30 načina kako da isprosiš đevojku od oca joj

U današnje vreme skoro niko više ne poštuje tradiciju i brakovi se zasnivaju tako što on nju napuni ko karađorđevu i svadba se odvije preko kurca a mlada u osmom mesecu ne može ni za svadbeni sto da sedne a kamoli da đipa u kolu. Skoro da ne postoji više stari dobri protokol da kandidat skupi muda i zapuca pravo kod njenog oca da ovaj utvrdi od kakvog je materijala sačinjen prosac, je li truo, smrdi li mu iz usta i je li iz časne familije ili je kakav blavor. Želimo da se ova divna tradicija vrati na velika vrata i predlažemo budućim mladoženjama da budućim tastovima kažu sledeće stvari:

1. Evo ti 100 eura za ovoga šejtana

2. Bolje ja nego Rusin kakav

3. Red je da se naše dve velike kuće spoje, zajedno ćemo čudo napraviti. Dobro, nemojte sad baš da obraćate pažnju na te trivijalnosti što ste vi čuvena vračarska porodica Raspopović a meni ćale krade šahte na rejonu Jerković – Medak – Dušanovac

4. Ajde, ajde, kad ti već guram kurac u ćerku, bolje da ga guram sa opštinskim pečatom

5. Bolje da vam jebem ćerku nego ženu.

6. Ja sam iz Nišića, voljeli biste da vi je Banjo zet, vazda neka ZAVRZLAMA

7. Guta kurac ko siroče makaronu, šta će ti kurva u kući realno, nećeš sigurno ti da je prcaš

HAHAHA a i to što kažeš, mladiću.

8. JA SAM SPARTANAC MALA ZNA TO
ORUŽJA IMAM KAO NA TO
MURIJA RASTAVLJA NAM AU TO
DROT ME PITA ZAŠTO – ZA TO

9. Ne znam šta se sad tu čudite gospodine tata, još dok je bila garavi anđelak znali ste da će jednog dan neko da je napinje i evo srećom to sam ja.

10. Čoveče, ja sam Boris Malagurski. Bolje predaj ćerku mirnim putem nego na kraju da izgubiš i ćerku i svu imovinu koju ću na kraju da uzmem od tebe i uložim u snimanje novog remek dela Loženje gnolova serbskih 4

11. Kad sam se već zaljubio u kurvu ajde i da je ženim. Rokenrol do kraja.

12. Iskoristi priliku budalo, KO ĆE JE NAČETU?

13. Znate i sami sa kakvim je skotovima bila. Ovo vam dođe ko da je ženi Apolon.

14. Zovem se Remzi, to znači nježnost na Sanskritu

15. U kontaktu sam s bogom, pre neki dan tapkali sličice. Ofuljao mi mandžukića ima šake ko zidar. Reko mi da sprčim ovu vašu.

16. Evo domaćine, litar rakije što je moj đed pekao, svinjče sveže zaklano još koluta okicama, pogača sa sto evra unutra i kilo kulena, kako gde je kulen, pa u gaćama heheh, ne mogu svi pokloni za oca.

17. Dajte je vi meni ukuću dovešću ja to u red, nema više te gotičarske gluposti, ispisane majice i bušotine u pupcima, biće samo čarape “kadinjača” i džemper “sirogojno”, i zimi i leti, dašta.

18. Imaš jednu jedinu šćer, prezivate se Abduljesković, kapiram ja Vlasi i sve, ali mislim da je red da to prezime umre sa tobom… tata?

19. Maco, jel’ ti tata teror… a ne, to treba njoj, gospodine, jeste li vi terorista, pošto malena ima bradu k’o Bin Laden hehe, slušaj, možda su moje fore iz 2007. ali mala stvarno ima bradu, a ja imam 3 stana.

Stari Vujadine, ti si?

20. Ne treba mi miraz nikakav, realno, to vas je najviše i plašilo otkad su vam u bolnici rekli da nema kurac, tako da sam i više nego korektan

21. Desilo se nekako spontano, primetio sam da je često u biblioteci, dopao mi se njen ukus- Bulgakov, Stajnbek, Stiven King… Mic po mic – eto nas na kafici, posle par dana večerica, ostalo je, eh… istorija. Potpuno sam samostalan, moji roditelji žive na selu, imam platu od hiljadu i petsto eura, nemam istoriju psihijatrijskih bolesti u familiji, nisam nasilan, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, bavim se sportom i imam nenormalno, ali ne-nor-mal-no maleni penis. Mirno ćete spavati znajući da Jasminu ne buši ništa veće od kornišona.

22. Povukla na tebe za sise, e srećo moja Mandingo kurati a vidi tvoju ženu, boli tebe kurac, vidi ti te sise, a vidi moju buduću ženu, e genetiko Najdžele Faraže, ja ne mogu više ovakav život da vodim.

23. Ovako niko neće da posumnja na našu vezu, Predraže, ovo je savršeni alibi da ti i ja provodimo duge vikende na Vlasini, goli do pojasa, Predraže, hah, reći će ljudi, to zet i tast, ali oni ne znaju Predraže… Ne znaju koliko temeljno mogu da te zadovoljim.

24. Uzimam ti ćerku, složili se tata i stričevi. Popakuj to posteljine i da je vodim u Peć.

25. Molim te brate, daj mi ćerku, živimo u Ljigu jebenom, već su me dvojica odbila, ako ti budeš treći, moraću u Osečinu da se selim ili da se ubijem, isti kurac.

26. Taste, daj 24 godine staru rakiju, jebo sam ti ćerku u dupe HAHAHAHAHA. JOJ NEMOJ PO LEĐIMA BUDAKOM

Prosidba u Vranju

27. Slušaj, jeste to Surdulica ali ja sam suvereni vladar Surdulice, ti možeš za nekog pravnika iz Begea da je daš da jedu paštetice za doručak, ali ako postane deo Tončev klana… samo đus iz onih sokovnika bajo, postavljeno sve a niko ne jede, tolko imamo

28. Ja sam sin od TonČeva, ovo ti je najbolji trenutak u Ćivotu, stari pekaru.

29. Polskyie bratja zwerowiii, ložim te, iz Surdulice sam, Tončev mi ujak, imamo pare ko govna

30. Eve ti iljado i pesto evra i deset majce Tončev gradnja i davaj toj kurwishte da vodimo u Surdulicu

  • Bojan

    Nevezano za temu, ali spominje se “ćivot”, pa me interesuje zašto se svi sprdaju Slovoljubu za tu riječ?. Nije vala lik toliko retardiran da je stvarno mislio na “život” jer baš djeluje kao lik koji zna šta je ćivot. Eto, toliko od mene. Studio.

  • BG u ogledalu
  • kurtinaitis

    Ove spodobe na slici ne mogu biti ženska čeljad. To su se neki veseljaci prerušili i slikali radi fore.