FAQ za sveže oženjene: Princip kuvanja žabe

Sigurno ste čuli onu životnu mudroliju o kuvanju žive žabe. Ako krastaču ubacite u ključalu vodu, iskočiće odmah i propade vam pos’o. Ako je ubacite u hladnu vodu, biće joj do jaja i neće ni primetiti da se temperatura povećava. Na kraju će dobrovoljno biti skuvana. Kod kuvanja žive žene princip je isti – samo postepeno pojačavati vatru.

Evo nekih najčešćih dilema sveže oženjenih, verenih ili pak onih koji odnedavno žive sa devojkom.

U braku sam. Da li ću i dalje moći da taslačim druge pičke ili eventualno kurve?

Da, svakako. Princip kuvanja žabe, međutim, nalaže da tvoja žena mora biti dobro jebana od strane tebe to jest tvog kurca. Ako je ona namirena, sve manje će obraćati pažnju na tvoje duže ostanke na poslu. Posle nekog vremena će početi da veruje da si ustvari oročio pare koje si bacio na švalerku. Glavna stvar je tempo – na početku ne preteruj, da bi kao rutinirani muž napravio sebi prostora i što češće jebao sa strane, a što ređe kod kuće.

Koliko često ću moći da se opijam sa društvom?

Na početku nimalo, ali kasnije redovno. Ženu moraš kuvati lagano uz često mešanje. U ovom slučaju to znači da na početku braka ili zajedničkog života moraš demonstrirati da ti je ona na prvom mestu i da više voliš da sa njom gledaš tursku sapunicu nego da se sa ortacima napijaš kao vašarska kurva uz Ligu šampiona. Tako će ona sve tvoje izlaske sa Badžom i Stevom smatrati izuzecima i jednog dana neće ni primetiti da si ti češće u kafani nego kod kuće.

Koliko moram da radim po kući?

Nimalo! Ali do apsolutnog neučestvovanja u kućnim poslovima mora se doći sistematično. Kad opereš sudove, predstavljaj to kao osvajanje Mont Everesta. Pohvali ženu odmereno kada nešto uradi, šljepni je po dupetu i traži joj pivo. Lagano smanjuj svoju participaciju u brisanju prašine i usisavanju, naglašavajući kako si opterećen na poslu. S vremena na vreme napravi roštilj ili izvedi ženu na večeru. Primetićeš da se poput asimptote nezadrživo bližiš apsolutnom neradu u kući.

Da li moram da zapamtim sve godišnjice, praznike i rođendan njene šurnjaje?

Nikako. Na početku moraš da joj prodaš fazon da tebi ne treba nova godina, 8. mart ili Dan zaljubljenih da bi provodio vreme sa svojom draganom. Uostalom, sve te praznike su izmislili Amerikanci kako bi dobili pičke. Tebi ne trebaju datumi da te podsete koga voliš. Kupi joj cveće bez razloga, ili pre nego što planiraš da napraviš neko sranje. Vremenom ćeš moći da ne kupuješ ništa i da zaboravljaš sve datume.

Koliko traje kuvanje žabe?

Pravo pitanje! Kuvanje žabe može trajati svega nekoliko meseci, ali može se rastegnuti i dok vas smrt ne rastavi. Da se to ne bi toliko rasteglo, žabu moraš kuvati pažljivo. Period doduše zavisi i od tipa žene i tvog kuvarskog umeća. Za instant kuvanje, obavezno koristi hintove sa Tarzanije. Džejmi Oliver je za pičke.