Kako (ne) smuvati

Odmah da znaš, ovaj tekst ti neće pomoći. Neće ti pomoći ni ovaj ni ovaj. Ako si došao na Tarzaniju da tražiš pomoć pri muvanju klinki iz Negotina, onda jebi ga tebra, baš si zaglibio. Ali sa druge strane, ovaj tekst ti SIGURNO neće ni odmoći, samo nemoj da primenjuješ ništa od pročitanog. Ukoliko ipak budeš toliko lud/pijan/drogiran/smeo da nešto pokušaš i pritom uspeš, duguješ nam pivo.
E sad, što bi rekao Milorad Dodik, vremena se mjenjaju. Nekada su naši matorci sipali našim kevama drogu u heroin i vodili ih u Rijeku i Trst, a današnji mučenici odvajaju ćaletov topli obrok na dva koktela u Stefan Braunu.
Ok, odavde kreće komercijala. Mlad si, cimer ti je otišao kod svojih u Ljig, imaš nenačetu teglu ajvara? Na pravom si mestu!

Laž

Odmah u startu da ti kažem, ovo ti je najbolja opcija. Šta dete zna šta je kilo mesa. Osmotriš, odvojiš košutu od grupe i šta ti Bog da.

– E ćao, izvini jel slobodno ovo mesto?
– Nije.
– Hehe, pa u principu, nisam ni morao da pitam, vidiš, ovaj klub je moj.
– Ovaaaj, pa nisam znala, al opet…
– To mi je poklonila vlada, da mi se zahvali za misiju u Burkini Faso…Šta da radim, probudio se jedn…ček, jel znaš ti gde je to uopšte?
– Pa mislim da znam, ali pravo da ti kaž…
– Ma neki humanitarni rad obavljao. Ništa specijalno, spašavao neku decu. Njih par. Hiljada.
– Baš super, nego mislim da bih morala da krenem.
– Dokle ideš, ja sam baš parkirao džipa tu ispred, jel može broj?
– Pa idem do centra.
– Eeee, baš bedak, ja idem ka Krnjači. Ništa onda čujemo se?
– Ne prilazi mi više

Iskrenost

– Ćao, vidi, nemam puno vremena, pa ću samo ja pričati. Ako ti se ne svidi, batali suzavac, moram da ponovim kosti ruke do 3 ujutru, a od 4 do 6 učim kičmeni stub. Ako sad krenemo, stižemo na autobus do 12 i 10, kod mene smo u 12 i 32…Imamo oko sat i po vremena.

– Dećko, 20 eura i možeš na meni da ućiš šta oćeš.

 

Sreća

Još su drevne Maje dale poslovicu „bolje se roditi bez kurca nego bez sreće“. E sad naravno, u ovom poslu prijatelji, sreća je relativna stvar. Jer ako Šoneta, u blokovima poznatijeg kao Govno, ukenja da je mala Marija bila unezverena od votke i eksera i on uspeo da je poljubi na blic, svakako će to pripisati svojim nepostojećim šarmerskim sposobnostima, uz pomalo bezobrazan komentar „ma nisam hteo da jebem, da mi se ne nakači posle“.

– Gde si, gde si, gde si
– Što si tako brz?
– A što si ti takva bomba ko da ti je ćal…
– E, ajde pali sa tom forom, jebo te Čkalja.
– Ništa onda od udvaranja, reko da pitam, ‘oćeš da se jebemo?
– ‘Oću.

Šonetov status na fejzbuku tačno 20 minuta kasnije: ŠONE KOJI SI MAJSTOR O PE T SI JEBO…ČOLA STIŽEM TE

 

 

Romantika

Nešto poput onog debila iz Lajanja na zvezde, samo hiljadu puta manje blamantno. Ako misliš da je tvoj stric smuvao tvoju strinu, tako što je na radiju išla Ju grupa i antologijski hit Crni leptir, on prišao i pitao „Da li si za ples“ i onda odplesao do svog stana sa njom, zajebo si se. I nemoj da pokušavaš ništa slično, tj nemoj da pokušavaš NIŠTA, ukoliko bi pre izlaska morao da kucaš sledeće reči u gugl: ćebad, ada ciganlija, piknik,iznajmljivanje za fizičko, saša matić, kako javlja tanjug, ivan bosiljčić. Da bi bio romantičan, a da to ne bude ranjeni orao stil, kada ljudima obično dođe da ti pucaju u genitalije kako se nikada više ne bi reprodukovao, moraš da budeš super originalan:

Grafit, favele u Kumodražu, leto gospodnje 2012

Ispred kuće stoji metar drva
Jovana, ljubav si mi prva.

E sad, saznali smo da se Jovana udala prošle godine u Americi za nekog lika, i da se odselila iz Kumodraža kad su ubili Zorana, al jebi ga, lep gest.

 

Bonus: Prepredeno

 Zablejiš u dobrim kolima ispred srednje medicinske.

 

Blef

Blef je odlična stvar. Ako si dobar u pokeru ili ako si automehaničar, onda ne moram da ti objašnjavam zašto. Ovde je granica teško vidljiva doduše i može se okrenuti protiv tebe, zato u svakom trenutku moraš biti na visini zadatka.

Devojka sedi sama na kauču, pije svoje piće i generalno gleda svoja posla. Tu i tamo ubaci po koju slanu zanimaciju usta. Petnestak minuta kasnije, pun je kauč društva, smeju se i pričaju o seminarskim. Sad je trenutak. Ako ne znaš ime, uvek probaj sa Jelena.

Prilaziš, prebaciš joj ruku preko ramena i poluglasno kažeš

– Draga, ajmo odavde izgleda da je neko prdnuo.

 • Sadhu

  Favele u Kumodrazu, hah…Jesi bio ti u Borcu nekad a? Tamo jesu odvojene zgrade, same za sebe ali svaka je nadogradjena na svoj nacin…I jos sto tamo vlada humor a i situacija ’90-ih…

 • Baba

  Poente bez ,a nije ni smesno.

 • Ruja

  Borac? Borac Čačak?

 • Sadhu

  Dobro, ajde Borča ali očigledno sam te ubo u živac a? Mora da si iz Borču…

 • Aleksandar

  Kakva glupost.

 • Parlamentarni Izbori