Ćale, kevo… ja sam derpe!

Sin: Roditelji moji dragi, evo danima se kanim da vam nešto saopštim i nikako da prevalim to preko jezika, pa eto, nek ovaj nedeljni ručak bude prilika.

Ćale: Prilika da nam prisedne ova boranija bez mesa? Koviljka, u tebe gledam, pa pička mu materina je l može bar nedeljom da ne budu ove bonžite i alge, ja sam karnivora bre, mojim precima se mozak razvio jer su jeli meso a ne pasli stepu u sa gnuovima i impalama.

Keva: Ljubiša, to je za tvoje dobro, ionako su ti krvni sudovi začepljeni ko ciganski sulundari, samo jedeš kulenje i slaninu sapunjaru. Reci, sine, šta si hteo, ljubi te majka.

S: Pa, kako da kažem…

Ć: Znam ja šta će da kaže, bolje da ništa ne govori. Šta je, pao si godinu, nemoš da položiš statiku? E u moje vreme, ribe nisu htele da ni da te pogledaju ako nemaš bar 8 iz krucijalnih predmeta, pitaj majku ako mi ne veruješ, smuvo sam je pored stuba nosača. Kovo, jese sećaš kako sam namerno proso čašu vranca po tvojoj nosatoj drugarici, i dok je ona otklanjala tvrdokorne fleke ja ti na prepad surduknem jezičinu u ždrelo, hahah.

K: Ljubiša, molim te, dete sluša.

Ć: Koje dete? Da je dete, ne bi brukao oca, diplomiranog inženjera građevine tako što ne može statiku da položi.

S: Ćale, na studijama nemam problema, upravo upisujem treću godinu na Dizajnu interaktivnih medija, imam prosek 9.80, dobio sam i stipendiju jedne kompanije iz Amsterdama.

Ć: Dizajn int… šta pričaš ti, šta je to? I ček, oca li ti jebem, pa ti ne studiraš građevinu? Ljubinka, sin ti studira neko interplanetarno govno a otac mu ne zna za to? Evo saće treća godina, fala što me obaveštavaš, ti si garant sve ovo znala. Kompanija iz Amsterdama… narkomani. Drogiraš se, je li, to si hteo da kažeš? Koviljka, sin ti se drogira!

S: Ne dorgiram se, ćale, ne pušim, ne pijem, čak sam i na laktozu intolerantan.

Ć: A pa da, ko ona pičkica Đoković, nikad od vas muškarac. Šta je onda? Znam, slušaš indi, vido sam te kako nosiš neke arafatke, to je sad kao moderno. Reci mi da ne slušaš Kajzer čifse, inače ćeš u podrumu da spavaš.

S: Ne, ćale, oni su pase, slušam… a nije bitno šta slušam, ja sam gej.

(24 sekunde tišine)

Zoka najviše voli druga Tita.

 

S: Ne znam, da li ste me dobro čuli? Ćale, kevo, ja sam… gej.

K: Didem ja do kujne, mislim da ima jedno parče junetine, možda bi ti Ljubiša hteo…

Ć: Sed tu, Koviljka, sin nam je postao duhovit naprasno. Mali, elaboriraj.

S: Pa lepo, gej sam, homoseksualac.

Ć: Peder?

S: To je malo homofobičan izraz, ali da, ja sam peder?

Ć: Baš ono pravi peder, voliš muškarce i razlikuješ više od 8 boja, i ne voliš žene i loj?

S: Taj.

Ć: Ček, majku mu, ne kapiram. Peder si kao Boško Jakovljević ili si ispao peder kao Milko Đurovski kad je prešao u Partizan?

S: Ćale, peder sam u pravom smislu reči, gejčina, pederčina, volim muškarce i ložim se na njih, jebem se u dupe i jebem u dupe, heftam se u senfaru, šurim u plinaru, kitom radim kolonoskopiju, primam analno, rektalno i u gujzcu, katkad naskačem na hidrant a katkad ga obalavim ko siroče lilihip. Je l ti sad jasnije?

Ćale, pretvaram softver u hardver!

 

Ć: Koviljka, brzo, šukni 2 bromazepama u deci vinjaka i razmuti, daj i pumpu za astmu i nitroglicerin, teško ću se izvući, već vidim Svetog Petra kako sprema odbor za doček. Pa sunce ti jebem, kako moj sin peder, šta sam ja bogu i državi zgrešio? Postim skoro svaki Veliki petak… dobro, nekad mi se omakne neka teleća glava u škembetu, al šta sad. Il je možda što 3 meseca ne plaćam infostan. Koviljka, oće li to, ako ne požuriš možeš samo popa da zoveš. Pa crni sine, zar tako nešto ocu svom da prirediš, šta će čaršija da veli?

