Nejebati s predumišljajem: Mali uzrok stida

Nejebeš? Iz principa? Stvorio si čitav mali homogeni ekosistem u kom je nejebanje opravdano i jedino smisleno sredstvo seksualnog izraza? Dobrodošao na Tarzaniju gde te niko ne osuđuje, ali ti se svi krišom podsmevamo. Kada jebeš – jebi iz principa! Kada nejebeš – pa…jebi. Jer koliko god razloga da imaš za svoj nečasni pasivizam, sâmo razonođenje ritmičnim kažnjavanjem u pičku je uvek onaj dovoljni razlog više.

Mali mi je!

Jeste kurac. Tačnije, nije. Rezultati studije objavljene u Journal of Urology 1996. godine pokazuju da je prosečna dužina penisa u muškaraca svih starosnih doba i etničkih grupa na globalnom nivou – 12,9 cm.

Hahaha xD lol meni je veći!

Znamo. *maze te po glavici* Naime, prosečna dužina gusana u erekciji u Srba koji jebu (istraživanje su dakako, u nedostatku kvalifikovanog naučnog kadra, dobrovoljaca, lenjira, sendviča i besplatnih kačketa, sprovele žene u svojim, odnosno domovima svojih jebača) iznosi dobrih 18cm.

Pa normalno, ko od toga manje ima, i ne treba da plodi.

Netačno. Kako širina, dužina, težina, rastegljivost, i razlika u dužini između erektilnog i neerektilnog stanja falusa varira od muškarca do muškarca, tako i čitav spektar fizioloških aspekata vagine može da utiče na bolnost snošaja za ženu, a u zavisnosti od (najčešće) dužine penisa. Već penis dužine 14cm može da prouzrokuje bol penetrirajući kurcem u pičku, kakav će učiniti nastavak snošaja nemogućim.

Šta, znači, treba svi d’ebu, a ne samo koj mož’ da ga obmota oko butine?

Frojd objasnio neke stvari
Frojd objasnio neke stvari

Da. Priča se i da je pravi uzrok bele kuge u Negotinu vlaška vradžbina koja je učinila da se muškarci toliko stide kada im je penis manji nego Rocco Sifrediju, da ih je blam i da pišaju. Ovo je, dakako, deo rumunskog plana da pobiju Srbalj nerađanjem i lančanom eksplozijom bešika, kako bi mogli da prisvoje srpsku čizmu, te prodaju ribu i sa druge strane Dunava. Ostaje samo pitanje kome, ako pobiju sve Srbe, ali verovatno računaju na vekovnu braću Vlahe i njihove novčanike. Vlasi, doduše, po statutu ne kupuju ribu od Rumuna, ali to znamo samo mi. Zato su Srbi nebeski narod, a Rumuni prodaju šrafcigere.

Ali cave ipak voledu da je veći?

Da. Kada su prvi put rodile na malom odmoru između fizičkog i prirode i društva, pušile kurca (bez postavljenih pitanja o veličini) u srednjoj da bi imale za kahvu i Best Slims u silikonskoj dolini, dopustile dvostruku hercegovačku raciju na kapijama svog pubisa kod babe u Sopilji kod Nevesinja, i (greškom) pomuzle Rudonju ‘mesto Savke, da: zverina od 8cm ih neće probuditi dok kontuzovane spavaju u klozetu.

Čekaj…onda nema razloga da ne povijam koliko danas Moniku Belušić po livadama?

Ima. I dalje si gadan, deb’o, živiš kod tetke u Bečmenu, voziš mountain bike i radiš za kurve kapitaliste za 15000 mesečno.

Gadan sam, deb’o sam, živim kod tetke u Bečmenu, vozim bicikl jbn i radim 12 sati dnevno u butiku bižuterije za 15000 mesečno!!!

Opušteno, sve je stvar perspektive, a Monika nema drugu do one koju joj ti ponudiš: ne podležeš konvencijama reklama za brijače, bolje ćeš plutati 2012., staraš se o bližnjima, živiš zdravo i radiš posao koji ti dozvoljava da svoj puni intelektualni angažman usmeriš na slikanje na tavanu. Uostalom, sve to možeš da promeniš, zamisli da ti je mali kurac…

Tagovi:

kurac