40 načina da se osvetiš bivšoj ribi

U celom moralnom svetu, osveta se smatra nedostojnim činom kojim pokazuješ slabost, i to je u nekim slučajevima ok. Recimo, ako te neko slučajno nagazi u basu, nećeš mu glavu izrokati o bus plus validator već ćeš mu u sebi jebati mater seljačku dok sa smeškom primaš izvinjenje i praviš se da si homo sapiens. Međutim, osveta je u nekim momentima, ne samo jedini izlaz već i čin kojim dokazuješ da ti je do nekih stvari u životu zaista mnogo stalo. Jebiga, sve te teorije o okretanju drugog obraza deluju lepo na papiru, ali da nema osvete kao entiteta, Stiven Sigal bi bio prinuđen da prodaje pomorandže kako bi zaradio za život jer ga nekako ne vidimo u ulozi šarmantne šeprtlje u filmovima za nedeljni prajm tajm. I na kraju, postoje oni momenti kad se osveta nameće kao stvar koju činiš samo da bi ti bilo do jaja, pa nek ide život. Riba te ostavila jer si bio neodgovori seronja. Svi argumenti su na njenoj strani kad bi objektivno pogledao, ali koga bole bobančina za objektivno gledanje, njen status kurve je zakovan ekserom od 9 inča i tu nema promene, a ti ćeš uraditi sve da joj doakaš na ovaj ili onaj način, ne zato jer je naročito zaslužila već zato što jebeno tako oćeš. A kad dođe tako neka situacija, preporučujemo sledeći arsenal moćnog oružja…

1. Unajmiš da avioni ispišu na nebu DUVAJ GA BOJANA. Chemtrailsom.

2. Upišeš jogu tamo gde i ona trenira i dok odbrojava ti naglas govoriš TRI, DEVETNES, PET, JEDAN.

3. Pošalješ joj sms “Testiraj se na polne bolesti, pička tvoje sestre mi nije ulivala poverenje kasam je vido”.

4. Pitaš njenog ćaleta dok je čeka ispred ušća “Je l’ jebeš ti ovo?”

5. sms 1: Jebote, kako dobro tašgu sestro, aj i večeras
    sms 2: UPS NISAM HTEO TEBI IZVINI

6. Obriješ njenog maltezera na ćelav,o sem što na leđima ostaviš oblik kurčine.

7. Pošto te kurva blokirala na svim društvenim mrežama, grafitom ispred njene zgrade joj ispojluješ Game of Thrones.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]DAJ MEĐUNOŽJA IL PREPRIČAVAM DENERISINO SAMOUBISTVO![/typography]

 

8.  Digneš joj Punta.

9.  Ne vratiš joj 220 eura koje si pozajmio u drugom mesecu veze i zbog kojih je ostala sa tobom narednih sedam meseci.

10. Skineš sa sajta baner firme njenog ćaleta, iako je uplatio za još mesec dana.

11. Okačiš pornjavu s njom za koju si joj nekad rekao “Ljubavi, naravno da sam izbrisao snimak”. SI ČULA ZA BEKAP FULJO!

12. Kad vidiš da je napustila zgradu, pozvoniš joj na gajbu i kad otvori njen ćale vratiš mu njene gaće koje je ispotpisivala tvoja ekipa iz balona.

13. Prikačiš se ilegalno na njen strujomer.

14. Zaposliš se kao kirbi prodavac, dođeš na prezentaciju i usisaš joj maltezera kog si joj poklonio za prošli osmi mart. Jebiga, nisam teo al 4000 vati vuče ko ludo.

15.  Prijaviš se na Slagalicu i u igri sastavljanja reči nevezano za ponuđena slova predlažeš oba puta DUVAJ GA BOJANA.

16. Parkiraš pred njenu zgradu i kad čuješ kroz prozor kako vežba solfeđo šutneš svog golfa dvojku da zapišti alarm.

17.  Naručiš njenu umrlicu u Politici.

18. Obučeš se u sendvič-panel reklamu ispišeš DUVAJ GA BOJANA i šetaš po Jerkoviću.

19.  Iscimaš Šomija da te odveze do njenog placa na Kosmaju i izgaziš joj useve.

20. Na oproštajnom seksu se izvučeš iz kreveta i ostaviš  svinjsku glavu od prošle slave da leži pored nje.

21. Zoveš Jedna pesma jedna želja i naručiš od Tozovca DUVAJ GA BOJANA i kad kažu da ne postoji ta pesma kažeš “onda ništa”.

22.  Podsetiš je sa kakvom ekipom zajebanih gangstera rolaš po hudu, DEM NIGAZ BIN KRIPIN BIČ, DEM NIGAZ BIN KRIPIN.

23. Prijaviš vas u Sve za ljubav, 48 sati svadba, Bračnog sudiju i Vreme je za bebe – PA NEK IM ONA OBJAŠNJAVA DA VIŠE NISTE ZAJEDNO I ZAŠTO!

