Šta pljuge koje pušiš govore o tebi

Objasnili smo ti šta tvoji omiljeni prilozi u pljedži govore o tebi. Sada je vreme da odemo korak dalje. Zna se šta ide posle kvalitetnog utovljavanja proteinima životinjskog porekla, a pre izbijanja smrada istrulelog oklopa rečne kornjače ispod pazuha, zadaha iz usta koji može da restartuje Vindouz i govneta koje se porađa duže od sledećeg romana Džordža R. R. Martina, a i smrdi kao Džordž R. R. Martin u avgustu… I septembru, oktobru i novembru.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Kupam se samo za novaka. To je moj poklon ženi.[/typography]

Direkt posle dobre pljeje najbolje ide pljuga. Kao i posle dobrog seksa. I lošeg seksa. I posle ispita. A i pre. Skapirao si  – ako već pušiš, pljuga ide dobro u svakoj situaciji. Pljuga je povod da zapodeneš žvaku sa kolegenicom od koje imaš čudan osećaj u blavoru na vežbama iz statistike. Pljuga je detalj zbog kojega možeš da ne izgledaš kao retard dok čekaš rezultate epskog večitog derbija istočne Holandije NEC protiv Vitesea. Pljuga je fil gud mehanizam samonagrade koji te čeka na kraju svakog parčeta govnjive pite zvane „dan“.

Ali, nisu sve pljuge iste, kao što nisu isti ni svi rakovi. Od toga koju pljugu pališ u prethodno pomenutim situacijama zavisi to kako će te videti drugi, a samim tim, zavisi i to kako ćeš i sam sebe doživljavati, jer plemenska smo bića i laže ko kaže da ga bole tukididi šta drugi misle. Šmekerski usamljenici koji krče svoj put bez obzira na društvene konvencije su isti oni koji ubijaju ljude pneumatskim čekićem ili rukovode multinacionalnim korporacijama. A sve su šanse da ne pripadaš nijednom od ta prilično uzana segmenta populacije. Nego, da mi vidimo kojem pripadaš.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Malboro, Marlobro, Marboro, tozla, dugi i obični[/typography]

Misliš da si poseban, ali neće te zapamtiti ni po čemu osim ako izazoveš saobraćajnu nesreću u kojoj pogine neko stvarno bitan, recimo Kale gospodar vremena. Voliš proverene stvari, picu s kečapom, kurac u pički, sedanje na isto mesto posle pauze na predavanjima. Pravi špricer je za tebe sa prosekom.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Marlboro onaj crni[/typography]

Ti si onaj što kupuje pivo na koncertu od onih siroma robova što imaju kegle na leđima i cevke zataknute za uši. Radiš sve sa merom i trudiš se da budeš u trendu. Rado bi probao i anal, ali se plašiš da bi te bolelo.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Vinston tozla[/typography]

Kašlješ u lice ljudima koji ti idu na kurac. Ako bude rata, prijavljuješ se u vojsku, ne zato što veruješ u nešto, nego zato što znaš da će te već nekako naći, takve si sreće. Da nema pljuga, pušio bi auspuh upaljenog vartburga.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Lorda, Bonda[/typography]

Živiš za trenutak, a to je trenutak u kome si upalio cigaru, jer već u sledećem je ona izgorela. Samo piči i ne okreći se, sine, jer dok se okreneš, radiš u magacinu na preslaganju tegli s krastavcima po abecednom redu, deca jedu više od tebe, a žena pušta Olivera Dragojevića i brkove.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Kamel[/typography]

Dobro govoriš teški jezik ulice, ali umeš i da kad treba nosiš odelo, ono jedno što ga imaš. Pretplaćen si na dva servisa za dojave. Za najviše pet godina doživećeš lom noge u incidentu sa zelenašima. Omiljeni dragi kamen: Rubin.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Omiljeni pevač: Kemal Monteno.[/typography]

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Pal Mal[/typography]

