U vezi cure

[quote]Message Body:
Pre nedelju dana sam upoznao pravu curu, prelepa je, voli grubo, posecuje kladionicu redovno, voli sto mi je veliki, svidja joj se sto ja mogu i grubo i nezno.. Sve joj se svidja na meni samo joj se ne svidja to sto sam mladji 3 godine, ja sad krecem u 2gu godinu a ona na faks krece.. Neki savet ?
P.S. odgovor na mail.. :)[/quote]

 

 

Dragi _________,

 

da smo mi na vreme brinuli oko toga šta se ženama sviđa a šta ne, danas ne bismo bili redakcija tarzanije, nego doktori i pravnici. Pošto nas je, ipak, svrbelo jajo šta mama kaže, ne vidim razlog da za svoje đevojke sluha treba da imamo više.

 

Mislimo da je odlično što imaš velik kurac, ali treb’o si nam realno poslati sliku. Ne za to što ti misliš, nego u edukativne svrhe. Naime, čak i kao autori Tarzanije, čak i u posedu ovakve moći i bezgraničnih znanja, mi među sobom i dalje ne možemo da se dogovorimo šta je velik kurac. Ja tvrdim da je mojih 14 čak za nijansu previše, moja ženka mi to uporno potvrđuje, dok jedna ovakva istina za jednog kolegu sa sajta recimo počinje već kod jedanaestog centimetra – on eto isto tvrdi da mu je ogroman, a njegova ženka ne osporava. Jedina ženskinja u našoj redakciji neće da nam oda pravu istinu, kaže implodiraće sistem polnih odnosa ako nam kaže koja je veličina generalno dovoljna, pa nas i dalje svrbi da saznamo; tako da sledeći put ubaci i sliku i gledaj da bude sa lenjirom na slici, a facu izbegni da ufotkaš ako može, skenjaćemo se.

 

Redovnost u kladionici ukazuje na tri kvaliteta, od kojih je prvi svakako: ne zna sa parama. To je loše ako planiraš da sa njom odškoluješ devetoro dece, otplatiš Fabiju i kredit za stan, ali je odlično ako NE. Jer, ako je žena sama loša sa finansijama, ne može ni tebi da kenja što si ti. Drugi kvalitet je što se navikla da bude okružena Tarzanima, i verovatno uveliko zna kako da im odbrusi ili ih prebije. Ovo je jedini tip žene koji neće prokapljati sebi na japanke kroz džins kad ugleda Džordža Klunija na malom ili srednje velikom ekranu. Samim tim njena prelepost gubi sve potencijalne minuse kao takva, i ostaju samo evidentne pozitivne strane lepog fejsa. A treći kvalitet je redovnost. Ako se navikla da ide redovno u kladžu, navići će se i da ga redovno dućne. Još sa ‘nakim fejsom…

svašta od tebe ludice...naravno da si mi ti drugi

Ukupno, tvoja cura od nas dobija ocenu 9/10. Sudeći samo prema gore navedenim kvalitetima bila bi neka jača sedmica, ali pošto već kažeš da je prava, nemamo druge nego da ti verujemo, a i tako kako je hvališ ne mož’ drugo ni da bude nego Bosanka. U daljoj stručnoj proceni, evo šta od nje možeš da očekuješ:

 

– Šanse da te prevari u prvih 6 meseci: 37%

– Šanse da te prevari nakon 6 meseci pamprčenja: 6%

– Šanse da ostvariš sve svoje seksualne fantazije u prve 2 godine: 87%

– Šanse da završiš fakultet ako ostaneš šnjom: 9%

– Šanse da preživiš ako je prevariš posle 2 godine veze: 0.4%

– Šanse da ti se još diže na nju posle 25 godina poštovanja ugovora: 97%

 

Istina, sa ovakvom ženom se ne sklapa ugovor o njenom robovanju i obavezi da ti pere noge, nego zaista – ugovor o braku. Prijatelji, partneri, ovo se ženi. Pa pošto si nas za savet pitao, to ti je – il’ je ženi il’ bataljuj odmah. A što se ovog sviđanja – nesviđanja tiče, bez obzira na deo našeg odgovora koji pripoveda o partnerstvu: šta te briga ako joj se nešto ne sviđa? Ono što žena želi, i ono što žena kaže da želi, retko su jedna ista stvar. Ako se budeš brinuo oko toga šta joj se sviđa dokazaćeš samo jedno – da jesi klinac, a to je ono što ne želi. Postavi se prema svojim godinama kao da nisu problem, i onda to neće ni biti. Zastupaj svoje stavove i protivi se njenim. To je ono što bi odrastao muškarac uradio i ujedno i ono što ona od svoje vizije muškarca očekuje.

- me voliš? - volim i Betovena, pa mu ne pušim. mamu zajebav'o. spavaš na kauču

E da, insistirao si da ti odgovorimo na mejl – dabogda ovo pročitala na Tarzaniji.