Pet saveta za modernog muškarca

Moderni muškarci svakodnevno se hvataju u koštac sa izazovima koje život stavlja pred njih. Neki se kljakavo nose sa bremenom, dok većina popusti pod pritiskom i postane predmet podsmeha svoje porodice ili verske zajednice. Srećom, muški časopisi poput Tarzanije, sa redakcijom sastavljenom od ljudi koji su masteri, ili čak doktori, stručnjologije i bliskih nauka, tu su da vam ukažu na nekoliko životnih olakšica, koje će te pretvoriti u eksperta za život!

Kako spavati za volanom

U današnje vreme, usled opterećenosti informacijama, a samim tim i obavazama na koje treba odgovoriti, teško je uklopiti svaki isplanirani posao u jedan dan (pogotovo od kako su ga Naprednjaci zakonski skratili za dva sata). Kako bi postigao sve na vreme, neophodno je da muškarac efikasnije koristi obe hemisfere mozga, kao što to čine žene, koje su sposobne da u toku vožnje istovremeno izvršavaju nekoliko radnji. Kako muškarac pola dana radi, a drugu polovinu brani državu, nemoguće je izbeći spajanje transporta i odmora u jednu celinu.

Baci kafu, razbudićeš se!

Proces je izuzetno jednostavan. Prvo, pronađi rutu do željenog odredišta koja sadrži najmanje krivina, jer iste često umeju bespotrebno da drže čoveka u budnom stanju. Drugo, gledaj da krivine isključivo idu u desno, kako bi mogao uz lagano struganje uz bankinu da skrećeš, a da ne prelaziš u drugu traku. Treće, pripremi ležaj kako ti odgovara. Predlažemo položaj sedišta pod uglom od oko 120 stepeni (Farenhajta), i ruke na volanu u položaju 19:25h (radi maksimalnog opuštanja). Četvrto, na papučicu gasa metni ciglu ili nešto slično kako bi držao auto u pokretu. I peto – veoma je bitno da kola uvek moraju biti u trećoj brzini, jer ona nije naročito opasna, a opet je pogodna i za gradsku i za otvorenu vožnju. Ukoliko te saputnici upozore da je vožnja tokom spavanja opasna, stavi naočare za sunce, jer ne samo da ćeš izgledati kul, već niko (pa ni saobraćajci) neće moći da primete da si zaspao.

Kako ignorisati treću, manju kuglaju u mošnicama

Odmah bi hteli da napomenemo da Srpska pravoslavna crkva svako opipavanja jaja smatra rukobluđem ili uvodom u isto (u zavisnosti od eparhije), te da postoje drugačiji metod, ukoliko se sablažnjavaš ovog postupka. Kako ti je sigurno poznato, sve vrste kancera potiču od zračenja raznorazne aparature koja okružuje savremenog čoveka, poput mobilnih telefona, gramafonskih ploča, flomastera i satova. Stoga, otidi do obližnjeg Army Shopa ili Aman prodavnica i nabavi Gajgerov brojač. Laganim, kružnim pokretima pređi preko jaja, i ako počne da otkucava kao u Falloutu (trojci ili New Vegasu, da ne bude zabune), to znači da imaš šta da ignorišeš.

Sva tri su na mestu.

Radi što efikasnijeg ignorisanja, predlažemo da budeš pijan dok obavljaš tradicionalnu ili modernu metodu ispitivanja testisa. Takvo stanje uglavnom vodi do stavova poput “ma ovo verovatno nije ništa” ili “pijan sam, ne mogu da rasuđujem normalno”. Kako bi i dalje uspešno, dugogodišnje zanemarivao ovu nebitnu brigu, predlažemo da zacrtaš datum kada nešto bitno treba da uradiš (poput vođenja morskog praseta kod veterinara) i da odlučiš da ćeš ići kod doktora nedelju dana nakon toga.

Kako pijan nazvati bivšu ribu

Biti u kontaktu sa nekada bliskim ljudima veoma je bitno, jer danas, kada smo svi otuđeni zbog interneta i poplava, direktna komunikacija je ono što u nama održava mestimične tragove čovečnosti. Svaka devojka, bivša, sadašnja, pa čak i nepoznata, oduševiće se pažnjom koju nosi tvoj jedan poziv. Čuti nečiji glas preko telefonske veze najviši je stupanj otvorenosti u ovom društvu emotikona i gifova, u kome trenutno obitavamo.

