22/08/2014

Redakcija

 

Gashomor Autor Gashomor
Tatko na sajt STOP Organizacione sposobnosti na nivou Svevišnjeg STOP Žene ga žele STOP Ne…
Ox Autor Ox
Direktor kapitalista. Elegantan, okretan i neumoljiv u šesnaestercu. Kuva besprekorni slatki kupus sa janjetinom, papuča bez premca i presedana.
Francky Delevra Autor Francky Delevra
Autodestruktivac i automehaničar. Borac za priznavanje kafanske tuče kao olimpijskog sporta. U slobodno vreme debelim ženama viljuškarom skida Debreciner sa neba.
Ariel Ultra Autor Ariel Ultra
Prvi izbor svih očajnih domaćica za najčistije belo.
Black Hole Autor Black Hole
Mistični trsitelj u posedu mnoge mračne sile, ali igra za naš tim. Niko ne zna odakle mu informacije kojima prošiva teme o kojima piše, i niko ne sme da ga pita. Teli da mu dadu Pulicera, ali google translate fejlovo da detektuje jezik kojim piše.
Exposer Autor Vehbija
Prizvan na ovaj svet iz paralelne dimenzije orgijastickim ritualom koji su adventisti iz Bečkereka organizovali na vrhu Fruške Gore, kako bi čovecanstvu objasnio šta je Platon podrazumevao pod muzikom sfera. Voli teretanu, mada ga bije Gustav Maler.
Gruco Autor Groucho_Marx
Predak više slavnih ljudi. Pasionirani kolekcionar važećih moneta. Vlasnik Lepe Brene i Vlada Kalembera.
Crna Ana Autor Crna Ana
Nepriznato dete Lucifera. Telo žene, glava Čarlija Šina. Kad ne psuje, razboli se. Pare za fakultet odvojila za silikone, al’ ih popila u kafani. Za jedno veče.
Wojtek Autor Wojtek
Ima poster Brusa Lija u sobi i može da pomera uši. E da, i jednom je video tuču između klošara i babe. To je, otprilike, to.
HugoCavez Autor HugoCavez
Tu je iz kraja. Pika fudbal i to. Ponekad napiše nešto, al uglavnom jede govna. Voli duge, romanticne šetnje pored reke. Ne.
Zapata Autor Zapata
Južnjak čovek. Pada u sevdah i kad ciganče dune u trubu sa 10km. Ne zna da kaže roleri. Loleli, lolali, e jebi ga…
Drle Autor Drle
Navija za Javor.
Miki Mile Autor Miki Mile
Pola Mađar – pola skotina. Zavodnik sa osmehom šarana, po profesiji putujući prljavac. Vikendom igra golf sa Kregom Belamijem.
Amitz E. Dulniker Počasni gost Amitz E. Dulniker
Brat po peru i autor univerzumski poznatog Besmislenog dnevnika i ostalih nepotrepština jednog H8-era