Možda ste pogrešili broj, ali ste dobili onog kog ste tražili

Čovek u društvu i čovek između četiri zida su dve sasvim različite pojave. Masa ti daje elana da polomiš žardinjeru, bez blama mrtav pijan prilaziš gaborkama u KST-u ili galamiš usred gradskog autobusa kao da si juče tek sišao sa Durmitora. Sa druge strane, osećaj da te niko ne gleda stvara u čoveku vaskolike ideje kao što su: čačkanje čmara prstom i mirisanje istog, probanje ukusa sopstvenih slina i drkanje na sket pornjavu sa midžetima.

Internet je ponudio ljudima da njihove ludačke fetiše i znatiželju podignu na viši nivo. Jednostavno ukucaš u gugl „pas jebe žene koja puši auspuh na FAP-u“ i za sekund ti izađe kamara linkova koje kriju neviđenu satisfakciju tvom zabagovanom umu. Kad smo pokretali Tarzaniju, svakako da nismo očekivali da ćemo dobiti posetioce koji guglaju „barikade u Jarinju“ ili „hoće li hadronski kolajder u CERNU-u stvoriti crnu rupu i progutati planetu“, ali svakako da nismo očekivali ni posetioce koji kucaju pojmove od kojih bi se i administratoru Pornhuba lice složilo u facijalnu ekspresiju Olivera Dulića na wc šolji.

Stoga, uzmi kokice i pivo, zavali se u stolicu i pregledaj epohalnu galeriju printskrinova za koju je zaslužena vredna redakcija Tarzanije i plejada likova čija mašta ne poznaje granice. Bog blagoslovio gugl analitiku koja ima mogućnost da prikaže šta su tačno neki genijalci kucali u pretraživač pre nego što su dospeli na našu stranicu.