Azbuka lova na milfove

Milf je po definiciji starija žena (=keva) koju bi spavao. Naravno, kako mlade žene ne, tako ni starije nemaju sve sluha za tvoje želje. Tako da je ono što u praksi smatramo milfom iliti “kuguarom” zapravo starija teta od koje očekujemo da će ‘teti sa nama deranima, pod uslovom da prođemo predkvalifikacioni krug. Starija žena je starija žena – brak, posao, deca, komšinice i TV subotom. Dok MILF može da bude i sve prethodno navedeno, ali je ključna razlika da ‘oće. Visoke štikle, teška šminka, krzna, animal printovi, decilitri parfema…ovo su samo neki od pokazatelja da je teta na koju si bacio oko po profesiji milf. A slovo po slovo (azbučno, a latinicom!), danas ćemo se upoznati i sa opštom terminologijom lova na i ustaljenih šema sa starijim kokama.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]A[/typography] perkat – je ono što ćeš dobiti ako ne umeš da razlikuješ MILFa od starije žene. Ako je klinka u proseku već bila sa šestoricom pre tebe, onda je starija teta bila na minimum 3 kursa samoodbrane, plus Windows za početnike.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]B[/typography] radaja – mesto na kom ne treba da se zadržavaš mnogo. Već je ona odškolovala generacije sisača, željna je da neko posveti pažnju recimo njenim stopalima. Sisaj taj palac k’o da ti je zadnje.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]V[/typography] azelin – nešto što milfovima nije strano. Uprkos visokom stepenu prohodnosti, neke rupe nekad ne stignu da se nakvase same od sebe. Imaj i ti vazelin u džepu k’o i ona, isto k’o što imaš kondom.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]G[/typography] onoreja – odličan razlog da imaš kondom u džepu. Matorke su traženije nego što misliš.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]D[/typography] obar dan – ne najlošiji način da se inicira razgovor. Možda bolje zdravo, ali akcenat je na tome da će svaku foru koju držiš spremnu u rukavu – provaliti. Samo ofanziva bro.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Đ[/typography] ubrovnik – ne moraš ni da kucaš, samo uđi. Pravo vreme da saznaš i pitaš sve što te je zanimalo o zadnjem ulazu. Kasnije ćeš imati bolje argumente i da ubediš svojegodišnju devojku da probate.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]E[/typography] lem – reč koja često pali. Kada si je jednom odobrovoljio ne trebaju ti maženja i pesnički prelazi. “Oš se jebemo” je neposrednije i efikasno uvodi u znojave situacije.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Ž[/typography] ar – u ljubav ne veruju, ali u žarje i plamenje da. Daj joj šta traži, zabodi je uza zid, pocepaj joj čarape, izvali joj sudoperu. Pod uslovom da umeš da popraviš. Zrele žene cene dobrog majstora.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Z[/typography] viz – po obimu i sadržaju najbolje opisuje vrstu seksualnih susreta sa milfom. – Dolaziš? – 10 minuta. Fon na vibraciju, ništa muzika, malo podapiranje i udri dok oboje ne završite. Ume i da potraje, nije to, ali suštinski nema mnogo prenemaganja.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]I[/typography] zlazak – nije mesto sa kog ćeš se vratiti punog gepeka ako ovo loviš. Ako izađeš na mesta na koja one izlaze – zasenčiće te lovarniji i iskusiniji ljudi. Ako je i nađeš na mestima na koja ti izlaziš – najverovatnije je neka psihotična, zajebi. Kuguari se love zadana i na frku.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]J[/typography] orgovanka – nije ime milfa. Ne može se tako zvati, mož da ima sisu kol’ku oće, doviđenja.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]K[/typography] unt – obavlja svako kod svoje kuće. Nemoj slučajno da se zajebeš pa se zaljubiš, neko će najebati. To kad ste izverzirani u šemi, posle godinu dana, onda počinju drugarski ustupi, tipa “prespavaj ovde ako ti je jednostavnije”, ali nema ostavljanja četkice za zube.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]L[/typography] ajanje – verovatno poželjno. Kuco-mico ne vredi ni za groš, ovo je teritorija “liži mi guč” i “pojedi mi guzni čab” i “polomiću ti kosmodisk od kurca”.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Lj[/typography] ubljenje – ume ona to da ceni i sve, ali razumi da joj nije prvi put. Držanje za ruke i ostala izlaganja njenog integriteta u javnosti su no-no čak i kada ste iz nekog razloga sporazumno i zvanično u vezi.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]M[/typography] ože – jedna od osnovnih prednosti i najvećih radosti veze sa milfom. Sve može. Ali ne zaboravi da pitaš, jer u protivnom može da se dogodi “pod A”.