Veličina je bitna, al’ vagine

Jebem mu mater, sedim juče i razmišljam, kako to da žene stalno nešto pričaju o veličini kurca, a mi samo ćutimo i klimamo glavom, k’o četvorooki štreber pred ambicioznim tatom kad dobije trojku iz istorije. Ta ženska emancipacija nas je naterala da se stalno zbog nečeg osećamo krivim, da se pravdamo i da im udovoljavamo bez konca i kraja. I to mora već jednom da se zaustavi.

Vreme je za kontraemancipaciju.

Prvo je krenulo sa pričom o ravnopravnosti, školovanju, izboru za koga će da se udaju i slično, onda se nastavilo, zaposlenjem i politizacijom, pošto kao, žene nisu imale pravo glasa – Tako je, nisu imale pravo glasa, pa? U čemu je problem? Zar neko misli da za to nije bilo valjanog razloga!?

I umesto da budu srećne što smo im dali sve to, što smo im na kraju krajeva dozvolili čak i da glasaju, umesto da ćute i da se pokriju ušima, jer su nam sada svi državnici uglavnom kompletni idioti, al’ sa stilom, jer da žene znaju da izaberu, bile bi u srećnim brakovima i vezama, a ne po sigurnim kućama, ili u frižideru dok im mužjak tarlambasa neku klinku, one idu dalje teraju po svom. Još prava, daj još prava i još i još…

Pokret feministkinja, reklame za žene, magazini za žene, ovo za žene, ono za žene, razne modne pičke materine, rasprodaje, sniženja, kurci, palci, na kraju prodavnice cipela postale veće od prodavnica gedžeta.

I sve je okej, navikne se čovek na sve nesreće, pa i na emancipaciju, i onda BAP!, iz nehata pogleda epizodu serije Sex i Grad, pošto se sada uglavnom televizijski program pravi za žene. I u toj epizodi vidi kako ona razgažena Samanta na’vatava nekog tipa na sred ulice, u skladu sa njenim kurvanjskim likom iz serije. I kako to biva uvek sa njom, tipa kojeg je upoznala na kraju epizode, do odjavne špice je privela, i jebala bar tri puta. Međutim, ovaj put ne.

Privela ga je, ali lik ima kurčinu koju ni Samanta ne može da primi.

Sedim u sobi sam, ćutim, gledam ono, i zapitam se dokle bre više sa izvoljevanjem? Ne valja kad je mali, ne valja kad je veliki, ne valja kada je kriv, ne valja kada je prav, ne valja tanak, debeo, normalan, nenormalan? Pa šta valja majka mu stara? Ništa im ne valja, hrđavom kurcu i dlaka smeta.

I da se ne biste nezasluženo osećali kao govno zbog bezobrazluka emancipovane žene, evo vam nekoliko konkretnih rečenica kojima ćete u svakoj situaciji lako postavititi i subjekat i predikat na pravo mesto kada je kurvinsko izvoljevanje tokom sexa u pitanju.

Mali
– Šta mali pizda ti materina? Nije mali nego ti imaš rupčagu, može unutra glava da se proturi da se vidi kako izgleda materica uživo.

Veliki
– Šta debeo i velik, šta si stegla ko da ti tražim sto evra na zajam? Kako misliš da rađaš ako oko malo većeg kurca ovako zajebavaš?

Kriv
– Šta kriv, nagni se na levu stranu pa ti neće biti kriv.

Više ga ne oseća
– Pa naravno da ga više ne osećaš kad si procurela dole do komšije, kapiram da ću posle ovog jebanja morati da mu krečim plafon.

Boli
– Naravno da boli kad si suva k’o drenovina Kraljevića Marka. Mislim, je l’ mene Bog ovako obdario da bih morao još dodatno da ližem po pola sata pre nego što ti ga gurnem?

Ne ulazi lepo
– Naravno da ne može da ti uđe lepo, pa nije moj kurac zglobni autobus pa da tako lako prolazi kroz lakat krivine.

Spustio se
– Nije se on spustio ni zbog čeg’ drugog, nego zato što ležiš na tom krevetu k’o naftna mrlja u Pacifiku, moram na svaka dva minuta da ti opipam puls da vidim ‘el si živa.

