Kako predsednički kandidati vode seks

Radulović

Radule izgleda kao neko koga žena dugo nagovara – stalno se nećka, sramota ga je da se skine i generalno ima stav “mogo bi jebati al me posle malo mrzi da se tuširam”. Izgleda kao da mu je jako zima u seksu i ne skida cipele i crne čarape malo iskrljane i srolane onako gore. Ima veliku tremu i jako balavi dok se ljubi. Ženi je jako smešno dok se jebe sa njim al joj je nekako i simpatično i kad je ljudi pitaju kakav je Radule ona kaže “a šta ću takav je, moj je”. Sav je koščat pa lako povredi ili nažulja ženu tokom seksa i mora sav nekako da se iskrivi jer drukčije ne može da stane na krevet onako krakat. Jako dahće za vreme oralnog seksa i veoma nelagodno prljavo priča. Nije lepo jebati se s Raduletom jer ima sigurno one obične bele gaće i jako duge dlake ispod pazuha i jako ružno dupe i onako kad svrši nije mu nimalo prijatno i malo se oseća pogano i kaje se što je uopšte jebo jer je mogo za to vreme nešto pametnije da radi tipa da utaji američki porez.

Janković

Teška priča. Janković izgleda kao lik koji veoma mnogo vremena i truda ulaže u jebanje. Ima minimalistički sređenu sobu namenjenu specijalno za jebanje, kasting kauč fazon. Ribu dočekuje u odelu, sa koferom u kom su najrazličitiji intrumenti od kojih nekima nije jasna namena. Ne nosi gaće ispod pantalona i prvih 20 minuta jebe kroz šlic a onda umilnim, skoro vaspitačkim glasom, tonalitetom kao u spotu, kaže “a sad malo guza”. Vrlo je dlakav po leđima i grudima ali čmar mu je izdepiliran jer voli da mu se liže dupe, onako samo digne nogice one bele u vazduh i udri. Poseban gušt mu je poza u kojoj žena prebaci noge preko glave a on umače onako od gore. Snažno gaguje i životinjski se znoji tokom seksa (koji sve vreme gleda njegov pas), a neprežaljena želja mu je Čedina žena koja mu se nije podala ali joj i dalje šalje slike dignutog kurca. Posle seksa Janković te ponudi sobranjeom i zapali ti ga zipo upaljačem sa anarhija znakom.

Čanak

Čanak fizički ne može mnogo ali i dalje mu se životinjski diže jer živi na ketaminu i kamagri. U principu njemu samo možeš da pušiš, ali on traži da mu jako dugo pušiš, dok se sav ne smežura. Jako se nervira, šutira te i neprestano nešto sere, stalno je go u raskopčanom bade mantilu i voli da ti gura tompus u dupe dok mu pušiš iz čiste zabave i to mu je jako smešno. Udara štapom u pod kad želi da ubaciš u veću brzinu. Generalno jedno prijatno iskustvo.

Ova slika neodoljivo podseća na seks.

Jeremić

Jeremić se puno mazi dok jebe. Seks je jako nežan i podređen ženi, predigra traje sat i 45 minuta a seks maksimalno 5, on bi hteo duže al ne ide jebiga previše mu bude dobro. Nekad lupi neki šamarčić al se izvini odma i generalno roka samo misionarku osim ponekad kad je žena gore al to je baš retko i to mu je FEŠTA, oseća se kao veliki car i priča prljavo, ali ne previše prljavo. Seks se odvija isključivo sa ugašenim svetlom i uvek pita pre seksa ženu da zatvori prozore jer jbg promaja. Na kraju seksa uvek uz veliku neprijatnost pita “jesi svršila?” mada je očigledno da nije na šta on kaže da bi on rado sad još jednom al boji se da mu ne iscuri iz kurca ono što je ostalo, slaže da ide samo da piša da spere to iznutra i onda se zaključa u wc dva sata i lista vijesti.me. Posle dva sata vraća se u sobu u svilenom kimonou s rečima “može sad jedna kafica?”, praveći se da se ništa nije dogodilo.

