7 milfača na koje točimo sokove

Milfače odavno nisu tabu tema među omladinom. Zahvaljujući činjenici da su dvadesete novi tinejdžerluk, tridesete nove dvadesete, a četrdesete ni ne postoje, preferiranje držećih majki je postale neka vrsta prestižnog zgoditka, šmekerska odlika dobrog ukusa, poput buđavog sira, poznavanja pravog vina za uz plodove mora ili nenošenja tričetvrt panalona.

Al, nisu sve milfače iste. Raspađoštine koje se kreče i čepe po spotovima, tok šuoovima i ostalim bačić-alimpićima nisu dostojne pravog tarzanskog mokrog sna, jer ono što svako može lako da ima – nikom milo nije. Ne, mi cenimo one žene koje moramo da otkrivamo poput romana Tomasa Pinčona, čiji pupoljak je odavno procvao ali i dalje ne otkriva tučak svakom bumbaru, koje su i prave mame i prave dame – i koje možemo da zamislimo kako s poštovanjem i iskustvom primaju metre orošene kobasice u sve šupljine dok nam otkrivaju naše nove omiljene poze. Žene kao što su…

Vesna Dedić

Ono što je manje bitno jeste činjenica da Vesna godinama na tv-u vodi emisiju koja sigurno ne može da se svrsta u govno emisije tipa „Popodnevno ovo ili ono“ ali ne može ni da bude označena ni kao uber-kul-mega-gotivna produkcija kao npr. Šok koridor. Ono što je više, a u suštini i jedino bitno, je činjenica da Dedićka ima epsku sisu. Pored sise koja i u četrdesetim prkosno odoleva sili G, Vesna nas privlači i svojim glasom koji zvuči kao dnevno puši 3 pakle kamela i sašiva litru stomaklije – dakle, privlačan je do bola i pornićarski ubedljiv. I što je najbolje, deluje kao ortak kom možeš da se požališ da su ti oko tuksona izrasli veoma neobični primerci fungi, na šta ona neće reći „“aaaaaaaa, stoko, bljak“ i složiti glupu facu, već će ti ti preporučiti neki Melem od slepog Živorada iz Majdana i naručiti turu piva. Jes car od žene.

Pojedi ovo, biće bolje. A posle ću te i podojiti, da viš tek onda!

Ivana Zarić

Žena ranga Monike Beluči. Sise, kosa, figura, koža, i ne možeš da je zamisliš kako sere pa sve da si na LSD-u. Nije htela da nam kaže da li je i u srednjoj bila dobra riba, pa tako oslanjajući se na pogane predrasude, tvrdimo da nije! Dobre pičke iz prvih linija na frontu maloletničkog jebanja već do 25. kilometra života ili oronu ili odu u pevaljke. A žene kakva je gospođa Zarić procvetaju tek na drugoj godini faksa i do kraja života zrače prosvetljenjem. Ne želiš da je trsiš, želiš da joj pirkaš u uši. Da je šetaš Italijom, da joj držiš ruku na otvaranju galerije. Brižna majka, dobra supruga, reporter, voditeljka koja saslušava goste, inteligentna i promišljena osoba. Sladoled od tiramisua. Oaza srbistanskog televizijskog neba. Krši sve zakone i nije MILF da ga jebeš. Al’ decu ima, a rumene nam obrazi kad je vidimo od prvog dana.

Sedite, sve ću vam objasniti.

Daniela Trbović

OD SPECIJALNOG DOPISNIKA IZ ZAGREBA

Neke bi žene jednostavno posjedovao, neke bi vjenčao, sa nekima bi dapače i pričao. No kada promatram Danielu Trbović, ne znam je li bi je najprije povjeo u kazalište ili ubacio u kavez, bičevao i životinjski naskakao na nju tri puta dnevno, u vrijeme četničkog dnevnika hehe. Poznata kao iznimno oštra i bezobrazna voditeljica hrvatske Karike koja natjecatelje jebe tak da ne znaju gdje su, Daniela simbolizira žensku emancipiranost i nafuranost koju treba smirivati kvalitetnom penetracijom te kupnjom emajliranog posuđa. Ili, možda, povesti u kazalište i ispuniti joj svaku želju pa joj tek posle objasniti tko u domu nosi hlače hehe. Jedina bojazan je da bi ova milfica kasnije mogla reći: Ti si najslabija karika. Zbogom.

