Kako nagovoriti đanu da ti da

Svakom iole normalnom čoveku je jasno da je defloracija jedan krvav posao, a sama junferica precenjena kao predmet požude. Doduše, neosporno je da u ovo ludo vreme potraga za takozvanom đanom često zadire u teren koji zapišavaju pedofili, ali ipak, defloracija nije baš tako do ja-ja, kao što vlada uvreženo verovanje. Junferica je kao kavijar, retkost, svi bi da ga jedu jer je fensi, a u suštini je sranje, realno svi bi ipak radije neki leskovački vozić, u prevodu na jezik jebačine – rasnu, iskusnu kurcolomku.

Device, đane, junferice, kako god ih zovemo, vuku napumpanu civilizacijsku vrednost još od davnina. Na primer, kao kada je nekom važnom lokalnom bogu bilo neophodno prineti kao žrtvu neku mladu i nejebanu ženu, da bi te godine ne moru duvali dobri vetrovi. Pa kad te godine tom narodu cela flota potone u olujama, skupi se masa na glavnom trgu, spreme vešala, upale baklje i odu po lokalnog stolara što na crno izrađuje razne vrsta preteča današnjih dilda.

Za naduvanu vrednost netaknutog himena direktnu odgovornost snosi i Hasan El Sabah koji je još u 12. veku stvorio kult od mita o 20 rajskih devica koje čekaju svakog ko umre u ime Alaha. Ponekad samo zamišljam bombaša samoubicu kako nakon provozanog aviona u Njujorku, leži na baldahinima sam sa dvadeset devica i razvlači se od jedne do druge sa istim dijalogom.

– Devico, daj mi!

– Jao ja ne znam, ja bih to prvi put iz ljubavi, strah me da mi to uđe.

– Meni su rekli da ako raspizdim onim Boingom onu zgradu onda me u Raju čeka dvadeset devica.

– Pa vidiš da su te sačekale.

– Vidim, a sad mi dajte …

– A jesu li ti rekli da će ti te device i dati?

– Pa sad… hmm… ne sećam se… možda, otkud znam… nisu… zar ima veze? Uostalom, dajte pičke, ne zajebavajte!

– Pa kad bismo davali pičke svakom ko se raznese ili odpilotira trista putnika u tržni centar, onda više ne bismo bile device… Uostalom, kako misliš da sačekamo tvog kolegu koji pilotira na liniji JFK-Pentagon, a?

No, da ne dužim dalje pričom o problemima svetske naftne industrije, nego da se vratim temi teksta, odnosno savetu kako ubediti devicu da ti da.

Podrazumeva se da, kad ti željena devica da, ti ne želiš da se nešto dalje voliš sa njom, šetaš i držiš za rukicu, nego prosto, udario si svoj štambilj na neotpakovanu kovertu, isekao si vrpcu na novoj trasi kurcodroma, prineo si novu žrtvu važnim bogovima u i ime drevnih vrednosti i pomoraca, prosto, pustio si u promet novu prodavnicu cipela, a deflorisanoj robi otvorio novu vrstu računa na koji se potencijalno mogu uplaćivati razna sredstva – i sada želiš da ideš dalje u toj svojoj civilizacijskoj misiji. To konkretnao znači da je nećeš oženiti, nemaš nameru da se sa njom zadržavaš, jer će ona pre ili kasnije poželeti da vidi kakvih sve kurčeva ima na svetu, a ti ćeš onda ispasti magarac koji se toliko cimao i čekao.

Eto opet sam trolujem po svom tekstu. Momentalno vraćanje, na temu daj mi devico svoga himena.

Dakle, ako stvarno misliš da je defloracija nešto mnogo dobro, ako si raspoložen da ga guraš dok se ona stiska kao da joj vadiš zub, da se go preznojavaš dok odmeravaš pritisak kojim pokušavaš da prodreš u nju dok slušaš “stani”, “polako” i “boli”, ako si spreman da se osećaš posle toga kao da si pucao u Bambija, pred tobom je sledeći put.

Prvo, moraš da je uveriš, u isto vreme, da to nije ništa, da je defloracija jedan rutinski zahvat, kao pranje ruku, a opet sa druge strane moraš da joj objasniš da tebi to isto toliko jako mnogo znači koliko i njoj. Šizofreno, kao uostalom i sve drugo sa ženama.

Dakle, problem ide u dva koloseka, prvi je taj što devica ne želi da ispadne drolja jer su je učili da je kurva ona koja se jebe u pičku, tako da ako hoćeš, može samo da ti blajvne ili izvrši rukoblud, ali pičku ne da, jer nju čuva za onog pravog. U tom slučaju ne možeš da ideš sa strategijom “daj, to ništa ne boli”, nego moraš da dokažeš da si ti onaj pravi. Pošto je to gubljenje vremena, čak i ako jesi onaj pravi, jer njoj treba vremena da se u to uveri, gledaj onda da bar iskoritiš osvojeni kupon za blajvanje ili rukoblud.

Ako si ipak dalje uporan u tome da deflorišeš onu junferku što čeka onog pravog onda je ovo trenutak kad bi trebalo da napustiš ovaj tekst, jer si idiot.

Svaka čast na solidarnosti gospođo. Nema problema, skinite gaće.

Drugi kolosek je onaj u kojem je problem što bi ti ona i dala i boli je himen za onog pravog, ali je strah od neke polne infekcije, penetracije, defloracije. U tom slučaju moraš prvo da joj objasniš zaštitnu ulogu kurtona (ne mislim na političare), zatim da je opustiš nekom pričom koja će je nasmejati, da pokažeš kako je stvar sigurna u tvojim rukama, da je zaspeš nežnošću, pažnjom, obećaš joj da ćete polako i da ona uvek može da te zaustavi i bla bla bla… ovo je glupa tema, sad zvučim kao žena. Uostalom ko normalan u 21. veku još hoće da defloriše junferice pored ovako raskošne ponude iskusnih a JedWa pUnoLEtnIh dRoljA?

Samo neki perverznjaci, a takvi ne čitaju Tarzaniju.

Tagovi:

žene
  • Dragan JuRa Jurišić

    ne dipr ;)