Otvoreno pismo Angeli Merkel

Draga Angela.

Ja Božo Zarubica Skojevska 22 lamela 2 pišem ti ovo pismo pri čistoj pameti i zdravoj svesti i na srpskom jer jebiga neznam njemački. Ako ćemo iskreno a videćeš i sama pravopis mi neide najbolje od ruke imam problem s tim „ne“ kad se piše odvojeno a kad spojeno neznam pa idem uvek na spojeno ko mu jebe mater bar u pedeset posto slučajeva neću pogrešiti. Isto važi i za zareze samo njih zato i nekoristim računam manje izgleda glupo kad nema nego kad metneš gde netreba otprilike kao seks da se tako duhovito izrazim. Ali to sve neznači da sam neobrazovan čovek godinu dana pravnog nije mala stvar dat uslov u roku matora. U svakom slučaju sve se mislim mora da imaš nekog prevodioca sa srpskog računam ozbiljna država pa ima tu para i ćara dovoljno i za tako neke gluposti što ti zatrebaju jednom pa na sveti Nikad više pivo i loza zajedno evo žene mi Radmile.

Angela sad kada smo se malo bolje upoznali i znaš kakav sam čovek dakle iskren emotivan porodični volim zapevati Jašara u po nekoj prilici ništa vreme promenilo nije. Duša slovenska grud balkanska narav dinarska prva proleterska mogu ja ovako još nadugo i potanko opisivati ali shvataš pametna si žena nebi bila tu gde si da nisi – jednom rečju klasičan domaćin koji zna kad se kaže rečju a kad reči dakle ceni rečnik više od pravopisa.

Angela pišem ti jer ti u svojoj krupnoj žuljevitoj germanskoj šaci držiš sudbinu ove Evrope pa tako i posredno Srbije da se tako poetski izrazim. Poezija mi je u stvari uvek bila najjača strana jer nehaje za tačke i zareze čemu svedoče ovi bonba stihovi na koje sam naročito ponosan i koje planiram da ponudim na Limundu najboljem ponuđaču.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Reče mi Joco ima narkomani na internetu što bi ubili za vaki naslov[/typography]

Angela ova pesma iako pomalo vulgarna verujem da će naići na razumevanje i možda pokoji zaigran brk u Bundestagu jer moram priznati Angela ipak nije ona tojest ta pesma slučajno tu. Ona na neki način predstavlja metaforu za ono što želim da kažem o odnosima njemačkog i ostalih evropskih naroda. Tako je znam šta znači metafora da te podsetim na moju godinu datu u roku na pravnom nemože to ipak svako iako je u pitanju novosadski pravni nemoj sada da mi odlutaš u neki kulturrasizam taman smo počeli.

Angela nemoj da misliš da ja imam problem s Njemcima iako imam problem s „ne“. Njemci su divan narod njemačka medecina je najbolja njemačka privreda motor Evrope njemačko auto je golf dvojka vaistinu dvojka vo ime oca i sina i svetoga golfa amin. Doduše jest da malo ume da vam eskalira entuzijazam u po neki holokaustčić ali jebiga tako to ide kad vam je pristup nemoraš bit prvi ali moraš bit prvak kao oni što prave ajfoni ajpedi s ajdaredi.  Ali ono što hoću da kažem jeste sledeće: „Njemačka“ nemora bre automacki da znači „Nemože“ majku mu jebem. Mislim izvini znam da te Njemci zovu Muti tojest Mama ali brate mati odmori malo stani promisli ko što bi reko Žižek. To što ti je Njemačka bez zajebancije ponovo postala ponajveća evropska sila to neznači da sad možeš Njemcu bit mati a svima nama ostalima maćeha i to ona najgrđa iz izvorne narodne bajke što noću metne leksington stil dildo i natakarava po komšiluku nevaljalu decu što im je dala pare za busplus a oni potrošili na sličice Maša i medved.

Angela vidim ti u očima da nije sad to u tebi neka megalomanija što nas ovde ubija nije sad to neki četvrti peti rajh što ti sija u očima kao vučica. Ti si bre prava majka siguricu teraš kao prava majka jer misliš samo na budućnost svoje mlađi to jest njemačkog naroda tako što se boriš da sve ostane isto kao što je sad jer sad vam je objektivno banja i to ne Luka nego neka austrijska ili bar slovenačka onako baš hoh hehe. A razumem te shvati me jebiga  ni sam neznam šta bih radio na tvom mestu osim terao isto jer ko će jebote onoliku državu i sve ono da odgovara ja sam bre imao problem kada su mi u Gasalarm uveli šivru za ulaz da ukucam kad dođem na posao i kad iziđem i eto sad moram još jednu šivru u životu da imam ko da sam Tom Kruz a taman sam zapamtio pin na mobilnom.