K: Mogao bi ti malo kafanu da smanjiš. Neka je priznalo dete, voli njega majka kakav god da je, pa šta ako voli dečake, on bar pokazuje ljubav prema nekom, a ne kao ti, 10 godina me nisi pogledao.

Ć: Tišina tamo. Lista za kladionicu se gleda, žene se pipaju.

K: Nisi ni to.

Ć: Šta ima da te pipam, upoznat sam veoma dobro sa tvojom karoserijom, i ne spinuj razgovor, sve ti jebem, sin ti je peder, slušaš li išta? Je li, mali, de si ti naučio da budeš peder? Ko te to zajebo? Koviljka, lepo sam govorio, ne šalji dete na tenis, ne puštaj ga da volontira po nevladinim organizacijama, ne dozvoljavaj mu da jede posnu sarmu, to su sve rani simptomi homoseksualnosti, al ti ne slušaš. Sad ti dočekuj zeta – studenta vajarstva iz Amsterdama.

S: Utrehta.

Ć: Utreht govna, uvek me prodaju na golove. Štas reko bre?

S: Dečko mi je iz Utrehta, i ne studira vajarstvo već režiju kratkog metra.

Ć: Pa jes, neće mašinstvo sigurno. E šta dočekah, umesto da zviždim za snajkom i krišom joj gledam u sise, sin mi u kuću dovodi lika koji ne zna postavu Ajaksa iz 95. Za Klajverta i Sedorfa ne zna, al zna da prikenja kako nemamo niskopodne autobuse i pijemo vodu ščesme. Ne dovodi mi ga u kuću, ščuo?

S: Neću, ćale, selim se u Holandiju, ozakonićemo brak.

Opadanje prodaje dresova Rudi Geja je jedan od razloga njegovog trejda u Toronto.

 

Ć: Koviljka! Spremi zalihe prozaka, ima da padnem u depresiju, nakon što polupam pola kuće. Koji brak, bem ti kuću i okućnicu?

S: Zakonski. U Holandiji je to legalno, živećemo u njegovoj vili.

Ć: More, sad ćeš da vidiš šta je zakon. Koviljka, donesder lance i bukagije, u podrum ću ja tebe… reče u vili ćete da živite?

S: Mhm.

Ć: Znači, on je bogat?

S: Jako uzvišen momak, pre svega duhovno…

Ć: Ne, ne, pusti to, mislim na konto u banci i nekretnine?

S: Svakako, plemenitog je roda, baba mu je od Meklenburgovih, to su ti nešto kao Vasojevići u tvom koordinatnom sistemu.

Ć: Pa što ne pominješ to, jebala te režija kratkog metra. A moš li ti da šalješ neki kaš majci i ocu?

S: Koliko treba, ćale?

Ć: Majci za pretplatu za Blic ženu i meni za kafanu i kladžu, hiljadarku mesečno. Evra, razume se

S: Može i dve.

Ć: E znao sam da imam sinčinu što ga svet nema. Koviljka, otvaraj ONU rakiju, udadosmo jedinca, kakve žene kakve pičke materine, deca, trice i kučine, zet iz Holandije vredi ko nivo deviznih rezervi Bahreina.

 • vilijem de paksi

  pa sve moze sine kad je kinta u pitanju

 • Frizby

  Za kolko ste se prodali?
  zajebavam se, dobar tekst.

 • Burek Sa Sirom

  Sta sad, jel Koviljka ili Ljubinka?

 • VIRĐIN

  ”Ko te bre naučio da budeš peder!?”
  ”Eee,ćale,studirao,diplomirao i doktorirao,nisam stolicu uspio zagrejem,tolko mi dupe ne videlo sedenja!”
  (Jedino gadno je ono šta ćale jede,jbtbog,kako možete? A ”onu” rakiju spremam ja za malog od sestre…ak nije i on zastranio…)

 • Blek Hole, jebo si mu kevu!

 • Nikola

  E jebem vas nenormalne. :-)

 • musarator

  para vrti gdje burgija neće… XD

 • onaj s` druge strane ekrana
 • rule

  Udadosmo jedinca hahahahah

 • PISETE ZA MEDALJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
  Ekipa,vam je odlicna. Ustvari hteo sam da kazem kidate nek ide zivot. :))

 • neco

  Eh cale, za koliko si se prodao…

 • Tandrčak

  Ali otac je bas tipičan srpski domaćin. Dobro osmišljeno!