Pališa mališa, u ovom slučaju važi ona latinska Nomen est omen. Ostavljaš komentare po jućub klipovima, ne glasaš, osim za Prvi glas Srbije, za šta pozajmljuješ mobilni od ortaka „samo na sekund da pošalješ poruku kevi“. Šanse za dostizanje statusa apsolventa: 99%. Šanse za završetak fakulteta: 0,5%. Šansa da ispred tvog imena ide „mali“: 50%. Šansa da posle tvog imena ide „ae pali“: 50%.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Laki[/typography]

Rokenrol je za tebe način života, ali to ne znači da je način tvog života. Kapiraš dobro ljude, pa znaš da oni tebe ne razumeju. Rado bi seo na motor i odjurio do Rta Dobre Nade i gledao beskrajni okean kako se pruža naokolo, ali dobra ti je i Nada komšinica koja se pruža baš tebi svaki put kada se posvađa sa tipom.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Filip Moris[/typography]

Žrtvuješ mladunčad slepog miša u katakombama ispod Taša svome mračnom bogu Bardlarhnoru, džinovskom crvu koji spava u utrobi zemlje i mora da se hrani noćnim morama da bi se prevrtao u snu i tako održao rotaciju kugle zemaljske. Omiljeni glumac: Džontra.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Vajsroj[/typography]

Šljakaš treću, pa sad da li u fabrici kugličnih ležajeva ili ispred lokalnog dragstora, stvar je isključivo brojki na ruletu života koje su padale od kada ti je keva dobila jedinu priliku da raširili noge pred jednim doktorom. Životni moto: Posle dve kile meraka sve ima isti ukus.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Bolji.[/typography]

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Sobranje[/typography]

Ili nosiš beretku ili voziš Mečku S Klase sa zatamnjenim staklima. Dakle, nemač si pojma, jer beretku mogu bez blama da nose samo žene, a S Klasa se ne vozi nego te u njoj voze. Sledeći.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Davidof[/typography]

Mrziš sve što vole mladi, ali s dobrim razlogom: rođen si sa dušom Tomislava Karadžića u telu Marije Šerifović. Svoje nedostatke na muškom planu kompenzuješ različitim falusnim simbolima, od gitare, koju si batalio u prvom srednje do sportskih kola, koja gledaš u auto magazinima.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Danhil[/typography]

Ti ne postojiš.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Best[/typography]

Radiš u državnoj firmi ili ćeš tek raditi. Životna aspiracija: 1. u mesecu. Takođe, ovo je prvi tekst na internetu koji si pročitao.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Drina bez filtera[/typography]

Karaš bez kurtona i pridržavanja za ivice kreveta. Žuto na prstima kapiraš na jedini ispravan način: kao koncentrovaniji oblik gimanastičarske krede koristan kada čokanjče treba da se ne odlepljuje iz ruke, što je uvek. Voliš duge rasprave pored urinala, od Obamine politike prema Izraelu do najboljeg auto otpada sa polovnim delovimaza Stilo.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Lula[/typography]

LOLa.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Ovo nije pušenje.[/typography]

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Duvan za motanje[/typography]

Umeš da odložiš zadovoljstvo, pre svega svoje. Ceniš putovanje više od stizanja, ljubljenje u usta ti ga diže više od pičkolizanja. Najviše voliš da zapališ posle obroka i pre nego što treba da se plati račun. Skidaš sezonu Brejking Beda, pa gledaš jednu nedeljno. I najsitnija stvar je za tebe značajan događaj, npr. kurac Rasima Ljajića.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Iv[/typography]

Ti nisi čovek, što dokazuju tvoje supermoći da izvučeš bilo šta nalik dimu i zadovoljstvu iz štapića debljine higsovog bozona, kao i da krvariš jednom mesečno a ne umreš. Batali se tih gluposti, idi spasavaj svet.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Cigarilosi, cigare[/typography]

Obraćaju ti se sa „don“. Poseduješ čeličanu i jahtu i živiš život punim plućima, bar dok ne umreš na aparatima, izjeden iznutra svim zlom koje si naneo mladoj Ljovisni.