O masturb… o drkanju, bre!

Drkanje je najtajnija radnja koju čovek izvodi. Realno, kad si mali, pišaš i kenjaš pred ćaletom i kevom do polaska u školu, kupaš se zajedno sa ortacima sa fudbala i zajebavate jedni druge ko ima manju kitu, ko gaji žbunje a ko depilira jajca, nije te blam da prdneš pred devojkom već posle mesec dana veze itd. Sve to radiš koliko-toliko transparentno, međutim, masturbacija je stvar za soliranje. Izoluješ se od sveta ma koliko godina da imaš i uživaš.

Geneza

Šamaranje majmuna, šetanje kožice ili guljenje bananka sa muške, odnosno ljuštenje karfiola ili jurenje klizavog džojstika sa ženske strane je nastalo još kada je prepotopski čovek sasvim slučajno rešio da otkrije čemu služe te čudne izrasline na njegovom telu i doživeo svoj prvi orgazam. Kasnije se navukao na finoću osećaja i ostalo je istorija.

Indikacije i način primene

Drkanje nema univerzalni način primene i dozira se prema potrebi, al svakako „bolje češće nego ređe“. Otklanja stres, nervozu i sjajan je lek protiv nesanice. Takođe, najbolja je moguća zamena za nedostatak druge osobe s kojom bi rado razmenio telesne fluide.

Otkad drka tri puta pred spavanje, moj muže više ne hrče

Kontraindikacije

Postoje samo teoretski. Recimo ako si pripadnik zajednice gde je broj članova porodice veći od broja kvadrata u kojem živite, tad je zajebano. Mada, s obzirom da su u takvim zajednicama sasvim logični „bliski rodbinski odnosi“, ne sumnjam da će ti biti teško da ga izbacaš dok tvoja sestra doji tvog sina i puši vašem ćaletu. Druga kontraindikacija je ako si nedajbože invalid pa si uskraćen za gornje ekstremitete.

Neželjena dejstva

U slučaju da preteraš sa onanijom, može da pođe po zlu, tako da izbegavaj da svršavaš 5 puta pre nego što ti riba dođe na gajbu, jednom je sasvim dovoljno, inače ćete da se igrate kuvanim špagetama a i ako uspeš da ostvariš kakvu-takvu erekciju, ima da istreseš par kapi sperme rumunskog kvaliteta a koja je riba luda da to ispije. No, mnogo zajebanija stvar od nedizanja kite jeste „Nadalov sindrom pomerenog težišta“ koji se ogleda u tome da ti telo postane toliko asimetrično da iz čista mira možeš da se skljokaš na dominatniju stranu ako te recimo produva košava između 2 bloka solitera na Novom Beogradu. Ako primetiš da ti je obim drkačke ruke za 3 cm veći od nedrkačke, promeni ruku inače ćeš da padaš na patos ko epileptičar.

Aham, nadula se od reketa.

Drkanje kod muškaraca

Jedna od najbitnijih stvari u odrastanju svakog XY hromozomskog bića. Već u petom-šestom razredu počinje separacija na drkatore i one koji nisu još upoznati sa čarima ove radnje, tako što ovi potonji bivaju stigmatizovani i anatemisani iz društva tako da se jedino mogu nadati da će postati rezervni golmani u odeljenskom timu. Drkanje kasnije postaje neizostavni segment života svakog muškarca, nezavisno od starosti i bilo kojih drugih faktora (50 posto muškaraca preskoči pranje zuba svaki drugi dan, al 80 posto muškaraca ga izbaca apsolutno svaki dan barem jednom!).

Literatura

Kod muškaraca nema mnogo filozofije, značajan pogled neke cave sa trafike je sasvim dovoljan materijal za narednih sedam dana. Nadrkana profesorka srpskog – fantastičan model za besomučni sadizam u mislima. „Meni keca, a? Gutaj, droljo, i pitaj ima li još!“ Dalje, slike voditeljki sa polugolim poprsjima iz „Ilustrovane“ su sasvim dovoljne kad ćale zakasni da uplati adsl koji dan. Na kraju krajeva, može i na suvo, nekad je mašta suvišna. Sadašnja devojka? Hm, teško.

2 kila od buta. Tvog!

Tehnike

Ležeći. Pandan zornjaku u sferi seksa. Idealno za ona jutra kad se probudiš s težinom glave od 400 kN, onako pre jutarnje kafe zamisliš dosadnu koleginicu s posla, iskoristiš već postojeću jutarnju erekciju i dodaš novu aplikaciju na kineski tepih. Milina.

Sedeći. Idealno dok pratiš najnovije aploude na pornhabu. Ovde postoje dve verzije. Prva je samo za likove koji ne znaju da uživaju u onanisanju. Oni puste jedan rnić i za 5 minuta ga izbacaju a zaplet u filmu još nije ni krenuo. Meraklije rade drugačije: prvo se pusti neka softara, pa se lagano draška junior, onda se prebaci na nešto žešće tipa krimpaj ili gengbeng da se zagreje atmosfera i tukson ispuni svežom krvlju a na kraju se simultano sa glavnim junakom filma prska patos/tastatura/ekran ili zavisi ko šta preferira.

