreme provedeno na sajtu. Povećavate i broj komentara, jer ko ne poželi da pljune debila.

 • Bata Sale

  I kako bilo na Blogomaniji!?! Hocemo izvestaj bre!!!