Seksualni autodidaktizam utilizacijom pokućstva

Taman nakon višegodišnjeg zujanja otvorenim prostorima i višestrukih udaraca glave i guljenja kolena naučiš da igraš loptu k’o čovek, već te drugi svrab spop’o! Džaba babo tamburu kupuješ, ako nećeš ti da češeš, ili da platiš ko ume i treba – odo’ u laboratoriju, i ne vraćam se dok ne odrastem!

Drkica

Imaš one napredne koji su od starijih jebača čuli za sapunjanje mačora, pa sednu u krug na tepih, izvade prangije i vitlaju sat i po dok ne navre neka vodurina. Imaš sa druge strane i one koje je u po noći probudila kombinacija svraba i bola, nakon čijeg otklanjanja su se izvinjavali kurcu zbog upriličenih mu multiplih kontrakcija (prisutan!). U svakom slučaju, retko je da je neko met’o i pre nego što je znao da treba, ali dešava se i to. Drkica se pojavi kao rešenje iz vedra neba taman onda kad igra prestane da ti bude najzanimljivija stvar na svetu, i ostaje uz tebe u nedeljno popodne sa udžbenikom iz istorije u rukama, u WC-u aviona na letu od 45 minuta, kad ti žena zavrne slavinu jer si don’o vanilin šećer umesto praška za pecivo, i uopšte dok si živ. Ima jabome i onih što ne drkaju nikako, ali ređe je to uslovljeno suficijentnošću jebanja – au contraire. Ali to je njihova stvar, naše je samo da ih se klonimo, jer ako je život sled hronološki eksponencijalno rastućih razočarenja, iliti govana, a ti ih gomilaš i ne prazniš gde treba – kuda li će da proprsnu?

broj metafora za davljenje majmuna prebacio sedmu nulu, izveštavaju dopisnici

Pomorandža

I ostali dostupni agrumi! Neko je probao iz radoznalosti, ja sam probao jer mi je ćale iz „American Pie“ preporučio: pita je bila nekako teža za metiti a da keva ne primeti, dok narandže dođu i odu, nije greda. Kanjedr je kao pas – uvek je tu, neće te izneveriti, ali moraš s vremena na vreme s nekim i pivo da popiješ. Tako je i sa ovim, i svim ekskursima sa liste koji će uslediti; nije esencijalno, ali obaviš. Tako sam ja kao svaki „Bane“ pomorandžu uredno ogulio, met’o šta je trebalo ‘di se činilo da bi pružala najmanje otpora, iscedio joj sok pre nego li sebi i vratio se nasuvom da zaključim naporan eksplorativni dan.

Šnicla u radijatoru

ništa ti ona skrivila nije

 

Može i džigerica. Nekako ih montiraš dve između rebara grejnog tela, privežeš ili pridržavaš, i jutilizirao si kukove po prvi put (napomena: ne radi na Smederevcu i radijatorima u novoj gradnji sa međuotvorom k’o Madonini zubi). Prosto ti ne bude jasno ko je to tačno zaista probao – lažov koji sere da bi ispao „budala“ i „kraljina“, ili kreten koga stvarno nije blam da podeli priču o takvom izletu sa društvom. Ovaj drugi je neretko trpao i prst u rčminu i nazuvao kevin brus, ali izrastao u najveću seksualnu životinju u celoj generaciji i šire – jebao do dvajes pete koliko ti i ostatak razreda (zajedno) za života.

Ulja

O da! Sledeći nivo, sad već počinje da liči na nešto toplo i fino i firnajzovano. Zapravo, toliko liči da mnogi original do kraja i ne potraže. Većina, pak, uz redovnu praksu jutarnjeg + večernjeg niskog starta u fazama nemanja devojke počasti sebe blagim povišenjem kvaliteta jednom nedeljno, čisto da produva diznu. Inertnost & konformizam; poznavanje kvaliteta a zadovoljavanje šunka-paštetom; fejzbuk nalog, rendom studije, kesa čipsa, pljuge, lubrikant i maramice na radnom stolu.

Artificijelna vulva

Ne.

Leva ruka

U sferi drkanja, to mu dođe nešto kao polulotus u seksu – nije udobno, nije bolje, za čije si se babe zdravlje i znojio. No, i ne služi da valja – promena je ključ, a još nas je CKM (bog da mu dušu prosti) učio: levom kao tuđom!

Autopušenje

Ako može šimejl da jebe samog sebe, što bi tebi bilo gadno da se poguriš i pokušaš da cokiš – naši smo. Ovo uostalom može da izvede tek jedan u sto, i to najčešće ne zahvaljujući petlu na koji može bradu da nalakti, pa ako ti je keva Kinez u cirkusu – što bi kurvi kupovao bombonjere i gledao na sat kad treba da je tučeš, sam svoj majstor!

bolje ti nego ona

Lubenica

Istina, još jedna od stvari koje nećeš pojesti nakon što se njima pozabaviš (ili hoćeš, al’ nemoj nam se hvaliti), a i nije da ih imaš po 4-5 u frižideru odjednom pa da se ne skonta ako jedna fali. Ali budi malo džek, isprsi se za jednu personalnu trinaestokilku, upali sveće, pusti Berija Vajta, i provedi sjajan vikend u privilegiji sopstvenog društva!