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]N[/typography] ijanse – su ono što zrela žena ume da ceni. Biraj reči, četkaj cipele, friziraj kurac. Jer pre nego što se vrata svih mogućnosti otvore, u hodniku mora da se dogodi žurka na kakvoj još nije bila. Ne brkati kurve i milfove.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Nj[/typography] eni – nemoj da je pitaš takve stvari, ako su umrli biće vam neprijatno. Drži se tema “kako je bilo na poslu” i “muškarci su deca, ali tek što su stoka kad porastu”.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]O[/typography] bim – je tema na koju su žene svih starosnih doba osetljive. Pohvali joj uzak struk, a sisu široku.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]P[/typography] reča posla – ima ih. Raduj se zajedničkim trenucima, ali kao što je slučaj i sa ljubljenjem, ne očekuj da će da padne na teme svaki put kad se dogodiš.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]R[/typography] astimo – margarin koji ona pamti. To je ono kao što se za mešavinu začina kaže “vegeta”, e tako ona kad kaže “donesi Rastimo” misli na “Dobro Jutro”. Ko još kupuje Rastimo, molim te. Kokta ti je gazirani sok, ćeten-alva su recimo Noblice, a Gile iz Električnog Orgazma je faca.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]S[/typography] irtaki – egzotični ples njene generacije, ne zna ona mambe-rumbe. Nauči. Prihvati oko struka. Vodi pijano u magacin.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]T[/typography] igrasti dezen – verovatno znači da je udata, ali ne znači da nije na otvorenom tržištu. Ko pita ne skita.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Ć[/typography] up, ćup – onomatopeja usnog opsluživanja dozrelog klitorisa i labijalnog predela. Neće ona puno mariti za tvoja cmakanja i nežna ljubljenja, sve što radiš inače – sa milfom radi na krupnijoj skali.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]U[/typography] dica – za razliku od tebe, milf nije u lovu. Iz prostog razloga: klinci dolaze na česmu i bez pozivnice. Baci joj udicu tako što ćeš joj dozvoliti da te opiše negativno, dakle da utvrdi šta jesi prema onome što nisi. Kada te vidi, vidi balavca. Šta će joj dokazati da nisi balavac? E, budi to. Ne psuj, ne urlaj, ne vrti glavu za dupetom i sisama, kulturno se izražavaj, ljudski artikuliši svoj govor. Kada sve imaš pod kontrolom, neretko je dovoljno da kažeš “zdravo”.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]F[/typography] irc – podtip seksualnog odnosa sa milfom. Kada si na roštilju, matineu ili sličnom kulturnom javnom dešavanju a milf se zagleda u tebe i grize usnu, vreme je za firc u garderobi. Zrelim ženama se ne događa “jao, izvini, nešto sam se zamislila, slučajno mi pale oči na tebe”.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]H[/typography] melj – ono po čemu ćeš razlikovati zanimljivu stariju tetu od klasične kostolomke. Bajkerke pivopije nisu milfovi.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]C[/typography] eger – definitivno nešto oko čega ćeš pomoći MILFu u marketu. Nema ona komplekse “ja sam nezavisna žena”, boli je više kurac da se cima. Plati joj piće, utovari joj ugalj, pridrži joj vrata.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Č[/typography] igra – tako će te vrteti ako joj se ćefne. Ti ne znaš ni kako se zovu sportovi u kojima ona ima pehar. Nemoj se zaljubiti da nju ne bi nervirao, da, ali prvenstveno da ne bi sebe zajebao.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Dž[/typography] aba – cifraš kuk iz profila da bi ti kurac izgledao duže, po očima ona može da provali koliki ti je. U mraku. Provalila je koliki je Baumgartneru dok je išao prenos od gore kad je trebao da skoči. Neće ona zaplakati ako ti je 12, neće ni pevati, boli je kurac ne brini. Danas ‘vako, sutra ‘nako.

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”40″ size_format=”px” color=”#cf0000″]Š[/typography] it – je potencijalno dobra vožnja za jednu gospođu. Moralna načela su bila drugačija osamdesetih i devedesetih, uopšte nije sigurno da je ikad probala. A sve što nije probala – okreni na svoju vodenicu dok počinješ vezu sa milfom. Posle se ionako sve svodi na zadnje sedište Korse, eventualno vikende u Šašincima, i sve fino rutinski.

Iz ovog kratkog putovanja naučili smo nekoliko stvari – milfu je svejedno kakav si čovek. Bitno joj je samo da nisi: zaljubljive prirode, ultra napaljen a pritom neiskusan, naporan i konačno ortak njenog sina. Ako jesi, vešto to prikrij. Nemoj da ugrožavaš njen identitet i uživaj u plodovima nedostupnim većini ostalih balavaca.