Eto, dalje se snađite sami, ali aman, već danas počnite sa “kontraemancipacijom”, svaki sekund nam je dragocen.

Tagovi:

pičkažene
 • Ramzes

  Oooodlican text!!! A ove seljanke sto pljuju ovde bi trebalo da znaju da njihova “emancipacija” nema veze s vezom! Nisu ni prosle pored emancipovane zene. Obicne dzudze kojima je ogledalo krivo zbog loseg tena…

 • Meda

  Heh, jedino što mit o velikom rcu ne dolazi iz ženske empancipacije nego iz pornića. U prevodu, prvo ste vi počeli da ga merite i više uzdišete gledajući u Rona Džeremija nego u partnerku mu, sad jedite ono što ste sami zakuvali. Ionako veličine bilo kojeg dela tela zaozbiljno uzimaju samo neiskusni i nevešti.

 • Kurcan

  Kad su gradjene ko stalak za infuziju :D

 • Picko glupa

  Ti da se preselis u Avganistan, vec bi te kamenovali zato sto si glupa i smrdljiva picka, gaduro jadna!

 • Picko glupa

  Niste vi jedine zene na svetu, i nisu sve zene na svetu kao vi, govna jedna smrdljiva emancipovana!

 • Picko glupa

  A koliko si ti imala alfa muzjaka gaduro? Kad cete da shvatite da samo zato sto bi alfa muzjak hteo da vas jebe, ne znaci da bi hteo i da vas zeni?

 • Gadnijih zena na svetu nema

  Ma pusti je, vidis da je alfa muzjaci vise nece tako emancipovanu nego je spala na nesto sto nije alfa muzjak i sad je sva smorena zbog toga. Pala joj vrednost picke. Kakva steta.

 • Picko glupa

  Pa kad samo picku imas da ponudis, kad sve ostalo na tebi i u tebi (a pogotovu ono sto imas u glavi) ne vredi nista.

 • Picko glupa

  Volis ti sebe, i volis svoje macke, i one vole tebe, i svi srecni. Samo te alfa muzjaci vise ne vole.

 • Picko glupa

  Samo vi udarajte ispod pojasa. Nista drugo i ne znate, gadure jadne. Ali navrsicete i vi 35 godina i pitacete se sto vas niko ne prosi i ne zeni. Nista zato, tu su macke, ili mozda eventualno zajebete nekog narandzastog holandjanina na splavu da vas povede sa sobom.

 • Picko glupa

  E, picko, picko, nismo jos ni poceli da se borimo za svoja prava, a vi vec nemate za koga da se udate.

 • Picko glupa

  Da, da, to je ta emancipovana balkanska zena koja mrzi muskarce koji zene gledaju kao seksualni objekat.

  A onda u poslednjoj recenici napise “da jebu NESTO ne bi bili takvi”.

  Objekat ste bile, ostale, i bicete.

 • Picko glupa

  Popusi karu svom drugaru!

 • Picko glupa

  Au, tek u americi smrdljive picke kukaju da nemaju za koga da se udaju jer ih niko ne gleda. U americi i Kanadi se pojavio pokret MGTOW i boli ih mnogo patka za vas. Bice tako i ovde uskoro. Mozete da ga duvate samo.

 • Picko glupa

  Ali se promeni kad ti predjes 30 godina pa odjednom shvatis da te alfa muzjaci vise ne gledaju. Pa onda gledas brze-bolje da uvalis svoju smrdljivu picku nekom nesrecniku u novcanik dozivotno. Ali nesto ne ide, sve je manje pickopacenika koji ce da vas zene tako izraubovane.

 • Pingback: plaquenil hair loss()

 • Pingback: zithromax price south africa()

 • Pingback: most trusted canadian online pharmacies()

 • Pingback: buy ivermectin uk()

 • Pingback: ivermectin 3()

 • Pingback: ed solutions()

 • Pingback: sildenafil for sale online()

 • Pingback: plaquenil price uk()

 • Pingback: hydroxychloroquine 200mg tablets()