Tarzanija grafikon: O gaćama i vremenu

MUŠKARAC bira gaće tako što sistemom eliminacije prvo odstrani prljave, pa bušne i na kraju uzme one koje su mu preostale. Ako ne preostane ništa, onda uzme one koje su najmanje prljave i najmanje bušne.

Grafikon za muškarce:

ŽENA prvo razmotri kad je koje poslednji put nosila. Ako ih je nosila te nedelje – otpadaju. Onda pogleda kako izgleda u njima. Ako ne izgleda dobro – otpadaju. Onda traži grudnjak koji se slaže uz gaće. Ako nema odgovarajući – otpadaju. Onda razmišlja kako se oseća tog dana – seksi, kul, štreberski ili kurvinski. Sve gaće koje nisu u skladu sa raspoloženjem – otpadaju. Ako ne uspe da probere one koje joj savršeno odgovaraju logično će zaključiti da nema dovoljno gaća. Dakle, otiće da kupi nove. One će biti savršene, ali do sledećeg puta kad ni one neće proći cenzuru jer ih je već nosila te nedelje. Dakle, otpadaju.

Grafikon za žene:

 

Na kraju se može otići u krajnost i zaključiti da postoje žene koje duže biraju gaće nego što ih muškarci nose. Što dobija na težini kada se zna da su muškarci koji menjaju gaće svaki dan, da ne iskoristimo pregrubu reč, retki.

Tagovi:

tarzanije