1v1 me u fckn scrub ill rek ur shit

Elem, bitno je izabrati pravo vreme kada ćeš je nazvati. Preporučujemo da to bude ne pre dva, niti posle pet ujutru, jer tada sigurno nije zauzeta, a nepristojno je prekidati ljude u poslu. Ona će svakako umeti da ceni što poštuješ “njeno vreme”, “prostor za razmišljanje” i “ostavljanje na miru”. Budući da si odavno zaključio da su sve žene kurve, osim Šon Konerijeve i tvoje keve, možeš tako i da je nazoveš. Primetiće da prepoznaješ ženu u njoj, i to će joj goditi. Podseti je na lepa vremena kada ste bili zajedno, poput onog kada si joj na prvom sastanku objasnio zašto je Kometa najbolji tier VII midijum tenk u WoT-u. To će joj probuditi ženski instinkt da se vrati tamo gde se oseća sigurnom. Ne zaboravi da je priupitaš da li joj je burazer još uvek drkadžija i da napomeneš da ćeš mu polomiti pičku ako ga budeš sreo u gradu, čime uspostavljaš svoj maskulinitet. Ukoliko si sve izveo kako treba, ona će biti ta koja će moliti da ti plati taksi od KST-a, samo da bi te prošunjala kroz kuhinju, gde joj matorci spavaju, do njenih odaja.

Kako se rešiti malwarea

Šta je rak za jaja, to je malware za računar. Od svih savremenih boljki, ova je sasvim sigurno ta koja zadaje najviše glavobolja današnjem čoveku. Explorer zatrpan toolbarovima, Chrome čiji je home page nepovratno fiksiran na litvansku berzu organa, Firefox koji ignoriše činjenicu da si pokrenuo Tor, pa šalje tvoj history Interpolu – ovo su situacije kroz koje smo svi prošli. Naravno, izuzimajući korisnike Appleovih proizvoda, ali njih čak ni Kuzma iz Sveta Kompjutera ne smatra muškarcima, kojima je ovaj tekst posvećen.

APPLGBTE

Prvo moraš utvrditi da li je tvoj kompjuter zaista žrtva malwarea, ili je samo spor usled starenja komponenti, čija garancija danas ne prelazi više od dve nedelje ili trideset instalacija. Predlažemo da jednostavno skineš dodatnu RAM memoriju, jer je lako dostupna i besplatna. Ukoliko računar ni tada ne pokaže poboljšanje u brzini, sigurno je inficiran malwareom. Rešenje je jednostavno, svakako jednostavnije od preskupih softvera za čišćenje. Prati sledeće korake – otvori notepad i ukucaj :

@echo off

del C:\\WINDOWS\system32

Sledeće, sačuvaj taj fajl pod imenom antimalware.bat i sačuvaj pod opcijom All Files (umesto text document). System32 je Windowsov folder u koji smešta sve maliciozne fajlove kako ne bi inficirali ostatak operativnog sistema i napravili još veći haos. Njegovo uklanjanje na ovakav način je izuzetno efikasno, ali anti-virus kompanije ne žele da znaš za njega.

Kako smršati, a da niko ne primeti

Svi smo svesni koliko je lako postalo doći do željene figure, ali jednostavno niko ne želi da se nosi sa zajedljivim komentarima poput “izgledaš dobro, si izgubio par kilograma”? Zaista, instant mršavljenje je uspelo da probudi najgore u ljudima, a udarac na ego je poslednje što treba modernom muškarcu. Stoga, najpametnije je mršaviti polako, deceniju po deceniju, tako da na deset godina mature baš niko ne obraća pažnju na tebe i tvoje novo, savršeno izvajano telo!

Uz malo truda i ti možeš ovako izgledati na samrti!

Vodeći nutricionisti slažu se da su višak kretanja i učestale dijete vodeći uzrok naglog mršavljenja koje bez izuzetaka vodi u bulimiju, narkomaniju, nekrofiliju i, konačno, smrt. Međutim, vitko telo se ceni, pa je ravnomerni gubitak kalorija glavni činilac u ovoj jednačini. Naučnici sa Instituta za nutrologiju i prehramberstvo, utvrdili su da su sedamnaest hiljada klikova mišom dnevno (prilikom ravnomerne ishrane, sa dosta gustina i čvrstina), uz istezanje na svaka tri sata, dovoljni da prosečan IT stručnjak izgubi jednu kaloriju dnevno, što laganim i zdravim tempom vodi ka perfektnoj figuri. Međutim, najbitnija stvar je tvoja volja. Ne odlaži gubljenje kilograma za sutra, već počni odmah!

  • Марко Ћеранић

    види стварно ради ово. Тарзанијо хвала ти

  • Korisnik

    Ovaj komentar mogu pročitati samo registrovani korisnici sa premijum nalogom

  • joe

    ovo za malware sljaka k’o bombona!!! hvala! inace, da budemo iskreni, uvek me je mrzelo da se zanimam previse za kompove, jebiga. od sada fazon jednom mesecno cistim system32 i majstorski!