Riba na moru – pakao od života

Kad bi se sprovela neka anketa o idealnom letovanju među muškom čeljadi, ubeđen sam da bi rezultati mahom konvergirali tački nagomilavanja želja koja kaže „riba ostaje gajbi da štreba za pravosudni – Kimi, Dule GG&3+ i ja idemo u… nebitno, može i Sutomore, nosimo roštilj, pristojnu količinu opijata, 3 peškira, cd Bekija Bekića (za usitnjavanje ds-a) i enormno dobru volju da pojebemo šta bilo tuđe, a usput se možda i okupamo. Letovanje sa devojkom kao idealno bi zaokružilo otprilike 4 promila muške populacije, a tu spadaju samo oni koji nikad nisu došli u situaciju da im riba 10 dana pizdi jer je na suncu prevruće a u ladu ne može dobro da se pocrni.

Međutim, negde tu se potkrala i treća opcija, generisana iz neo korteksa Mefistofela lično – ti si prokleti parazit, okinuo si godinu i jul i avgust rokaš bauštel zarad školarine, a riba sa drugaricom ide na more. Ha! Naravno, riba nije socijalno neosvešćena kao ti, njoj su estetika i prefinjeni miris morske atmosfere daleko bitniji, tako da će ti puna euforije saopštiti da su joj roditelji uleteli keš i umesto Herceg Novog putuje na Tenerife ili Mikonos. Prvi zvuk gutanja knedle. Na sve to, s njom neće ići smerna Ana, niti smušena Rada s obrvom Momčilo Krajišnik, ne jebiga, one gruvaju za septembar, ali zato ide Andrea, studentkinja komunikologije sa Singidunuma, koju bije glas da je vrsna oralna stimulatorka, a svog znanja se stidi koliko i Miša Tumbas da pokaže rutavo dupe pred x soma ljudi.

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Polazak[/typography]

U jednoj ruci vukljaš njenu koferčinu prepunu cipela, papuča, bezobraznih gaća i šminke, a u drugoj nosiš nevidljivi ali zato teži kofer u kome crvi sumnje počinju da se transformišu u bića nalik Osmom putniku i prete da se usele i parazitiraju u tvojim crevima. No ipak se držiš moćno, vojvoda Momčilo da ti pozavidi. Riba ti je euforčna, zbunjena i sa milion pitanja, a Andrea već šacuje zemaljskog stjuarda, deluje kanda bi odradila jedan usmeni kolokvijum za srećan put. Drugi zvuk gutanja knedle. Rastanak, dug poljubac, razmena volimtea, mahanje uz obaveznu mimiku „budi dobar/dobra“. Ode. Hrabriš sebe kako će ipak biti kul. Pola godine veze je iza vas, ona je fino dete, ne bi ona… ne, ne. U svakom slučaju Kimi, Dule GG&3+ i ti ćete da pravite haos, već duže vreme se niste opili kao budalesine, pa onda fudbal, izlasci, igrice, net… biće kul, mora biti.

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 1[/typography]

Rezime:

Riba se javila da je stigla, sve je predivno i kao iz snova, saopštava ti da joj već nedostaješ i da te voli do Andromede a možda i par galaktičkih blokova dalje. Usput kaže kako roming ubija pa će ti slati sms-ove, tako je bolje. 9 sms-ova toga dana: opisi plaže, sunca, suncobrana, atmosfere, boje neba, ladnoće koktela nadrkanog imena… Nije znala da se Andrea sunča u toplesu, ali ti kaže da ne brineš, ona neće, prvo nije zdravo a drugo, to se kosi sa njenim moralnim principima. Kimi i Dule zapalili pre 2 dana kod Duletove babe na Srebrno jezero, šalju pozdrave.

Tvoje razmišljanje:

„Tako je, ljubavi, nemoj kao ova fuksa, odma našla da pokaže sisetine. A dobre ima, majku joj… ma čim se vrate, ima da joj zabranim da se druže. I ovim pederima ću da dopustim da mi se nasaftaju jajaca, ladno me nisu zvali s njima. Zabole me, internet je keva, evo već prvi dan prolazi, pa nije tako strašno, još samo 9.“

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 2[/typography]

Rezime:

4 sms-a. I dalje opisi svega i svačega, od LG-eve klime u sobi, preko ljubaznog osoblja do smešnog kupaćeg, lika koji maže Andreina leđa. Na kraju napomena da roming dere i preko sms-a, pisaće ti preko fejsa, ima vajrles u sobi.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Usput je i šaman koji leči kurje oči rektalno.[/typography] 

 

Tvoje razmišljanje:

„Pa nije roming 100 dukata, koje pičke materine, daš soma evra za more i ciganišeš se za 100 dinara po poruci, al ajd neka, mada ne volim što sam izgubio ril tajm dostupnost, plus ta Andrea jebena, dakle već je uspela da navuče nekog lika… Hm, taj lik garant ima druga, dakle on se upoznao sa ovom mojom i možda joj je mazao leđa. Aupičku materinu, to nije tako strašno, neću da se tripujem, ne bi ona dozvolila ništa više od toga.”

