Devet razloga zašto je Vučić ženetina

Mnogi od nas su žene. Ali ne žene u smislu ispalio za momačko na Zlatiboru ili kenja ako ga ne zoveš da ide s tobom kod tvog ujaka u Čelarevo na slavu (NEMA VEZE BRATE NE BI JA NI DOŠAO), nego brate žene. Znači imaju pičku, sisu-dve, koriste reč „hajlajter“ s razumevanjem i povraćaju u parovima zarad sprečavanja da im se kosa umaže gulašom iz ekspres restorana. Ženama svaka čast, a i nama.

Ali, postoji i jedna posebna podvrsta žene, ali i ne-žene – ženetina. Svako od nas se susreo sa ovim ekscesom socijalne evolucije. Ženetina je osoba koja kad gleda Kiju Kockar dok plače, podriguje i preti (u narodu poznato kao pravilo 3 P) reaguje rečima „oh, kakav pravi primer dame“, majka koja na detetov vapaj kako ne može da popravi mikrotalasnu viljuškom i parčetom vune jer ima 9 godina odgovara sa „A KAKO MOŽE MALI MILOVAN DOBRILIN“, supruga koja te zove da pita kako si a taj poziv se završi tako što si primoran da slikaš lične karte i zdravstvene kartone svih prisutnih u prostoriji, devojka koja ne da da se puši u kući osim u slučaju kad ona četuje s 4 alapače na Zoom-u ili koleginica koja kad njeno dete u školi slomi ruku domaru grabuljama zove učiteljicu da joj kaže da je Boško divno dete i da će joj to biti jasno kad bude imala svoju decu, što neće biti skoro jer je kurva.

Ženetina, takođe, može biti i predsednik. Predsednik koji… pa mislim čitaj dalje jbg ima lepo obrazloženo ne moš sve u uvodu.

Stalno se poziva na prošlost

Ženetina ne trpi da na svetu postoje i drugi ljudi, naročito ukoliko su ženskog roda i naročito ukoliko su ti u nekom momentu života videle kurac. Tada je u stanju da se iz uvežbanog Ceca Bojković moda prebaci u mod Zorica Marković kad je isečeš pred raskrsnicom bez žmigavca. Tvoje bivše postaju zmijetine, kalašture, brabonjci i perut Mace Marinkovića, a ona mučenica koju ne ceniš dovoljno iako te izvela na pravi put i napravila od tebe čoveka. Našla te je u bari govana, pijanog, musavog, u majici Tarzanije, kako pokušavaš da ustaneš da ne zakasniš na posao part tajm portira u GSP-u, a pogledaj se sad 4 HILJADE RESPIRATORA U SPAVAĆOJ SOBI.

U ovakvom nekakvom Faradejevom kavezu logičkog dokazivanja živi i Vučkela – naše bivše, Jeremić i Đilas, su nas opljačkali, ponizili, otišli AFK dok tvoj tim krade Barona, žvalavili buksnu, prekidali pesme na žurci na pola da bi pustili A GDE JE PEČAT, prodali deci s Kosova kašice pune Baltik votke, tukli novinare penzionerima, rasturili Elitne odrede i prdeli na patrijarhovoj sahrani.  S druge strane, on je ekonomski preporodio državu, doveo ženomuškarca za premijera, podmetnuo Tačiju ono da sedne pa prdne na sednici Saveta bezbednosti, oživeo prajm vojvodu Mišića, Vučićević raskrinkao Kenedijevo ubistvo, Vulin rešio bitku kod Velbužda golim rukama a sad nema ni za kiriju, a Neša Stefanović živi u Puntu i jede samo Takovo grisine.

To što čini loše pravda time što si ti nešto loše nekad učinio

Vratimo se ženetini. Ženetina nikad nije kriva. To jest ni ne izjašnjava se po tom pitanju, jer ako rasprava krene u tom smeru ona će je elegantno skrenuti prema jami punoj tvojih pijanih grešaka i baciti je na njeno dno. Ne, ona nije pokazivala sise upravniku zgrade kroz prozor, tj. jeste, ali to je samo prirodna i neizbežna posledica toga što si ti 2015. u 2 ujutru lajkovao tri slike recepcionerki iz firme (a jbg MORO SI ŽIV SI ČOVEK DOMAĆIN). A ne sećaš se ni kad ti je zagoreo žu-žu za njene kolege s posla, kad si zaboravio da joj pokupiš tetku iz Česterega na autobuskoj ili kad si rekao njenom ocu da je Hrvat, a on Balašević.

Ženetina ne može biti kriva ni za poplave u Obrenovcu jer ko jebe ljude što ne žive na 72. spratu Beograda na vodi, ni za rušenje u Savamali jer to su ionako sve objekti generala OVK, a ni taj doktorat nije plagijat nego je jbg malo slabiji. I ovo brate sranje u Krušiku, prodaje čovek oružje, pa šta ako prodaje oružje, šta treba ko ovi da ukrade 500 miliona NE BRATE NEGO ON TO ZARADI. Pa šta ako je otac ministra policije, otac jedne poznate voditeljke podržava kralja i nosi beretku. I ŠTA SAD VAMA TO SMETA A LUKSEMBURŠKI NOVAC U GUZICI TO VAM JE DOBRO JELDA?

