Dynamic foto akcija – PROGLAŠEN POBEDNIK

Naša dinamična foto-akcija dinamično se i svršila (kakva igra rečima xexe). Glasali ste i odabrali i svaka vam čast. Evo poretka, od onih ovenčanih slavom, do gubitnika uzdignute brade:

Četvrta fotka: 27% (263 glasa)

Šesta fotka: 22% (212)

Druga fotka: 19% (189)

Treća fotka: 17% (163)

Prva fotka: 9% (83)

Peta fotka: 6% (60)

Vaše kontakte imamo, tako da će pobedniku na vrata uskoro zakucati poštar i doneti mu najbolji izum čovečanstva, kao i Dinamične kapsule za seksualnu moć. Drugi i treći dobiće kapsule srazmerno svome uspehu, a ostalima moralna podrška da i nadalje učestvujete u svim našim sumanutim konkursima jer nam to povećava posetu i, uopšte, strašno ide u prilog. Ko nije gledao ova ostvarenja, neka pogleda odmah:

Fotka prva

Nismo baš na ovo mislili kada smo očekivali sise, ali sigurni smo da će Maja pomoći omladincima koji su nam priuštili ovaj situacionistički foto-uradak da nauče još više o plastičnim vimenima i otkriju nam neke nove, uzbudljive primene za njih!

Fotka druga

Šta reći. Maja zaslužuje junaka koji je spreman da zubima ulovi svoju večeru i ispeče je na breneru.

Fotka treća 

Za Maju svi kažu da je porodično nastrojena, u stvari tačan izraz koji koriste je „zabava za celu porodicu“.  Ako završi kod ove ekipe, ne sumnjamo da će i oni dati kreativni doprinos u osmišljanju načina da se zabave s njom, pa to značilo da moraju da je bratski i očinski dele, sekirama.

Fotka četvrta

Volim da mislimo da će, ako fotka pobedi, fotograf da preda Maju ovom liku da je upozna sa svojom prostetičkom nogom, što bi moglo da se izrodi u vezu koju će Haruki Murakami opisati u svom sledećem romanu. Dynamic kapsule će lik verovatno da zavalja za vinjak. Vin vin situacija.

Fotka peta 

Realno, Maja je danas jedini način da ova trojica finih mladića nađu devicu za svoj okultni ritual prizivanja Šub Nigurata, Crnog Šumskog Jarca sa Hiljadu Mladih. Pomozimo im u tome, i naši budući demonski gospodari će nas se valjda setiti na dan Belzebubednosti.

Fotka šesta

SVAKI GLAS ZA OVU FOTOGRAFIJU ZNAČI UPLATU 1 DYNAMIC KAPSULE FONDU „TREĆE OKO“ ZA POMOĆ ŽRTVAMA NASILJA U ŠKOLAMA IZAZVANOG LETEĆIM PREDMETIMA U FOTOŠOPU! NE ZATVARAJTE OČI PRED OČIGLEDNIM!