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 3[/typography]

Rezime:

Oko podne stigla poruka na fejsu da Andrea i ona idu sa Bazileosom i Markosom na plažu. Kul su momci, duhoviti i ludi. Bazileos je onaj što je mazao Andreu a Markos je njegov drugar, trenira košarku.

Tvoje razmišljanje:

„AAAAAAAAA! Pa da li si normalna, glupačo glupa, gde baš na Grke da naletiš, pa oni su Trojanskog konja bolje usavršili od samih Trojanaca, još od Evropskog prvenstva 95. nas mrze i samo gledaju kako da nas sjebu jer smo ih tad dva puta osveštali. Eto, a lepo sam pričao da nije trebalo tad da pevamo „jebaćemo Grkinje“, sad je sve došlo na naplatu. Još ovaj košarkaš… brzo po neki alkohol.“

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 4[/typography]

Rezime:

Javila se tek uveče, bili su kod Grka na gajbi ceo dan, Markos ima vilu na Parosu i ludo se se proveli. Dobila je, i malo je bole jajnici.

Tvoje razmišljanje:

„Da nije dobila već bih znao da se nasadila na neomašćen grčki kolac, sad je ipak malo lakše. Mada ostaje pušenje uvek kao opcija. Dupe… ne jebeno, ako je ja 6 meseci ne mogu ubediti, valjda ne može ni jebeni Grk. Mada oni svašta sipaju u taj Uzo, serem im se u njega. U svakom slučaju, sutra je kuliram, ne odgovaram na fejsu ništa, nema me, nek piše ceo dan ako hoće pa nek ona vidi malo šta je ljubomora.“

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 5[/typography]

Rezime:

Nije se javila uopšte. Ceo dan ispred kompa, rifreš, log in, log aut, prizivanje duhova, čak i instaliranje Kasperskog… ništa nije pomoglo. Ni tri pakle drinstona ni po gajbe Meraka. Izguglana informacija da Grci i nisu preterano obdareni, smanjila je napetost za čak četiri promila. Ali, bar su se javili Kimi i Dule GG&3+, kažu jebali neke Grkinje na jezeru. Malo masnija dupeta al zato daju u sva tri otvora. Ekvilibrijum.

Tvoje razmišljanje:

„Kad bolje razmislim, mi se uvek jebemo kad ona dobije, tad mogu da je filujem ko šam rolnu, što implicira da ona ni tamo neće imati bilo kakve barijere. Nadam se da je ta grčka balega natakarila kurton, mada informacija da se 97 posto seksualnih odnosa na moru odradi bez kondoma definitivno ne uliva nadu. Sve u svemu, jebaću joj milu majku kad se bude vratila, šamaraću je, sigurna kuća je neće spasiti. Sutra nastavljam kuliranje, makar crko“

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Hihi, ljubavi, da samo znaš kako je Markos lud, pravio je neobične skulpture od peska a ja sam bila model.[/typography] 

 

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 6[/typography]

Rezime:

Poslala poruku sabajle, kaže bila oluja ceo dan, nestalo struje pa nije mogla da se javi. Ali da ne brineš, nije se uplašila jer su Bobi i Brajan bili divni i čuvali ih u sobi sve vreme. Jako su duhoviti i galantni, Bobi je masirao Andreu a posle su svi zajedno igrali jamb. Brajan trenira američki fudbal – ofanzivna linija.

Tvoje razmišljanje:

„Ok, Grke sam progutao, to su ipak pravoslavna braća, ali ovo su jebeni Ameri, pa oni su nas bombardovali, kurvo glupa, kako smeš njihove kite da jašeš? I naravno da je jamb paravan, pa ceo svet zna da se to igra u skidanje, meni si našla priču da prodaješ.  I SUTRA TE KULIRAM!“

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 7[/typography]

Rezime:

Ekstremno se naljutila jer juče nisi odgovorio. Optužila te da sigurno jebeš neke klinke dok se ona pati sa nestankom električne energije i talasima od jednog metra. Plus joj u apoteci uvalili prevelik faktor kreme za sunčanje pa još ne izgleda kao Hakim Olajdžuvon. Odjednom te udario talas vrućine, pa kakav si samo idiot, ona te voli kao Egipćani Ozirisa a ti se tu igraš udaranja čežnje. Otvori srce, ne budi stena o koju se odbijaju talasi. Šalješ 200 poruka izvinjenja, obećavaš koncert Sergeja Ćekovića anplagd kad se vrati, praćeš i sudove doživotno, samo da ti oprosti… Međutim, sad ona ne odgovara.

