Na koju ribu iz “Igre prestola” se ložiš (i šta to govori o tebi)?

Kraj treće sezone Igre prestrolola je pravi trenutak da spojlujemo neke stvari iz četvrte, ali pošto smo i mi majstori neočekivanih obrta u stilu Đembelog Martina, ovaj put to nećemo. Nego hajde da malo sumiramo utiske i da se pozabavimo nekim pitanjima koja nas po redakciji kopkaju nakon novih 10 epizoda fentezi Dinastije. 

Kraj pete sezone Dinastije: svi poginu. Na svadbi.

Ko ima više dece: Volder Frej ili Kraster? Koji Stark je umro s najviše stila? Čime bolje šamarati Džofrija: žaračem ili kurcem pokojnog Pitera Stila? Da li ipak dopustiti glumcu koji glumi Tormunda da ti skine analnu nevinost?  Sve su ovo teme koje zaslužuju ozbiljniju diskusiju, ali pošto nikom nije do ozbiljne diskusije, da pričamo mi o ženkama. Poglavito, o tome kakve sve ribe ima u seriji i šta nam o tebi kao gurmanu tj. čoveku koji bi guro, govori tvoj izbor sa ponuđenog  menija.

Cersei

Voliš da misliš da si milf-hanter, ali u stvari si samo jedan od onih (bar 70%) muškaraca što traže ženu koja izgleda kao kobaje željna studentkinja menadžmenta, a u sebi ima iskustvo komšinice sa dvoje dece i dva broja većim brusom nego pre to dvoje dece.  Veza bez svakovečernjeg postavljanja gumenog buba-rusa na jastuk partneru i buđenja biciklicom sa zapaljenom šibicom među nožnim prstima nije za tebe veza. I da, OK je da priznaš da bi rado skrnavio svoju sestru – evo, i mi priznajemo da bismo rado skrnavili tvoju sestru.

Mardžori

Postavljaš sebi nemoguće zadatke: igraš Ikarugu na jedan život, otvaraš kesu čipsa pa se tripuješ da pojedeš samo jedan, ostaješ budan sa Ivon, tražiš ribu koja ispunjava hegelijanski ideal: i pametna i harizmatična i zgodna i malo zrikava. Spreman si na sve da bi u očima drugih ispao posebna i jedinstvena pahuljica, što je skroz u redu, jer samo takvi jebu odlikašice. Zato napred, stavi tuki u McWrap i ponudi ga tako Nini Janković. (ovu rečenicu platio McDonald’s).

Melisandra

Ložio si se redom na kevu od drugara, doktorku koja ti je radila sistematski, profanku srpskog, kevu od drugog drugara. Od žene očekuješ da ti kaže šta treba, da ne bi ti morao da misliš šta treba, jer tebi treba samo računar koji može da tera Menadžera i pouzdan diler koji donosi na gajbu.

Sansa

Beli viteže, tebi se diže na dame u nevolji. Ne možeš da stojiš postrance dok neki asdfg piše ružne stvari Swatkici95 na jućub komentarima, osećaš neodoljivu potrebu da zaštitiš nejač ženskog pola od užasnijih stvari u životu kao što je Carribic pica ili programska šema Prve televizije.  Tripuješ se da si očinska figura, ali proći će te posle prvog kombo čišćenja govanaca sa benkice, prostirke, papuče, parketa i pekinezera.

Igrit

Ti si onaj što je na masnim fotama u četvrtom osnovne jedini hteo da poljubi pegavu Jelenu sa kosom ošišanom na šerpu.  Čovek sigurica, nije ti toliko bitno da uspeš koliko da ne fejluješ.  Ideš na teritoriju koju niko ne zauzima, igraš riziko pa do kraja držiš samo Australiju. U starijoj i zrelijoj inkarnaciji, na prilazima čitaonici odvajaš studentkinje defektologije iz unutrašnjosti  koje ne znaju za bolje od zelene Malizie, ko ih jebe. Odgovor je: ti. Ti ih jebeš.

Šae

Čovek si od principa, iako su ti kriterijumi tu negde na nivou Tirionovih mošnica – što je, da budemo fer, u stvari više nekako na stranu, nego nisko.  Seks mora da se plati, na ovaj ili onaj način, a ljubav mora da žulja, i fizički, i mentalno. Preporuka redakcije: odmah sada odmah pojebi pripadnicu romske nacionalne manjine ili makar posiši mleka sa dojke joj – i javi nam obavezno u inboks kako ide tvojih zasluženih sedam godina sreće!

Deneris

Ciliga života tvoje tilo je bez nje, ka cviće bez vode. Prevod: ајде убиј се лепо одма.

Ili lepo baci pogled malo šta ima još naokolo –  evo reci, kakva je ona mala crna robinja-prevodilac, bruka.