Traži od najbolje drugarice da je zove šefe

Sere ti za ribu koja te uopšte ni ne interesuje samo da bi ti bilo neprijatno

–  Opet si joj se javio.

–  Pa radimo zajedno, nepristojno je.

–  Šta će ona ovde uopšte?

–  Brate u Maksiju smo.

– BAŠ U ISTOM MAKSIJU KO I ONA?

– Debela je, ima dlake na mladežu na vratu, trenira džudo, svira čembalo i sluša Plavi orkestar. Prestani da me kontrolišeš.

– A to ti smeta jel? A Đilas ti nije smetao?

–  Šta?

–  Đilas ti nije smetao kad je kontrolisao sve?

– Ne razumem.

– SVE! OD KABLOVSKIH KANALA I JAVNIH SERVISA DO KUPOVINE I PRODAJE SEKUNDI

– Ljubavi na kasi smo.

– ISTI GA ADVOKAT BRANI KO I MIŠKOVIĆA TAJKUNA

-Ja uopšte ni ne volim Đilasa.

– VEĆ SI DOVODIO TUŽIOCE I SUDIJE, VEĆ STE TO RADILI I DIKTATURU ZAVODILI. NISU TUŽIOCI TI KOJI ODLUČUJU KO ĆE DA IDE U ZATVOR VEĆ SUD.

– Gledaju nas ljudi.

– NAROD SVE GLEDA! IMALI STE PRILIKU I NAROD JE O VAMA DAO SVOJ SUD NA IZBORIMA

–  Ali Đilas ga je dvaput dobio na izborima u Beogradu.

– JEL TI HOĆEŠ DA JA NAPRAVIM SCENU?

Brani ti da ideš s drugarima na more

Oboje su majstori emotivne ucene

Već smo mogli zaključiti da ženetina ne prihvata kritiku baš najbolje. Svaki put kad je saterana u ćošak teži da sebe predstavi što jadnijom kako bi zadobila simpatije i sažaljenje sagovornika. Sve majke sveta koje su ikada rekle E PA NAJBOLJE DA JA UMREM znaju savršeno dobro kako se barata ovim opakim oruđem.

Generalno, najveći greh ženetine je što je iskrena i što svima želi dobro. Njen najveći problem je što ima strašnu moć da radi danonoćno na tome da izgradi 4.000 stanova za Đanija, Natašu Bekvalac i uspešnu gospodu sa arabijskog poluostrva. Niko je ne voli zbog toga što obezbeđuje masovni prevoz na grandiozna okupljanja širom Srbije kako bi ispoštovala volju naroda da zadrži posao. Svi je pljuju jer je spremna da preduzme teške mere kako bi ljudi što pre bez kajanja pobegli u Njemačku i počeli da šalju kući pare od kojih ćemo svi živeti bolje. Svi je razapinjemo jer ne želi da strani mediji kvare harmoniju koju proizvodi Željko Mitrović udarajući u dirke klavira koje uz pomoć Sarapine glave umesto čekića udaraju u Marićeve glasne žice i tako stvaraju melodiju besmisla koju prati glas anđeoskog hora. MI JE MRZIMO SAMO JER JE ONA NJIMA REKLA, PA ŠTA JE TREBALA, DA IM NE KAŽE? ONA ĆE AKO TREBA DA SEDNE U AVION DRŽAVNE FIRME O NAŠEM TROŠKU I SAMA ODE U KINU PO ULOŠKE I ČIA SEME A TI SLOBODNO NA RIVER S ORTACIMA SVINJO MUŠKA

Ponižava se za tebe više nego što si ti planirao da se ponižavaš

Ovo može da zvuči čudno, ali ženetina je zapravo spremna da se poprilično ponižava zbog tebe. To naravno nije zbog tebe nemoj biti glup nego joj je jasno da ako tebe posmatraju kao bednika, nju posmatraju kao ženu od bednika, dakle bednika. A to joj kvari planove. Dečko joj je jebao koleginicu s faksa, to je svakako jer je ona kurva, a i on se samo sapleo upo u devojku imao jadnik slaba kolena od čekanja u redu u pošti, to sad sve ide elektronski neće mu se ponoviti. A i to se svakako nije ni desilo, kao što smo već rekli, ona je kurva.

Riba je u horoskopu

Redakcija Tarzanije inače ima prilično skeptičan odnos prema astrološkim teorijama svih vrsta, ali moramo priznati da je malo seme sumnje zasađeno onda kada smo videli spisak osoba rođenih u ovom znaku. Osim Vučkele, to su i Luna Đogani, Đilas (?!), Miki Đuričić, Milić Vukašinović, Sanja Marinković, Žika Šarenica, Maca Marinković, Ćićo iz Dnevnjaka i devojka od naduvanog lika.

Kad gosti dolaze pravi se da je sve ok

U tekstu učestvovala i ŽENA, hvala Lux za pomoć u identifikaciji ženetinskih obrazaca ponašanja i hrpu fora značajno boljih od autorovih