Tvoje razmišljanje:

“Kakav sam luzer i slepac, ona me je samo testirala da vidi da li brinem o njoj dok je tamo prepuštena zlehudim nevoljama i Andreinom promiskuitetu, a ja joj ovako vraćam. Oprosti, jedina, sve ću za tebe da uradim, idi i dogodine gde god želiš, nek te na Baliju hladi hiljadu polugolih egzotičnih domorodaca dok ispijaš koktele i gledaš u horizont. Samo nek si mi srećna, meni je lepo i na baušteli, žuljevi više ne krvare a juče smo dobili i gratis pivo”

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 8[/typography]

Rezime:

Ceo dan se nije javila.

Tvoje razmišljanje:

“JEBEM LI TI MAJKU, KURVO RASPALA!”

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 9[/typography]

Rezime:

Kaže da si je jako povredio ali ti oprašta jer je danas dobre volje. Juče su upoznale Dejana i Vladu, Surčince, jako duhoviti i opušteni mladići. Galantni pre svega. Vlada je kao slučajno 14 puta pokušao da Andrei skine donji deo kupaćeg nakon čega je ona to sama učinila pa su zajedno otplivali ka nekoj uvali. Dejan je pažljiv, ne ume da kaže lepo slovo r, što je slatko i naročito dolazi do izraza dok recituje stihove postmoderne, što je takođe slatko.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]I igra levo krilo, što je preslatko.[/typography] 

 

Tvoje razmišljanje:

“Šta… pa kakav Dejan sad. Mamu ti bre jebem, nije ti dosta što si oblajvila Grku i Ameru, sad si našla i domaćeg pastuva, i to seljačinu iz Surčina, pa oni ni kanalizaciju nemaju, misle da Japanci prave beta verziju koja će izaći 2023. I još neki romantik… JEBOTE, ona će da se zaljubi, i onda će da me šutne i bude s njim. Kraj, uzimam dedin karabin i nosim sutra na aerodrom da ubijem i nju i skota”

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Dan 10 – povratak[/typography]

Rezime:

Stigao si na aerodrom pre jutarnje smene čistačica, iako avion sleće u 6 popodne. Minuti su se vukli kao zaprežno vozilo koje vuče lipšuća raga. Ali nekako je i to prošlo. Jedno drugom ste poleteli u zagrljaj i prilikom sudara verovatno blago nagnječili rebra. Dejan i Vlada se nisu pojavili. Andrea je užurbano rekla ćao i otrčala ka zemaljskom stjuardu da odradi odloženi usmeni kolokvijum.

Tvoje razmišljanje:

“Uhh jedva čekam da dođemo kući, da je skinem, pa ako sise nisu bele, JEBAĆU JOJ MAJKU POSRED PIČKE”

[typography font=”Cantarell” size=”20″ size_format=”px”]Naravoučenije:[/typography]

E sad malo da se vratimo u realnost. Imam loše vesti – tvoja riba će na moru 99 posto uraditi nešto što ti ne bi prijalo da vidiš i čuješ, a pritom je jebačina ipak najmanje verovatna opcija. Umesto toga biće flerta na kilo, slušaće danima poluzaljubljeno i oduševljeno namazanog Italijana koji joj priča kako bi joj ispunjavao analni otvor svojom napolitanskom, mafijaškom spermom dok ona misli da recituje Dučića na žabarskom, povataće se na 2 minuta sa klincem 94. u prepunoj diskoteci i slično… Ti imaš 3 opcije.

  1. Da ostaviš a priori kurvu pre odlaska na more, iz čiste prevencije i statistike – loša varijanta.
  2. Deset dana da ne izlaziš sa gajbe, bleneš u fejs i telefon i slušaš Krivo je more od Divljih jagoda, dok krv ne počne da ti piči iz ušiju – još gora varijanta.
  3. Matori, možda nisi otišao na more al si zato 10 dana bez nadzora, i prepušten svojim kvalitetima. Iskoristi ih, ne budi naivan – Now we’re talkin’!

I naravno, kad se vrati s mora, pusti je nek se odmori malo, a onda je odvali od najbolje jebačine u poznatom delu univerzuma. U dupe, naravno.