Ortak – međuljudski link kvaliteta rumunskog kurtona

Između nazivanja nekoga prijateljem i nazivanja nekoga ortakom ili drugarom postoji dijametralna razlika. Novi ortak je poput, recimo, novog mobilnog telefona. U početku je zanimljiv, čuvaš ga, izučavaš šta sve može, trudiš se da ga ne izgubiš, ali s vremenom uvidiš sve njegove mane i svu njegovu banalnost. Tada počneš da ga koristiš i za marginalnosti poput otvaranja piva i struganja golubijih govana sa haube, a na kraju, kad izgubi na vrednosti, jednostavno ga staviš u neku fioku da ti ne smeta ili podbočiš kredenac u podrumu da bude bar neke koristi od njega. I onda nađeš novi čija je identična sudbina neminovna.

Prijatelj je drugo, njegova vrednost je nemerljiva i nikad ne devalvira. Čovek koji za života stekne bar jednog pravog prijatelja je bogat do besmisla.

Drukanje

Teško psihičko obolenje koje se u vremenu dok zub civilizacije nije kontaminirao društvo lečilo izopštavanjem iz zajednice u gustu šumu ili odsečnim udarcem buzdovanom u predelu slepoočnice. Danas kad su te britke metode sankcionisanja u sukobu sa zakonom drukare imaju čast da se slobodno šetaju ulicama kao i sve ostale rase kerova lutalica.

Bez obzira na to koliko si sa nekim ortakom u dobrim odnosima, ako počne da ti druka bilo koga, iz bilo kog razloga, potrudi se da pokidaš sve kontakte sa njim, jer je pitanje vremena kad će da proda i tebe. Nije bitno da li će te odrukati policiji da kradeš šahte i prodaješ ih ciganima, devojci jer je varaš sa njenom ujnom ili mami jer ejakulat i dalje brišeš odraperije. On ne mora da ima koristi od toga, on samo ima bolest koja se teško leči i koja može da nanose štetu koja se još teže ispravlja. Beži od njega – on ti nikad neće biti prijatelj.

Pohlepa i za sve je kriva lova

Pohlepa nije psihičko obolenje nego pošast čitavog društva na koju je malo ko imun. Jedino ti koji su imuni mogu da ti budu prijatelji. Ostali ne mogu nikom da budu prijatelji. Mogu samo da budu ortaci koji će te prodati ako i čim im se za to ukaže prilika. Jedino ostaje pitanje na koliko će proceniti tvoje dupe. Neko je skuplji od drugih, ali većina ima svoju cenu.

Onaj ko ti je lovu dužan mesecima, a u međuvremenu plaća jeftinim devojkama skupa pića i pirsing u klitorisu ne bi li se ogrebao za snošaj i ne bi li se ogrebao tokom snošaja – ti nikad neće biti prijatelj. Onaj ko ti kad god tražiš zajam odgovara isto kao što bi ti odgovorila Marija Šerifović da joj tražiš pičke – ti nikad neće biti prijatelj.

Ekonomisti i Jevreji bi rekli da su se zbog para raspale mnoge dobre stvari. Ja ipak mislim da se ne bi ni raspale da su bile toliko dobre.

Tuča – dokaz da nije napravljen od vulve

Možda ti ovakav jedan razlog deluje banalno, ali tvrdim da je čovek koji može da gleda kako mu ortaku mariniraju facu i ne nađe za shodno da se umeša – gnjida. Ovo tvrdim jer ako nema čuku da pritekne u pomoć u jednoj tako benignoj situaciji čije će posledice zarasti za nedelju dana, sigurno neće imati čuku da ti pomogne kada se nađeš u nekom ozbiljnom životnom problemu čije bi posledice sugurno mnogo duže zarastale. Takav čovek nikad ne može da ti bude prijatelj.

Ovom prilikom apelujem na one koji običavaju s vremena na vreme da tuku ljude da, ne bilo im teško, prebiju i ovoga što gleda – zaslužio je.

Glupost. Najbolji prijatelji nikad neće pokušati da prikriju tvoj leš.

Tvoja devojka ne bi trebala da mu okreće dupe

Ovde još uvek postoje neka malo ruralnija mesta u kojima i dalje važe nepisani zakonski i podzakonski akti spontano usvojeni za kafanskim stolom. U tim mestima ljudi koji ostvare kontakt između svojih genitalija i genitalija, usta, sisa, čela, tabana devojke svog ortaka bivaju više puta prebijeni, ne samo od strane oštećenog, i ne podležu zaštiti države. To su lepa mesta u kojima moralu još nije istekao rok trajanja.

Onaj ko ti se pohvali kako održava sisatiju polovinu svog poznanika kad ovaj nije kod kuće, ne predstavlja šmekera nego obeshrabrujuće nakaradnu tvorevinu koju treba uštrojiti da se ne razmnožava i koja ti nikad ne može biti prijatelj. Beži od njega, mozak mu je labilan na zauzetu pičku i zbog nje će rizikovati da nad njim počiniš zločin iz strasti, dobiješ sedam i zbog dobrog vladanja odrobijaš samo četiri godine.

Pravog prijatelja prisustvo tvojih žena seksualno uzbuđuje isto onoliko koliko ga seksualno uzbuđuje prisustvo Ruške Jakić ili  peći na čvrsto gorivo.

Naknadno dodat zaključak

Da, ako imaš običaj da drukaš ortaka njegovoj devojci dok je karaš, a pritom si mu dužan pare mesecima i dozvolio si da ga drogirani cigani prebiju i konfiskuju mu patike – gnjida si i moralni lišaj.

Tagovi:

društvoortaci