24.  Pokidaš prijemni za psihologiju da kurva bude mesto niže na rang listi.

25. Ajvarom ispišeš po zidu njenog ulaza JOŠ NIJE KRAJ.

26. Odeš u crkvu i upališ joj sveću DOLE.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]UMRLA SI KURVO OPAAAAA[/typography]

27. Odeš na Goč i sjebeš rekreativnu njenom malom burazeru.

28. Platiš Istoku Pavloviću da je ispljuje u statusu.

29. Platiš Tarzaniji da umesto Maje forsira njeno ime kao fuljasto.

30. Napraviš flajere s njenim likom na kojima piše VAŠ KANDIDAT ZA EVROPSKU RAKOVICU, LIBERALNO DEMOKRATSKA PARTIJA pa deliš po kraju.

31. Pokreneš humanitarnu akciju na fejsu s njenim likom MALOJ BOJANI JE POTREBNA NOVA VAGINA i njen broj računa. Čekaš da se prelije u mejnstrim medije.

32. Šalješ na DM teve sms sledeće sadržine da ide u emisiju: BOJANA NISAM JA ĆALE DETETA STIGLI REZULTATI ONDA SIGURNO MORA DA JE TVOJ BURAZER JBG POZ.

33. Pošalješ joj sms sledeće sadržine: Bojana, znam da je teško, ali moram da ti priznam. Jebao sam ti sestru u dupe. Znam, znam da ti je to brat, ali jebe se kao uspaljena tinejdžerka.

34. Ukradeš joj kera i podvrgneš ga intenzivnom dvomesečnom treningu gde ga učiš da se posere svaki put kad čuje svoje ime. Vratiš joj ga i gledaš kako ker umire od dehidracije pre nego što ona išta shvati.

35. Obiješ joj kola, parkiraš u crvenu zonu i kad joj kroz pola godine pošalješ anonimnu poruku gde su joj kola, već je bankrotirala.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]I onda joj kažeš da ćeš ga preparkirati u drugu zonu ako ti bude nedeljno odrađivala bloudžab.[/typography] 

36. Kupiš joj novčanik kod Kineza. Kada se novčanik pocepa posle drugog otvaranja, ona ga po drevnom kineskom trgovačkom pravilu menja za merač pritiska koji ne radi, pa se, shodno tome zatim može zameniti za loptu sa likom Sunđer Boba u njoj koja je bušna, te stoga mora biti zamenjena kanticom i lopaticom za plažu. Kada ove puknu posle tri dana provedena na sobnoj temperaturi, menja ih za set kockica za jamb na kojima ima po tri šestice, dve četvorke i jedan kec, što nije u skladu sa pravilima igre pa mora biti zamenjeno za ručni kompresor i tako… da ne dužim, život će joj se pretvoriti u PAKAO. KINESKI PAKAO. SA OSAM KRUGOVA.

37.  “Da, gospon Mitre, pa eto i meni je mnogo žao što smo se ja i vaša Bojana rastali. Pa da. Ali vi ste mi uvek bili dragi i mnogo vas cenim još od kako ste nam pozajmili pare za onaj abortus. Kako koji abortus?”

38. Odeš joj kod sadašnjeg dečka i kažeš mu “Matori, pazi da ti se ne usere na kurac, oće nekad da joj popusti rč kad se pokida od lepčine.”

39.  Rokneš joj sadašnjeg momka Idriza. To te uvuče u rat sa šiptarskom narko-mafijom, iz koga izađeš kao pobednik i stekneš ozbiljnu finansijsku i političku moć. Zatim se kandiduješ za predsednika. Osnova kampanje ti bude fotka na kojoj ti Nataša Bekvalac puši kurac i slogan “BOJANA KURVA”. Kupiš sve bilborde u Srbiji i čekaš njenu reakciju. Kada shvatiš da ti se ipak neće vratiti, gorko zaplačeš.

40. Popušiš njenom bratu da ga konvertuješ u pedera.

 • Sejtan

  Sta li je Bojana uradila,da zasluzi tekst na Tarzaniji ? :D

 • Kiseli kupus

  Hvala na ovome ako me ostavo

 • Kiseli kupus

  Hvala na ovome ako me ostavi sadasnja Bojana da znam sta da radim,samo nema psa majku mu,ima 3 macke :D

 • Aldo

  Brisite ovo. Molim vas…

 • ja

  žena sa tri mačke ne moze biti dobra žena :D
  P.S Glup tekst, svetite joj se tek kada vidi da ste sretni. to najviše boli.

 • hahh

  jbg… za ovo pislednje nemam sanse… brat joj je vec peder!

 • ekeke

  Uradila, tj. odradila pola Jerkovića…

 • Sara

  Niz vetar baceno vreme!

