Ćale, kevo, ja sam tviteraš… UTICAJNI

 • Senaid

  Populizam i renesansa. Kad ne znaš šta ćeš sa sobom, kreativnost trokira, inspiracija na nuli, a ti uzmi pa opali po uticajnim tviterašima, fešn blogerkama, rijalitijima jer to kod širokih masa garantovano nailazi na oduševljenje, sa sve curenjem bala iz usta(jeste li već čuli da: 99.97% obožavalaca Dnevnjaka diše na usta, otud i curenje sluzi prilikom konzumiranja njihovog jedinog izvora zabave). Neinspirativno, neinventivno, preživanje već milijardu puta ižvakanih tema i – last but not least – motivisano golom animalnom potrebom za zgrtanjem novca(jebiga, gajbe Lav piva se neće same kupiti).

  Pozdrav,

  S.

 • Shone

  Hoštapleru štokarski, prestani da ostavljaš usrane komentare na svaki video. Uzmi da radiš nešto konkretno. Ono što radiš svaki dan, a to je onanisanje tvog raspalog falusa pet puta na dan, samo pogoršava tvoje stanje. Nadji posao, devojku, ovcu, sta god. Fekalni raspadu.

 • Senaid

  Budući da ovaj tvoj uradak, za čije kreiranje si napregao 100% svojih kognitivnih resursa, dakle čitavih sedam nervnih ćelija, obiluje netačnostima prvo ću da ukažem na njih. Dakle:

  1) Nije hoštapler nego hoHštapler, što bi trebalo da znaš ako držiš do svog obrazovanja, jer je to jedna od nemačkih reči koja je najvernije prenesena u naš jezik.
  2)Reč štokarski ne postoji, bar ako se vodimo prema rečniku Matice Srpske. Najbliža njoj jeste reč štokavski, tj. štokavsko narečje, ali se baš i ne uklapa u kontekst komentara koji mi upućuješ. Actually, ne uklapa se ni u kakav kontekst nigde, te mi preostaje jedino da se zapitam da li si u toku pisanja komentara dobio moždani udar.
  3) Onanisanje falusa je pleonazam. Dođavola, ta neću onanisati Evstatijevu tubu!
  4)Fekalni raspad je – surprise – ponovo pleonazam. Znaš, fekalije su raspad sam po sebi, nusprodukt apsorpcije hrane u digestivnom sistemu. Biologija, šesti razred

  Toliko o tvojoj potkovanosti. Nivo obrazovanja ti je ispod nivoa čak i za jednog internet trola, što je prilično uznemirujuće ako mene pitaš.

  Za kraj, ne preostaje mi ništa drugo sem da ti kažem NARUČKIŠ MI SE BRABONJAKA MESTO KORNFLEKSA SA SVE PROLIVOM KAO SUPSTITUTOM ZA MLEKO, FIĆFIRIĆU NEDUHOVITI!

  Pozdrav,

  S.