Velike misli ispred malog ekrana

– Ej matori!
– Psst!
– Ti izgleda ne čuješ mob otkad sam ti promenio melodiju na Alisin „Kesten“? SETI SE TADA ULICE MOJE LEVO OD PARKA

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]KUĆICA TROŠNA VRATA OD PAKLAAA[/typography]

– Šššš bre!
– … jebiga, morao sam OPET da ti razvalim bravu, ali praktično je i dalje bila razvaljena od prošli put kad sam dolazio ahahah – e, moram da ti kažem – opravio si je ko kurcem. Nik Vujičić bi bolje to ordradio.
– TIŠINA TAMO!
– U al smo osetljivi… Jesi to gledao prenos sednice vlade lajv i uživo? Nije to zdravo kažem ti, ova drčnost je samo prva faza, a dok se obrneš propičkićeš skroz, počećeš da plačeš kad Đenka promaši trojku, oči će da ti se naduju ko sarma sedamnaestog dana u frižideru i sve ćeš grehe čovečanstva preuzimati na svoja pleća PREKINI ČOVEČE PREKINI SADA DOK NIJE KASNO
– PA JEL VIDIŠ TI ŠTA GLEDAM KONJINO NILSKA?
– Aaaa, Skarfejs, pa što ne kažeš, to je LITURGIJA brt
– Saće najbolji deo…. EVO GA! PAJ SAD PAJ SAD… Sej helou tu maj lil fren… BUNB! TOOOO TONI MONTANA MIŠA BANANA AJMO ZVEZDO JEBI PARTIZANA
– Brt za vreme koji si utrošio na taj film prosečan Bugarin ozida kuću i ilegalno je priključi na vodovod i struju.
– Šta ću brt svaki put kad naletim ja prosto moram da ga odgledam do kraja, to mi je taj neki opsesivno-kompulsivni poremećaj koji me čini upečatljivim i daje mi šarm .
– Zato si poslednji put jebo dok su još svi mislili da Željko Joksimović nije derpe. Aj sad kad je prošo kamšot menjaj kanal, počinje Liverpul, pa da SE OKADIMO.
– Ček, ček, da li to moje suve uši dobro čuju? Misliš imaš nešto da mi daš da probaš?!?!?
– Mislim bukvalno da se okadimo jer je Urke imao samo neki brt tamjan, kaže da je matori moj ova suša epskih proporcija, stogodišnja, bog nas kažnjava zbog gej parade i taj rad. Ukratko, pao Lazarat, došla vojska s tenkovima cirkus bio i sad će tržište jako dugo da popunjava taj vakuum u proizvodnji.

– A domaćica?
– E, Srbi ko Srbi, brt domaći proizvođači štekaju vutru za ulje, profit fazon 600% veći nego da valjaš hedovinu, jer sve oće da pokupuju ovi što se raspadaju od raka, ne pitaju za cenu, mamu im jebem bolesnu. Imaš rizle?
– Tamo u ćasi, samo pažljivo to mi je komemorativna sa šajkaške mudijade dveiljade dvanaes
– E hvala ti što si mi u kontekst stavio ovaj kriptični ispis na ćasi „MUDIJADA ŠAJKAŠ 2012“. Au jebote šta sve ovde štekaš vidi ovo… Romed kurton… Ključevi. .. VIP kartica Big pice… Jedna, dve, tri grickalice…
– Jedna za ruke, dve za stopala jebiga znaš da gajim gljivu na levom, zovem je Topalko kao Stopalko ahahah
– …Krema protiv gljiva. Lego figurica Dart Vejdera… sa zvezdinim šalom. Jebote, odvratan si.
– Aj nađi te rizle i ne seri više. I da znaš, Liverpul je tek popodne, sada imaš izbor između Sarajevo-Čelik i pregleda NFL-a.
– Nema, pare uložene u Arena Sport su se višestruko isplatile.
– Brt imam dil s matorima da oni to plaćaju dok god dajem godinu za godinom.
– Brt, pao si drugu. Pre tri godine.
– A jebiga, keva ne zna, a s ćaletom imam poseban dil. Koji se u suštini sastoji u tome da ja plaćam.
– Pošto ti je jedini vid zarade u poslednje dve nedelje za koji ja znam bio nekim čudom prošavši tiket na Porto kod kuće zapanjen sam da uopšte imamo ovu priliku da razmatramo gledanje vihornih špiceva Čelika kako kidišu na granitnu odbranu Sarajlija.
– Matori, da prođe svaki dvadeseti ja sam u plusu, matematika je prosta.
– Tvoj sistem daje očigledne rezultate zato si smo sada na jahti s Džej Zijem i čekamo da Bijons krene striptiz a nismo u Kotežu na raspalom forma ideale kauču, ja u pocepanim starakama a ti u FILARET kineskim papučama sa zbunjujućim motivom polumeseca. U svakom slučaju, ja glasam za to da promeniš na neki Histori čenel dok ja smotam a posle ćemo lako.
– E mojne Histori ne mogu stvarno više da saznam o Hitleru, mislim da mi je sektor za Hitlera u mozgu na 100% popunjenosti i sad samo vrti onaj klip iz Untergang s titlom – al onim pravim, iz filma! Naš koji trip.
– Ti si već vario? Mamu ti jebem, pa nije još ni podne.
– Ma niiisam nego sam krno kevin bromazepan. Ili četiri. Preventivno, za Liverpul. Pretplata za sledeći mesec zavisi od toga, braćori. Evooou izgleda baš je sad počeo da šljakaaaa… kako si mi ti maćori?
– Superkalifradželistikekspialidoušs. Aj prebaci na Histori.
– Ma jok, smara me. Evo može b92 Bulevar. Majke mi samo u ovom stanju mogu da ih gledam a da ne krenem da punim kamion balegom i planiram optimalnu rutu ka studiju.
– Aman koji ti je kurac, menjaj to, jao vidi ih breee pa ne ne mogu vidi ovog ko retardirano dete Ivana Ivanovića i Milhausa, što mi to radiš?
– Gledaj na to kao na istraživanje.
– Mogu da gledam na to samo kao na fetiš pornjavu za one što vole jebanje u mozak. Pusti nešto treće, ne znam, Kartun netvork, 24kičen, bilo šta.
– To kad se navarimo. Do tad, pati uz vrcave dosetke koje voditelji pletu u dijalogu s Kozom na štiklama, što bi ti bio bolji od ovog napaćenog naroda?
– Zato što sam smoto. Aj pusti sad nešto normalno da gledamo, ljubi te braćelojznica.
– Evo brt, od ovog nema bolje na televiziji… KLIK.
– Parovi?
– Nego šta!
– Do jaja.
– ŠLJAKA TAMJANICA, A?
– TAMANICA!