Stojeći. Idealno za likove koji žive u punoj kući pa trenutke osame jedino nalaze u klonji (ponekad). Mnogo gotivnija verzija je ispod tuša, em sve ode u slivnik em ne može da se desi da vidiš sopstvenu facu u ogledalu u predsvršavačkom trenutku, kao što će ti se desiti ako drkaš ispred lavaboa, i time izgubiš erekciju u narednih 15 dana.

Orgazam 

Jebeš tekst koji nema zaključak i jebeš posao koji nema svoj završetak. Nekoliko sekundi izbacivanja semene tečnosti čiji zakoni balistike nikad neće biti utvrđeni, jer ma koliko se trudio da uspostaviš direkciju projektila, poneki geler uvek zaluta, najčešće po tvojim rukama ili njenoj kosi a tada nastaje haos.

Drkanje kod žena

Kao i sve druge stvari u životu, komplikovanija varijanta. Em broj žena koje će reći da „drka pičku“ može da se nabroji na prste jedne ruke mesara sa 25 godina radnog staža em poriču da to rade kao što Keba negira svoje indijsko poreklo.

Literatura

Ako su muškarci veći zaljubljenici u sajns fikšn u domenu sedme umetnosti, onda žene sve to neutrališu kada je u pitanju maštarija tokom masturbacije. Bace i one oko na nićpor, ponekad zavuku ruku u gaće i na zgodnog poštara (gde to ima uopšte?) ili vozača dvaestrojke, ali najčešće maštaju o… boktepita čemu. O muškarcima bez lica, o neznancima, o drugom izdanju knjige Žarka Lauševića, o nežnosti, o silovanju o… komplikovano zar ne?

Mašta uvek mora da bude aktuelna

Tehnike

Priroda je uskratila ženama mogućnost da napišu svoje ime u snegu urinom, ali im je zato šibnula samo takav bonus u pogledu samozadovoljavanja. Tako da žene mogu da svrše: ako trljaju kliću, guraju prste/vibratore/krastavce/nogare od stola unutar vulve, upere mlaz vode iz tuša na genitalije, ako čačkaju famoznu g-tačku, ako čačkaju čmar, uvrću bradavice, dok je naučno dokazano da određen broj žena u sekundi može da doživi orgazam ako vidi sniženje od 10 posto u Teranovi.

Orgazam

Pošto ne mogu da tvrdim za sebe da sam kompetentan za opisivanje ove radnje, potražio sam pomoć unutar redakcije.

Black Hole: Euglena, preskočiću formalnosti, reci mi nešto o ženskom orgazmu!

Euglena: Tražen kao krimosi sa interpolovih poternica ili mleko za vreme sankcija, nevidljiv kao ruski špijuni u Srbiji, neshvatljiv i povučen u sebe kao Tesla pre otkrića naizmenične struje, efikasan za trankilizaciju ženske živine kao otrovne strele iz amazonskih džungli, a kod nekih nesrećnica, po učestalosti javljanja, ekvivalentan Halejevoj kometi… U svakom slučaju, privilegija pički da imaju sopstveni aksiom, iliti tvrdnju koja se ne dokazuje, jer ju je, jelte, nemoguće dokazati. Ako pička tvrdi da je svršila, mužjaku jedino ostaje da počeše jaja, digne noge na sto, šmekerski srkne pivo i eventualno je još jednom ugrize za dupe, dok ista dolazi k sebi u postorgazmičnoj flakcidnosti.

Black Hole: Kul, kao da si progutala Matiju Bećkovića, ništa te nisam razumeo. Spusti se malo na moj nivo, kako to izgleda kad vas neka junačina prodžara dugometražnim crevom za navodnjavanje bunara želja?

Euglena: Pa… mmmh… kako da ti objasnim to… Najlepši je ona prvi osećaj kad ulazi, to je ludilo, kao da sevaju varnice po vlažnim zidovima nekog uskog prolaza…

2D orgazam

Black Hole: Dakle, kao kad pijani šofer odere kamion o ivice tunela pa krenu one varnice, gled’o ja u jednom filmu…

Euglena: Verujem da to sa tvoje infantilne tačke gledišta izgleda upravo tako, ali dobro. Elem, to postane kao neka jurnjava kroz mračan tunel sa mestimičnim proširenjima kao u nekoj pećini, ali sa nekakvim halucinacijama oko tebe, kao da si na LSD-u ili na otrovnim žabama, i vruće ti je, i žedan si, i juriš neku užarenu loptu koja beži, beži, beži, i onda je konačno stigneš, i kad prođeš kroz nju, sledi provalija, i padanje kroz hladan vazduh do otrežnjenja…

Black Hole: Jebote! Da sam žena, jebo bih se svaki dan.

Euglena: Verujem ti, a sad pokupi te bale iz usta.

  • Neso Nikolic

    ja drkam svaki drugi treci dan to volim i moram da obavim a nije vazno dali je ujutro ili navece napalim se i to je to sasvim normalno