 • dejan

  jedan od najlosijih tekstova na tarzaniji ikad…ja ne razumem dal’ ljudi koji pozitivno komentarisu ovo nisu citali tarzaniju ranije pa im je i ovo dobro ili imaju manje kriterijume,al ovo je stvarno lose.

 • NČF

  pročitah, jebo me ker…

 • Varikina

  41. Isforsiraj na Tarzaniji da je BOJANA KURVA SA TRIPEROM ali tekst nikako ne sme da bude do jaja kvalitetan, cilj je da čitaoci zamrze još više BOJANU KURVU zato što obara kvalitet tekstova na Tarzaniji.

  KURABEŠTIJO JEDNA LDPOVSKA BLAJVIŠ GA ČEDI DROGI DA BI SE UVALILA NA VLAST U RAKOVICI !!!

  KURVO IZ JERKOVIĆA!!!!!

  IDI NA VOŽDOVAC PA TAMO ŠIRI DALJE TRIPER NEMOJ RAKOVICU DA MI PRLJAŠ !!!!

 • Varikina

  KURVO!

  Stvarno je mrzim!

 • Jovana

  Ako tekst ima oko 1000 reci, 900 su psovke, uvrede i tako dalje. Neko bi rekao da je ovaj tekst saljive prirode ali to moze da kaze samo glupa osoba jer ovo normalnom coveku ne moze biti zanimljivo. Dobro je neko rekao, tekstovi su se uzasno promenili, naravno na gore.
  Poruka Tarzaniji je da je kvalitet ono sto se ceni, a ne kvantitet koji vec u izobilju vlada ne samo na ovoj stranici nego i u celoj Srbiji.

 • Yoda

  Ako jos jednom spojlujete game of thrones u znak odmazde nama koji nismo citali knjigu, pocecu da vas ubijam i to random varijanta, necete znati ko je sledeci..

 • Kesten

  Bojana sine,jesi li to ti?

 • White Wolf

  Povredila ogromni ego inverzne veličine kurca autora (koji se krije pod imenom redakcija osim ukoliko je nisu gang bangovali) pa autor kao pravi pripadnik Tarzan kaste leči kurcobolju pišajući tekst koji će mu ublažiti bol što ga je neka kurava izjebala i pritom lova od adds banera dobro dođe jer ovakva tema univerzalno svugde popularna pa i kod nas plus podrška nekoliko stotina likova koje nikad nije sreo niti će ublažuje njegov strah da nikad neće jebat.

  Što ne znači da je tekst loš…naprotiv vrlo je dobar za promenu.Aaaand it’s gone.Odmah sledeći je njesra.Ali dobro mene zabole kurac imam add block i ne doprinosim im a i njima suva usta.Mogli bi neku kombinaciju tu da ostvarimo :D

 • mile

  auu, brate-bolesni!

 • Daniel D.

  Bojana, da, to je pravo ime, zaslužuje ovaj tekst! Bravo!!!

 • White wolf brate koj ti je.Lik je jebo kevu Bojani kao niko.Sto dovodis u pitanje ovako genijalne ideje.Kao ti si uspesna kritika drustvenih pojava za koje je blaga rec nek si jebu mater i posisaju sopstveni kurac nakon toga si svrse u usta.I to je takvim Bojanama,Kacama sto smrdi im iz gacama i Anam na bananama … i to je takvima lepo reci da svrse same sebi usta e a i ovo za pusenje.MOJNE KOTA>AJ’E POZDRAVLJA TE RIZBOV EMINEM

 • E a da ne pricam o onom dole Yodi sto se pravi fin po sistemu stavljam u kontekst teksta o pusenju kurca i kasnije mojim svrsavanjima u usta (koje samo pominjem u svom tekstu).E u taj kontekst Yoda Brate ti si stavio deciju igru game of trones.E stavio si ????

 • mrzimedasmisljam

  Hahahaha, najsmesnije mi kolko uzivam i smejem se, a tebi dal je uopste smesno kad ti duhovitost normalno stanje hahahah….. milije mi sto sam citalac, nego da sam ti… :)

 • Pierre

  Ne nasedaj na provokacije, lupaju gluposti, pa ko se upeca upeca se.

 • Apsolutno anonimno

  41. Stavis joj bobana u pumpicu za astmu na zurci na koju te je pozvala jer misli da ste ok, jebiga, niste.

 • anonim

  Ovo je bolesno

 • prtiii

  Kako ja sad da gledam seriju kad znam da ce se ova ubiti?

 • Rale

  39!!!

 • lambo

  Slažem se sa drugim delom rečenice. S prvim ne baš, jedino u smislu jer sve vreme posvećuje njima pa ne stiže ništa. :)
  Ali ako neko voli životinje ne treba imati predrasude.

 • Hazim Huskic

  jebenli vam sve na kamaru