28/03/2015

Redakcija

 

Gashomor Autor Gashomor
Dok levom rukom zavrće php, desnom asistira marketing lobanjama srbije a i šire. Bere pare sa drveća.
Ox Autor Ox
Direktor kapitalista. Elegantan, okretan i neumoljiv u šesnaestercu. Kuva besprekorni slatki kupus sa janjetinom, papuča bez premca i presedana.
Francky Delevra Autor Francky Delevra
Autodestruktivac i automehaničar. Borac za priznavanje kafanske tuče kao olimpijskog sporta. U slobodno vreme debelim ženama viljuškarom skida Debreciner sa neba.
Ariel Ultra Autor Ariel Ultra
Prvi izbor svih očajnih domaćica za najčistije belo.
Black Hole Autor Black Hole
Mistični trsitelj u posedu mnoge mračne sile, ali igra za naš tim. Niko ne zna odakle mu informacije kojima prošiva teme o kojima piše, i niko ne sme da ga pita. Teli da mu daju Pulicera, ali google translate fejlovo da detektuje jezik kojim piše.
Exposer Autor Vehbija
Prizvan na ovaj svet iz paralelne dimenzije orgijastickim ritualom koji su adventisti iz Bečkereka organizovali na vrhu Fruške Gore, kako bi čovečanstvu objasnio šta je Platon podrazumevao pod muzikom sfera.
MLKVĆ Autor MLKVĆ
Glavata njuška. Ne veruje rođenoj majci, drugima još manje.
Wojtek Autor Wojtek
Ima poster Brusa Lija u sobi i može da pomera uši. E da, i jednom je video tuču između klošara i babe. To je, otprilike, to.
HugoCavez Autor HugoCavez
Tu je iz kraja. Pika fudbal i to. Ponekad napiše nešto, al uglavnom jede govna. Voli duge, romanticne šetnje pored reke. Ne.
Zapata Autor Zapata
Južnjak čovek. Pada u sevdah i kad ciganče dune u trubu sa 10km. Ne zna da kaže roleri. Loleli, loreli, e jebi ga…
Grčibald Autor Grčibald
Gospodar retroa, svira ritam gitaru, ne maši Nemce na kladionici. Asimptotski teži ka nedostižnom idealu markantnog Kuce iz Srećnih ljudi.
Miki Mile Autor Miki Mile
Pola Mađar – pola skotina. Zavodnik sa osmehom šarana, po profesiji putujući prljavac. Vikendom igra golf sa Kregom Belamijem.
Amitz E. Dulniker Počasni gost Amitz E. Dulniker
Brat po peru i autor univerzumski poznatog Besmislenog dnevnika i ostalih nepotrepština jednog H8-era