Briena

Da preskočimo očigledne gej konotacije jer ne pišemo fore za Ivana Ivanovića, nego idemo u srž:  voliš brate grubo i muskulaturno,  trip ti je da se po ponjavama rveš – pa sad s kojim polom, pravom ljubavniku nije bitno. U javnom životu si Pera klovn ekipe, onaj sa uvek spremnim spustom i sveže recikliranom forom, čime u stvari sakrivaš svoju polnu nesigurnost i fiskalnu nestabilnost. Prilikom grupnog muškog tuširanja posle teretane,  u kazneno-popravnom domu ili američkom filmu, ti si onaj što šljepa peškirom ortake po dupetu i što pogine treći ako je film horor, odmah posle razredne drolje i fudbalera.

Oša

Uživaš u otkrivanju potencijala u cavama neupadljive spoljašnjosti, sumnjivog muzičkog ukusa i higijenskih navika, koje bi većina što cilja na 6 i više neiskusno podvela pod „samo ako ona mene spopadne, pijanog,  u mraku“. Istina je da u ponekoj studentkinji srpske književnosti  iz Ivanjice čuči zver spremna da te iskoristi kao objekat svakovrsnih budoarskih nepočinstava, ali istina je i da u daleko većem procentu takve ribe čeneluju duh Frigide, Valkire Vaginalnih Vrlina.

Talisa

Čekaš idealnu ženu, anđela nebeskog, jer jasno je valjda da nijedna druga smrtnica ne može da bude kao tvoja keva, piše ti lepo na tetovaži na vratu. Nažalost, jedini način da ne umreš nevin kao Gnjata Instruktor zavođenja je da uzmeš malo da čitaš, pa ćeš valjda da skapiraš da takva ne postoji nego da ti sleduje neka prosečna Džejn Vesterling, koju niko neće zapamtiti osim po tome kako se jebala s komšijom i odradila te svetski za decu, alimentaciju i roditeljsku vikendicu u Grgurevcima.

Arja

Matori, samo da znaš, imamo tvoju IP adresu. Ne, stvarno, koji devijant mora da budeš pa da ti ova faca izazove bilo šta drugo osim zatiranja erekcije osam kolena unazad? 

Arja, Arja, ne bismo te ni da si starija

 

 

 • LudziLudzic

  Moglo je bolje da se odradi obzirom na tematiku, ali nije lose, nije lose :)

 • Diana

  Zvucalo obecavajuce, a ispalo njah…
  I ko uopste moze da kaze za Deneris da je ruzna zaboga?!Si slep or what?!

 • stipse_sebicne

  a Kalisi nedate?!

 • leela

  Mardzori!!!!

 • Dekadencija

  Mlako… I, da, sad ukusi su ukusi, ali ko god pluje Deneris, ti obicno vrse rukoblud nad Remzijevim mastarijama… yust saying…

 • Lee

  Pa Deneris je Kalisi! :P I da, obzirom na tematiku, moglo je to mastovitije :D

 • kk

  nije ruzna vec nedostupna

 • Mare

  Niko ne spomenu pornjavu Sibel Kekili (Shae)?
  Jedino sto je snimala pre operacije nosa.

 • who, me?

  Samo se sprdajte za ovu klinku na kraju, tako su se sprdali i sa onom kujom iz Harry Pottera pa je sada prepicka :D

 • Filip

  Fino napisano, svaka čast momci. :D

 • doonance

  Kalisi bi u ovom tekstu trebala da dobije najvise prostora! Losi ste :D

 • Njah

  Lepa tema, glup tekst!

 • miki

  pa ovde najbolje Kalisi nema???

 • Torrent

  Kalisi nije ime vec titula Kal/Kalisi/Kalasar…..kao Sultan/itd… Deneris je Kalisi.

 • Bicarka

  pa nije ni cudo sto je nedostupna..jeste vi videli kakve je ona tipove za sebe vezala?Najbolje u seriji.Tako da…tekst o njoj savim dovoljan:)

 • DenimX1

  ima ova glumica arje potencijala, bice dobra za jedno 3,4 godine

 • Nebitno

  Esmé Bianco ili ti Ros. Prepicka, prava domacinka

 • Bata Sale

  Imaju vasu IP adresu, samo da znate.

 • md

  prilazem svoj IP…

 • Ibrakadabra

  do jaja

 • Jebac

  Jebacu vas sve do jednog za ovo spojlovanje

 • hehe

  ROS, LJUDI MOJI!

 • qr

  Jes’ bre, a sve ostale zive u tvojoj uici…

 • don

  ne zajebavajte se sa ariom, bice od nje nesto za koju godinu
  a cekam sledece sezonu da ubace arianu martel i cerke red vipera

 • don

  ne zajebavajte se sa ariom, bice od nje nesto za koju godinu
  a cekam sledece sezonu da ubace arianu martel i cerke red vipera

 • Peri d Platapus

  Arja je ’97, jos 2 :P

 • Radovan Guzina

  yust? yust?!?

 • Du Da

  pa lepo kaže čovek da nema

 • Nemanja

  Mardžori a gde je Mardžori muči me to.

 • Pera Moler

  Porasla za dranje.

 • fox

  Khaleesi???