Tarzanija pita: Večiti u borbi sa Kipranima

Poštovani čitaoci, Tarzanija kao ozbiljan net magazin, shvata da komunikacija sa čitaocima mora biti dvosmerna!

Posle ove zajebane uvodne rečenice, da pojasnimo. Ovo je pilot projekat nove rubrike na našem sajtu. Naime, planiramo da povremeno, oko nekih pitanja koje procenimo pogodnim, opipamo puls javnog mnjenja. Koncept je krajnje jednostavan, mi odaberemo temu, bacimo neku malu pozadinu u vidu teksta, osmislimo anketu na kraju i vi date svoje odgovore.

To sve ostane na našem sajtu, što ako se rubrika primi, može da predstavlja vrlo zanimljivu arhivu narodnog mišljenja ili prognoziranja.

Za početak, odabrali smo tematiku kvalifikacija za evropska takmičenja u fudbalu. Ove nedelje, Partizan i Zvezda vojuju velike bitke sa kiparskim magnatima, AEL-om i Omonijom. Partizan dočekuje AEL na JNA, i ima da prevaziđe poraz od 1-o sa Kipra. Zvezda u Nikoziju putuje sa džakom u kojem su dva krompira.

Da li će Stefan Šćepović biti koban za Kiprane? Ili će Grobari možda pevati toliko osporovanom Baboviću, pošto mu konačno uspe neka od onih do jaja stvari koje zamisli ali retko sprovede u delo? Ili će se pak, stadionom Partizana oriti odsečna i koncizna skandiranja poput “Uprava napolje” i “Pičko ćelava”?

Zvezda je dugo bolovala od nemogućnosti da se dosegne evropsko proleće. Sada se toliko srozala da je sve izvesnija dijagnoza “nemogućnost da se dosegne evropska jesen.” Da li će trenutni momci u crveno – belom to popraviti? Da li će Zvezda preskočiti Omoniju i doneti bar još jednu evropsku utakmicu na Marakanu?

Tarzanija vas poziva da date svoje viđenje situacije.

REZULTAT BORBE SA KIPARSKIM VELIKANIMA? VI STE REKLI :

  • Oba tima ispadaju, cela Srbija skandira “Tole odlazi!” (48%, 362 Votes)
  • Partizan prolazi, Zvezda ispada, Lukić izjavljuje: “Ovo je mlad tim” (20%, 150 Votes)
  • Zvezda prolazi, Partizan ispada, Babović odlazi u Maritimo. (17%, 127 Votes)
  • Oba večita rivala prolaze, gazeći kiparsku nejač u procesu. Sever + Jug = SRBIJA! (15%, 119 Votes)