Daniela, Daniela, zašto me nisi tela?

Branka Nevistić

Sredinom prošle decenije, niko nije umeo simpatičnije da saopšti broj poginulih u cunamiju na Tajlandu od Branke Nevistić koja je to činila na Laku noć, penzioneri zabavnom programu, poznatijem kao Dnevnik 2. Njen profesionalno strog stav odavao je utisak žene koja u svakom trenutku može preuzeti stvar u svoje ruke. Dok bi izlistavala katastrofu za katastrofom, pogled bi ti šetao od njenih očiju do dekoltea koji se svaki dan bezuspehno trudio da obuzda njenu moćnu sisu. Za donju polovinu bili smo uskraćeni sve do Brankinog prelaska na Pink, gde je, vodeći nesrećni politički program Piramidu, prikazala kukove sposobne da izrode Ahila, ili možda čak Marka Kraljevića. Nakon toga, Nevistićka zapada pod mračne sile TV Košave, koja njene atribute nikada nije umela da iskoristi na pravi način. Može se reći grafik njene karijere ima oblik oscilirajuće funkcije, koja, verovatno nimalo slučajno, odlično opisuje i njene obline. Ostaje nam nada da će se pojaviti u nekoj moralno plitkoj rijaliti emisiji, koja će od nje zahtevati svakodnevno trčanje po plažama Kariba u bikiniju.

Do tada smo zadovoljni i ovim seksozovnim pogledom.

Ljiljana Blagojević

Pamtimo je kao Doli Bel. Tada je bila rešpektabilno devojče koje je Slavka Štimca učilo tajnama vođenja seksa. Sanjali smo da i nas pita ”Znaš li se ljubit’? ”. Ne znam, teto. Pamtimo je i u ulozi Drage Mašin. Navijali smo za nju da uništi celu dinastiju, masturbirajući, naravno. Šta bre ona nije pogodna za kraljicu!!! Ona je moja jedina kraljica! Pamtimo je i iz serije ”Gorki plodovi”, u stvari, ne pamtimo, jer to ne bi gledao niko sa normalnim brojem hromozoma. Pamtimo je i kao majku Kaline Kovačević, koja je, osim toga što glumi u filmovima baziranim na pesmama Panonskog govnara, jedno sasvim solidno piče. Međutim, naša srca je osvojila u reklami za izvesne tepihe. Njen milferizam u tih dva minuta dostiže nemerljive nivoe. Ono nije reklama, ono je uvod u pornić. Naš svet seksualnih fantazija preneo se sa veš mašina, tuš-kabina, zadnjeg sedišta Juga na tepisone visokog kvaliteta koji prepokrivaju površinu od zida do zida. Jeste da bismo od intenzivnog uzimanja Lljiljane Blagojević na ovom poganom ćilimu greha i razrvata dobili rane od trenja… Ali to bi bio slatki bol.

Zapovedaj, gospodarice!

Zorica Tomić

Kada su bliznakinje, Zorica Tomić i Mirjana Bobić Mojsilović dolazile na svet, njihovi roditelji su mudro odlučili da će Mirjana biti glava za široke narodne mase. Ima taj vajb i tikove a la Rada Hronika, koji na ovim prostorima dobro prolaze. Zoricu su bili odvojili za u pametne. Al ona je prešla tu igricu. Njeno znanje i pamet spleli su se sa šarmom žene kojoj samouverenost nije oduzela ženstvenost i koja, sigurno, miriše lepo, uvek! Ona je od onih žena koje zrače inteligentnim seksipilom. Sa njom ne zamišljaš samo vođenje ljubavi pod dugom i međ livadskim cvećem… Ne, nju možeš i da zverski rastrgneš na haubi na mračnom parkingu posle promocije njene nove knjige, ali ni tada ne da nećeš izgubiti ni delić poštovanja prema njenom biću, nego ćeš se osećati kao da je ona tebe obuzela i odvalila od pičke, jer joj se eto može, ali i dalje si joj drag pa će ti sipati piće kad stignete gajbi, na drugu turu. Redak spoj pameti i jebozovnosti u vidu jedne žene, verovatno starije od tvog ćaleta. NE DAJ SE ZORKA.

Ni gugl ih ne razlikuje

Anica Dobra

Vala baš.

 

Tagovi:

milf