Angela ali vidi pazi evo gledaj to što guraš isto i samo isto – to ti nemože na dobro da izađe. Evo baš smo juče Jovo Miloje Bogun i ja na redovnom plenumu ispred Banija drakstora zaključili da je problem nastao još u doba Genšera kad ste oborili plate i i cene u Njemačku taman toliko da do izražaja dođe štedljivi protestantski duh pa opada i potrošnja a pošto vam zbog novih tehnologija produktivnost nonstop raste onda uvek imate višak jeftine robe koja je kvalitetna jer jebiga Njemci ste i onda tu robu oće da kupuju svi od vas AL PAJI SAD pa onda normalno vi imate i pare i onda oće i pare da zajme od vas a vi im zajmite pare da bi oni mogli da nastave da kupuju od vas kao što ste to izučili od Amera al samo što oni to rade malo duže i iskusnije jer oni i štampaju pare koje zajme i tako potpuno kontrolišu koliko im ko duguje  E I TU DOLAZIMO DO evra koji je trebo da bude vaša varijanta za to isto samo su se vaši bankari malo loše naučili od onih s Voltstrita nemože Švabo na kokain poludi snagu dobije odma visoku peć potpaljuje i svašta gura u nju i onda su se herren bankarn zaleteli malo pa kad je lupila kriza ispade da tu se dođe jedno bilion i koju desetinicu milijardi potraživanja prema zemljama s periferije Evrope kojima su nemilice zajmili jedno dvaes godina I ŠTA ĆEŠ SAD NEG VID KURCA steži svim dužnicima muda u mengele da bi očuvala kupovnu moć u Njemačkoj jasno je zaključak se sam nametnuo sve smo se taman usaglasili kad eno ga Ljubo popizide i izlete izdrakstora da nam se najebe kruvne mrve jer mu teramo mušterije što se derinjamo u dva noću o fiskalnoj politici evropske monetarne unije.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Posle je uvidio da mu to baš nema smisla pa je zaseo i on malo s nama i eto[/typography]

Angela moja al to stezanje muda neće da ti može jer muda nisu glava pa da može svašta o nju da se olupa bez problema kao što ti mogu svedočiti moji burni tuzlanski gimnazijalski dani o kojima pripremam jedan memoar. A dok ti zavrćeš svima nama muda sjebaće te Amer zguz paj šta ti kažem bez obzira na tvoje godine i upitan seksepil  jebaće te ružno crn čovek u beloj kući baš kao što to prorekoše Tarabići. Nemože sad tu da bude još neka valuta kao dolar naročito kad ima još baze vojne kod tebe tako da si de fakto pod okupacijom da podsetim a i da malo se kurčim s latinskim ipak imam godinu dana pravnog u Novom Sadu ko što zna ceo komšiluk.

Angela draga zato ja Božidar Božo Zarubica ti ovo pismo i pišem kao neko hajde da nekažem nebitan ali bitan tek u lokalnim okvirima kao dugogodišnji predsednik kućnog saveta Skojevske 22 lamela 2 ali eto preuzim vala neku odgovornost za sve nas obične ljude iz Srbije što smo najpametniji dok ide dnevnik ili prenos utakmice one naše sramote od fudbala al niko da se isprsi i stavi jajca tamo gde ga rajca u ovom slučaju prostrta pred tebe. E zato sam presavio tabak prvi put posle Odjeka i reagovanja 1999. kad sam pisao onom govnetu Klingtonu i evo ovo sad značajeno pismo ti pišem da ti predložim jedno jednostavno rešenje koje će promeniti sve. I što je još važnije što ti za razliku od ovog što sad radiš neće pršnut u lice kad se sem Grka uzjogune i Talijani i Španci da ne vrnu dug napravljen pre sveg zato jer Udo bankaren nije umeo kokain pa tako ni da haje za finansijsko i fiskalno stanje države kojoj pozajmljuje milijarde pa kad izađeš bleda ko knedla pred Bundestag da objasniš kako sad mora da dug plati njemački narod dok se Ameri smeju na engleskom a tebi Alternativa za Nemačku diše za vrat i otima glasačku bazu a ti sve gledaš gde ti dupe a gde gaće.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”] Tipičan govore tela žene bez gaća provaljena si Angela[/typography]

Angela poslušaj me zato sada i dopusti da jedan Srbin za promenu malo spase i Njemačku i Evropu umesto da bude uzrok rata ili zgodan povod za vojnu vežbu.

Angela evo šta  treba da uradiš.

ANGELA VRATI NAM DOJČMARKU!

Angela nemoj sada ići neidi s njim sreću nećeš naći kao što je uvideo Saša Matić već me poslušaj samo još malo.

