Foto-akcija: Budi pavijan! GOTOVO

Dva dana pred naš drugi rođendan saznali smo neobičan podatak – mi nehajno pišemo na turskom. Jer to je jedino objašnjenje zašto su na konkurs za pavijansku fotku stigle slike koje nemaju veze ni sa pavijanom, ni sa Tarzanijom i, uopšte, nemaju nikakve veze sa životom. Da podsetimo čitaoce sa jeftinijim ulaznicama: iskali smo fotke na kojima su obavezni elementi ženska i neki alkohol, a ostalo je improvizacija, kao naš mandril, kojeg od milošte i iz neznanja zovemo pavijanom:

Oni dobri ljudi među vama koji su rešili da odlepe znojavu mudnu kesu od butine i pošalju neku fotku – uglavnom nisu sledili jedino pravilo inače veoma liberalnog konkursa. Tako da, pre nego što pređemo na zvanični deo programa i glasanje, pokazaćemo nekoliko epohalnih fejlova:

Verna čitateljka Sara Stefanović nam je dostavila dokaz da mladići koji slušaju metalike i druge narkomane mogu bez piva, ali ne mogu bez vatre. GDE TI JE PIVO DECHXKO???’

 Neodoljivi Uroš Andrejić zrači šarmom sa gornje fotografije, ovakvom tarzanu opraštamo što nosi pleteni prsluk preko šulje.

 Filip Stajić je ljubitelj gabaritnijih maloletnica koje nekim čudom nisu oduševljene njegovim osmehom dostojnim reklame za Kolgejt i frizurom dostojnom prvog reda šutki u Klubu studenata tehnike.

A sada slede fotke u konkurenciji za prave nagrade koje smo pobrojali ovde, a koje obezbeđuje naš komšija Lerdi.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Fotka 1:[/typography]

Zvanični deo programa počinjemo nikad prežvakanom konstatacijom da se ženi u zube ne gleda, kao ni pivu (ako je hladno). Zato smo našem Luki Prokleto Kul Bojiću uvažili plastičnu ribu, bar neće imati taštu. A kako je Tarzanija moderan sajt, poznat po političkoj korektnosti i toleranciji LGBT populacije, svakako se uvažava i ovaj mladi transvestit. Sladokusci će pokušati da pronađu pivo po sobi kao na skrivalici.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Fotka 2:[/typography]

Devojka je očigledno pozvala našeg Zokija Ćosovića da dođe, ali on kao svaki pravi mužjak ne napušta šank već privlači pripadnicu lepšeg pola preko istog. Istovremeno, mladi Ćosović ne propušta priliku da ovekoveči i svoj biceps, a ugođaju doprinosi i unezvereno društvo. Vidimo, konzumiralo se.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Fotka 3:[/typography]

Jovan Mićković je, po sopstvenom priznanju, uslikan sa bivšom isadašnjom devojkom koje ne osećaju ni mrvu ljubomore prema onoj drugoj. Dok jedna baka luftira noge Mićković ležerno – čak nonšalantno, reklo bi se – ispija drugu limenku piva. Dva piva su bolja od jednog – bambi za poznavanje matematike. Drugi bambi za predivni krajolik u vidu savršeno pokošenog parka.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Fotka 4:[/typography]

Da je ovo 3-D fotka, svakom bi sada iz ekrana ispale po dve pozamašne sisurine i mlađani Lazar Jašarević zaslužuje priznanje za ovakav ulov. Bonus poeni za stručno držanje pivčuge, sa četiri prsta i pogled nakon kojim se zarađuje poštovanje i u devetom paviljonu Zabele.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Fotka 5:[/typography]

Miroslav Milunović je sladak dečko (xexe, kapirate igru reči, spremni smo da pišemo aforizme za Večernje novosti, xexe). Uz belo vino ovaj vagabundo očekuje da ga crna udovica oliže. Ne znamo da lije zgodu dočekao, ali skočko za trud.

 

GLASANJE U MEĐUVREMENU ZAVRŠENO

1. mesto: Jovan Mićković 654 glasa

2. mesto: Luka Bojić 236 glasova

3. mesto: Lazar Jašarević 122 glasa

4. mesto: Zoran Ćosović 47 glasova

5. mesto: Miroslav Milunović  35 glasova

  • Moze to bolje

    Koliko su lose sve slike jujuju

  • Hazim Huskic

    Ko je glaso jebote?