 • prc

  i posle 6 dana, konacno nesto novo na sajtu…

 • Stella

  I Black, kada putujes u Utreht?

 • BlackHoleTarzanija

  Pozdrav iz Utrehta.

 • Kažu psihijatri da na ovom svetu nema čovek koji ne može da ubije pod odredjenim uslovima. Po ovom tekstu ispada da nema čovek koji se nebi jebao u dupe pod odredjenim uslovima. Koliko vas bi se za milion evra jebalo u dupe, ne računam one koji to rade iz sporta i razonode, a pazite da niko nezna. Zamislite uslovi idealni, niko nezna, problemi svakodnevnice rešeni, a što se tiče dupeta ubediš sebe da od bipovo pivo dupe boli i predješ ladno na zajčarsko.

 • jovce

  A lik ti je cale, ne seri :D

 • igor

  Odličan tekst al najjajče je ono da ne jede posnu sarmu,stazira kod Kandićke i ne trenira tenis tako se postaje peder hahahaa

 • Plava Krv

  Ovo je tužno. Koliko su vam platili za ovo? Pederski lobi došao i na ovaj sajt. Mora da ste se za velike pare prodali da bi napisali ovakav tekst. Pravite od pedera ljude koji poštuju svoju familiju, SRAM DA VAS BUDE. NOŽŽICA SREBRENICA, UBIJ ZAKOLJI DA PEDER NE POSTOJI, KOSOVO JE SRBIJA DO TOKIJA

 • Frizby

  srbija to tokija, ubij kolji da peder ne postoji, srbija srbija… nego jebel sta kacavenda?

 • Bata Sale

  Vi’s da je zena podeljena licnost, zato joj je i sin derpe. To sve krece iz kuce. :)

 • rade

  BLACK HOLE VOLI DECAKE, BLACK HOLE VOLI DECAKE!!! XD

 • hebos

  “Očito je da se prevelika sloboda neće izroditi ni u što drugo nego u pravo ropstvo, i za pojedinca i za državu. Dakle, vjerojatno je da tiranija neće nastati ni iz kakvog drugog ustroja nego iz demokracije, iz najveće slobode nastat će najveće i najokrutnije ropstvo.”
  Platon

 • Roshko

  Dao bih da me otvori neko za milion ako treba.

  Dati da te neko napuni za milion je na istoj razini,cak je mozda i dostojanstvenije nego da se ubijes ko stoka radeci 70ak godina u nasoj drzavi te se ne bih ni osecao lose povodom toga, dodjavola malo lube-a i nek me siba stojko od pozadi :D

 • “Ne seri” Momo Kapor

 • Vokille

  Kačavenda i Pahomije naročito. Pitanje je kako ih oni, s preda ili s guza?

 • Platon

  Dečko, a to što je Platon napisao “Gozbu” u kojoj priča kako se treba “družiti” sa mladim i lepim dečacima, a?

 • Platon

  Oprosti, Gorane, hteo sam ovom hebosu da repliciram, ne tebi.

 • Jelena

  hahahah :D

  DOOOOBAAAR!!

  Al’ ova statika, pogodi me k’o s’ prs’ u… :)

 • mali radojica

  Lista za kladionicu se gleda, žene se pipaju.

 • Zivela Tarzanija

  Svaka cast za tekst, vi ste sarkasticni razum nase mladezi! A vi homofobi i preveliki Srbi sto malatarate sa tri prista i razbijate izloge za Najke, vama nemam sta drugo da kazem osim ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE.

 • Kaudiljo

  Ocajno ste uradili dijaloge. Ovo uopste ne lici na govor nekog caleta… Kao da ima 25 godina. Jednom kaze Ljubinka, drugi put Koviljka.

 • alija

  plava krv kakve veze ima noz zica srebrenica sa pederima oca ti jebem,ovaj sajt citaju i balije,ja sam balija,ovdje smo svi da se zajebajemo a ne da vrijedamo ako vec vrijedas vrijedaj pedere i balije ne vole pedere

 • Šmizla

  Crkni, govno jedno.

 • BD

  Zato se i zove Black Hole axaxaxax :D

 • Алекса

  Шефе, кад знамо да би продо буљу за милион, сазнали смо ко си (мушка курва), сад иде цењкање ;)

 • Marjan Arsovski

  sto ti e tolerancija ako treba i na paradu kje ide ss since

 • gagui

  a da se ti malko lecish??? lekici koje koristis vise ne daju rezultate

 • Pera Moler

  Pederi sektaši, crveni zvezdaši…