Šešelj

Šešelj vodi komičan seks. Stalno se raspravlja, šali i smeje i prepričava dogodovštine iz Haga. Proces je dosta zabavan iako Šešelj ima dosta mali kurac i ne može baš dugo da jebe ali zato jako mnogo svršava i kao bonus skvrtuje kroz dupe jer ima dve prostate pa se jedna luči napred jedna nazad. Dok jebe pravi fotke i šalje ih Dragici Nikolić na votsap sa porukom “this could be us”, pa se i Toma jadan nekad kad Šešelj pošalje seriju fotki on misli zvoni telefon pa se javi na fiksni a Dragici sve neprijatno, ne može baš da mu kaže da Šešelj šalje fotke kako jebe al ne bi ni da ga laže. Šešelj Dragici u imeniku stoji samo kao “S”, htela je da stavi “Š” al ne zna kako. Posle seksa sledi rečenica “e ajd sad da ručamo” i povratak šaljivoj svakodnevnici.

Ova slika neodoljivo podseća na seks

Beli

Beli jebe kao student novinarstva. Retko, al uspe jer jebiga cima se dečko a i nije sad neki akrep izgleda relativno normalno, svakako lepše od Čanka, mada bi mogao malo da smanji tog sirotinjskog samuraja u sebi. Nema čovek sad neke adute a nema baš ni para al jebiga brate šta, Mladenovac. Pošto jebe studentski, verovatno jebe uglavnom dosta pijan i dosta žvalavi i jebe onako s pola kurca pa na rol viršlu i lisnato, to je toj ribi ionako jedini obrok taj dan.

Obradović

Obradovićev uglađen i ispeglan izgled može da zavara. Boško je sigurno neko ko te zna domaćinski ošamariti dok te jebe, kako po dupetu tako i po vratu, glavi i očima. Strastven ljubavnik koji ne bira pol. Dobro jebe Boškela ali partneru/ki malo splasne uzbuđenje kad krene drti tok sa čačanskim akcentom. Prerušava se u seljaka i jebe po mobama i time se ne samo vraća iskonskim korenima već i podržava malog privrednika. Posebno uživa da jebe za vreme posta jer tako ima dodatni motiv da se posle samokažnjava i bičuje.

Vučić

Teško je zamisliti Vučića kako jebe. Žao nam je što to moramo da priznamo, al Vučić sigurno ima velik kurac, da li od neke bolesti ili šta ali sigurno je tako. Vučićev seks je sigurno pažljivo isprogramiran – ima posebna prostorija za to (sva u ogledalima), poseban termin i u minut isplaniran raspored. Jebe robotski, bez emocija, ne menja facu i gleda te u oči sve vreme nekako ko da te prezire al u isto vreme i kroz tebe kao da ne postojiš. Pre seksa te podrobno onjuši kao deo nekog jezivog opsesivno-kompulzivnog rituala. Problem s Vučićem je što ne može da svrši zbog čega onda krene da te davi, ne jer ga to pali nego jer ne želi da ga vidiš slabog i nemoćnog kakav jeste i onda te davi i davi i davi sve vreme ne menjajući izraz lica, dok te ne onesvesti. Onda jebe još malo, ode u wc da proba da izdrka ali ne može da svrši jer nije čovek nego gušter-android bez unutrašnjih organa, spodoba masonska bez emocija i bilo čega ljudskog u sebi, pokušava da se kažnjava misleći da će to pomoći ali neće burazeru, neće ti ništa pomoći, nikakvo uživanje više u životu nećeš osetiti, nikad, ići ćeš iz dana u dan svog robotskog života misleći samo o tome kako da uvučeš još u sebe, kako da napumpaš svoj bolesni ego sve dok jednog dana ne pukneš, uzmeš konopac iz šupe i završiš ovo sranje jednom za svagda.

 • Điđi

  Miki Mile se ovim postom upisao u listu strelaca.

 • Šeboja

  Pobogu, zašto si to uradio?

 • Mileta

  Sjajno! Konacno pravi Tarzanija tekst

 • zlolanda

  daaaaaaaaaaamn

 • Torbica

  ovaj tekst ko prva epizoda black mirror-a, znam da je bolje za mene da ne odgledam do kraja, ali brate MORAM!

 • RDK

  Janković je otvoreno gej-peder, a i ovaj Maksimović-Beli se vidim tako deklariše. Što se tiče Vučića, mislim da se njegova vrsta razmnožava prostom deobom, tako ni tu nema ništa od jebanja .