Tarzanija preporuka – Baranoya bar kviz

Ćaća mi je oduvek govorio da nikada neću uspeti da materijalizujem svoje gotovo autistično interesovanje za beskorisnu faktografiju, koja pokriva sve činjenice od glavnog grada Lesotoa (Maseru) do AVN Female Performer of the Year 2011 (Tori Black). Na kraju, ispostavilo se da sam ja u pravu, jer poslednjih godinu dana svakog ponedeljka i srede dolazim pijan kući nakon Baranoya bar kviza.

Objašnjavao sam ranije u čemu je stvar, ali podsećanja radi – u pitanju je trivia kviz u kome se takmiče ekipe od po 3-5 članova za privilegiju da ne plate ono što su popili za ta dva sata, koliko čitav događaj traje. Sam kviz podeljen je u pet rundi koje će ispitati tvoje znanje iz domena opšte kulture, poput istorije, muzike, filma i kibernetike. Nije bitno ako izgubiš, jer Vinjak košta samo 150 kinti, i dobro se meša sa pivom, pogotovo ako je neko iz Kabineta, Brew Doga ili, što da ne, Apatinske pivare. Bitno je samo da ne varaš, odnosno guglaš odgovore, jer je to nesportski, zverski, uopšte nije košer i kažnjava se diskvalifikacijom i sramnim žigosanjem na sajtu kviza. Bodovi koje osvojiš sabiraju se iz večeri u veče i, na kraju sezone, donose tvojoj ekipi jednodnevni izlet u nekoj od okolnih država poput Mađarske, Rumunije ili Vatikana.
Sutra, ponedeljka gospodnjeg, 14. 09. 2015. počinje šesta sezona bar kviza. Kroz neshvatljivi nivo sreće i savantsko poznavanje hitova osamedesetih, naša ekipa je uspela da osvoji prethodne dve sezone, što nam je donelo (pored jezive količine špirita) zajebanciju u Temišvaru i tek treba da donese poslovično bahanalisanje u Pečuju. Ovom prilikom javno pozivam sve ljude koji ne jedu staklo i umeju da navedu tri šampiona Kupa Radivoja Koraća da prekinu našu neopravdanu dominaciju.

Kviz će se održavati svakog ponedeljka, srede i petka u Baranoyi sa početkom od 21h, u ulici Nikole Spasića 3 (pretposlednja ulica levo iz Kneza kada se ide ka Kališu). Obavezno rezervišite mesta, da ne bi izvisilo vas pedeset na ulazu, kao prošli put.

Čekamo vas namršteni i pijani za stolom pri dnu.

Mojne varate.

 

Tagovi:

barbaranoyakviz
 • Bata Sale

  Ovo su Savamali? Jes’ zeljan sam da gledam majmune sa sesiricima i ufitiljenim brkovima. M’rs ukurac!

 • Kazablanka

  Ovo je ulica gde je nekada bio Marshall pab u kom su ruku pod ruku pili, pankeri, skinsi, dizelaši, svi osim metalaca, oni su donosili piva i gadjani su pikadom. Bio je i džuboks gde pustiš da se dvadeset puta vrti “Child in tame” pa skinsi ne mogu da puste “Hajde Jano”, i onda se iznervirani mačuju metalcima koji im služe kao mačevi dok mi pijanom gazdi ubacujemo čepove u gaće.

 • asd

  pre cu da kupujem od onog debila sve iz kine nego ovo vase urbani gej hipsteraj. salim se. zabole me i za njega

 • robajac

  idemo goMna studentska i tarzani smradici – http://www.robaizkine.com