Angela zajebi ih sve i učini narod od Vardara do Triglava od Ankare do Roštoka srećnim i napusti imperijalističku fiskalnu politiku usmerenu na očuvanje njemačkog neomerkantilizma spasi privredu Evrope  spasi svoju stranku spasi svoj narod i spasi svoju dušu. Uvedi novo zlatno doba Evrope pa valjda i Srbije mora majku mu nekako da se očeše od nas samo po sredi toga što se motamo tu negde kao Miličić u Pistonsima.

Angela ako me pitaš zašto reći ću ti zašto u stvari reći ću ti zato. Zato što nam je dojčmarka bila više od valute. Dojčmarka nam je bila znak stabilnosti blagostanja obećanje boljeg života negde tamo za sve Balkance i Turke i baš tu gde su za sve Njemce. Sve zajedno za jedno brat bratu 200 miliona duša. Ej pa kuće ti duša to je bre bila prava imperija bez potrebe da se ovako direktno bahatite kao s evrom ATENCION ŠNEL AHTUNG JER JA TAKO KAŽEM FERŠEN zbog svoje njemačke robotske bandoglavosti. Dojčmarka je bila moć bez obaveza i natezanja koje evro nameće a sasvim dovoljna da budete sila i da vam bude još bolje jer nemorate da pitate Francuze i Poljake i da se pravite da pitate Estonce i Kiprane da li da štampate još. Nema bato prava snaga Njemačke u pravoj meri taman da vas niko ozbiljno nedira jer mu se neisplati i taman da nezaboravite da ima onih koji mogu da vas diraju toliko ružno da morate posle da pokazujete čiki na lutki gde su vas dirali.

Zato Angela uvedi nazad dojčmarku i razjebi Evropu po prvi put bez rata. Da počne lepo iz početka jer ovakva kakva je polako počinje da nebiva ni za kurac kada može nekih dvaes birokrata u ime njeno da poruči Grcima da mogu da se udave tim istim kurcem ali da ima da ćute i puše i vraćaju dugove koje su im tvoji bankaren uvaljali i koje nije sprco Grk Jorgos nego njegovi bankari i nesposobni političari i sposobni Miškotakisi i Karićanlisi. Uvedi nazad svoju valutu i pokreni istoriju ponovo učini to prva u Evropi ako ni zbog čeg drugog ono makar da to neurade Španci jer biće mrtvih kakve su budale ni Englezi jer su reptili koji će sve da nas prodaju u roblje na Andromedu a ni Talijani jer Talijani ništa nisu uradili a da to nezaseru belim lukom il sranje elektronikom.

Nego lepo uvedi ti nazad dojčmarku i vrati dušu toj Evropi kojoj smo nekad težili.

Samo jednu stvar tražim zauzvrat za ovaj najvredniji savet koji ćeš dobiti u svojoj političkoj karijeri.

Kad vratiš marku vrati lebati onu pravu staru. Jebo Klaru Šumaher – samo Sebastijana Munstera priznajemo! 

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Zlatno doba Angela. Zlatno doba.[/typography]


Tvoj,

Božidar Božo Zarubica

 • vilijem de paksi

  imam i ja jedno pismo za Angelu.Nemoj da nas bombardujes leba ti dosta je bilo

 • Ilke

  Gowno od teksta.

 • Kokan87

  Ту лонг диднт рид. Или што би шваба рекао ЦУ ЛАНГЕ ХАТ НОХ КАЈНЕ ГЕЛИЗН!

 • spacek

  Ovo je bila agonija za procitati. Idem da se tucem oklagijom zbog oporavak.

 • Pacov

  Razumem ovo sa spajanjem ne, to je kao fora. Ali ovo bez zareza je jebanje u mozak bilo kome ko ovo cita.

 • xczxczxc

  Klara je zakon ,svaka cast Munsteru .

 • deco jel kupio neko ove telefone sto imaju na http://www.robaizkine.com ??

 • Ruya

  Цу ланге, хате нох кајне гелист. Е бем те Њемцу.

 • Ruya

  И ја сам Њемац у пичку материну. Исправљам себе: Цу ланге, хате нох нихт гелист.

 • Posra se na nas

  Ariele brate nemoj vise da pises, mozda bolje da razmislis o poslu u politici jer ovaj tvoj tekst nit ima kraja, nit pocetka, nit smisla, bas kao prica politicara..

 • admirCS1 .

  Tuzla i Skojevska.
  Da nisi bio u Tuzli skoro, Ariel?

 • Kokan87

  За мој њемачки се побринуо гугл транслејт :)))

 • Nik

  Јебо мекан хлеб, Аријелови чланци су брука колико су квалитетне неке ерудиције.

 • don

  Da vas ispravim obojicu :D cu lange, hat noh kajna gelezen :D

 • Marko Stepanov

  Necu, nisam, nemoj, nemam, se pise zajedno, a sve ostalo sa ne pise se odvojeno.

 • jatotako

  ljude delim na mogu da čitaju bez zareza i spejsa i one koji to ne mogu.inače delim i na one pismene i one koji to nisu