Vrela letnja tema: GSP tarenje

Prva asocijacija na gradski autobus?

– Brate, gužva, babe, babe sa cegerima i babe koje zdibaju sa cegerima koji zdibaju na dlake u nosu bradatog lika koji je pojeo četiri i po kile mesišta na Ravnoj Gori. Samo kad se nema keša za gorivo.

Pogrešno. Toliko pogrešno da je prejebalo odluku bilo kog trenera koji drži do sebe da u nekom trenutku, pa čak i prijateljske utakmice, pošalje Danka Lazovića na zagrevanje. Ne pričamo o moleru koji seda do tebe i ofugava ti crnu šulju krečom. Pričamo brate o onome što te interesuje, pičke, drndulje, cave, bičarke. Na visokoj, temperaturi, u gužvi, oznojene, oskudno obučene. Gledao si sigurno takav pornić, mojne mi sad glumiš pop pevača.

– Pa to sam u pornjavi i ima. Zamisli trzaš ti sisu, ova te prvo pogleda onako profesorski, prođu tri stotinke koje ti deluju kao tri sata, pa nakon toga zahisteriše, a ti još ni ruku nisi pomerio. Šofer koči. Horor.

Opet pogrešno. Prvo, gužva jeste, skoro gola jeste, mlada jeste, dobro sad mlada, da ne tražimo mnogo, žensko jeste, ali majku mu, nije ti poklon od tetke, nije tvoja, mislim, još uvek nije, tako da ne možeš odmah da se zavereš na nju k’o pastirče na penjalicu kad dođe u palanku, samo polako. Drugo, taktika. Za početak podižeš se na prste i osmatraš, lociraš ih, ako su oko tebe skrndelji, deca i vojni penzioneri, ideš na „može samo malo“ varijantu i probijaš se do klićonositeljki. Ništa na trzaj, kako si se približio i zauzeo poziciju, foliraj da si dobio poruku ili se pravi da te interesuje napredak izgradnje mosta na Adi. Na sledećoj stanici osmatraj odnos putnika koji su napustili i onih koji su ušli u bas.

Ako se proizvela još veća gužva, to je tvoj trenutak. U startu, pređi joj blago spoljnim delom šake preko bulje. To neće izazvati veliku sumnju. Sledeći korak za jednog eksperta bi bilo dahtanje u uvo, ali se ne preporučuje početnicima dok malo ne ispeku zanat. Dakle, sledeća faza nema igranja rukom, prednjim delom tela se diskretno naslanjaš na zadnji deo njenog, možeš eventualno da koristiš ruku za čačkanje ostalih guza u blizini, ali pazi da nisu ortakinje, inače ćeš najverovatnije biti provaljen. Sisotres je već Evroliga, tako da za sada ostani na ovom koraku, za tebe rade ležeći policajci beogradskih ulica i nagla kočenja šoferova.

– Ne bih se ipak zajebavao, preveliki rizik. Možda grešim, ali ne znam šta bi me ubedilo da se upustim u takvu vrstu akcije.

Sad već zvučiš kao fan benda Veliki prezir. Čoveče, to nije obična aktivnost, to nije hobi, to je strast. Kao rulet za kockara, nije više toliko bitan cilj, ni ta blažena sisa, ni ta pufnasta guza, već baš to akcijanje, samo nek se točak vrti. Tvoje umeće, rizik koji preuzimaš, prsti nažuljani od novopazarskog teksasa ispod kojeg se kriju slatki, tesni, naježeni pičići. Film u kojem si režiser, scenarista i glavni glumac. Samo zamisli scenu: Prepun autobus lepljivih ženki, nažuljanim dlanovima lagano miluješ pozadinu prepucane milfače, dok se šatro probijaš da otkucaš kartu. Čekaš naredno naglo kočenje, kako bi sasvim slučajno izgubio ravnotežu, i navalio se snažno na kruškasto izvajanu hrpu mesa. Pitončina trne ispod uskih farmerki, vapeći za slobodom kao nevin iz tamnice. Ležeći policajci – prijatelji tvoji, tvoje verne sluge, truckanje proizvodi tarenje, tvoj um stvara ritam sambe, u vozilu je svakog trena sve manje vazduha, a ti počinješ da uživaš u jeftinoj simulaciji kao da radiš pravu stvar. Nastupa opadanje brzine, vrata se otvaraju, a šamar vrućeg vetra remeti motoriku, vraća u realnost, podiže tenziju.

Ubacivanje u brzinu, igra ponovo počinje. Njena kosa golica vrh tvoje brade, pogledi se sreću na mali delić trenutka. Dok stidljivo okreće glavu na drugu stranu, osećaš miris jeftinog parfema i kupke sa ekstraktom kokosa. Lagano spuštaš glavu, postaješ bezobziran, snifuješ te arome sa njenog vrata k’o Kejt Mos šiptarski pajdo, dok ti skamenjena pitončina čeka naredno kočenje, narednog ležećeg policajca.

Kad baš moraš da izađeš, možeš i da se osiliš cepajući rafalno po razgolićenoj ženskadiji. Boli te kurac, ide gratis, kraj krstarenja, svima piće na račun vlasnika jahte. Čak i da si ispao previše drzak i providan, vrata će se zatvoriti, autobus će nastaviti dalje, a ti ćeš se poput nekog misterioznog heroja, naslađen i uzbuđen, izgubiti među soliterima beogradskog predgrađa. Pobeda.

Tagovi: