Njen odnos sa tatom, i kako iskoristiti očinske greške

Odnos otac-ćerka je delikatna stvar. Otac treba da bude uzor, i model na osnovu kojeg će žensko čeljade tražiti svog partnera u budućnosti. Sa druge strane, ćerka, ugledajući se na oca, pronalazi sebi partnera, koji poseduje one afinitete, koje je prepoznala u ocu. Ipak, dok ona nađe tog nekog posebnog, preko sebe će da prevali krdo raspaljenih gmazova, koje baš pa boli ona stvar da joj izigravaju tatu, i da joj kupuju limitirano izdanje Barbika sa rozim konjima, da se, Bože moj, ona ne bi treskala u robnoj kući. Upravo greške, koje su očevi svesno ili ne činili tokom detinjstva svojih mezimica, određuju njen nivo labilnosti, i broj malo pre pomenutih gmazova (što za života, što za veče).

Uzmimo kao pretpostavku da si ti jedan od „neizigravača tate“. Dolaziš u diskoteku, i sve što želiš je da naskočiš bilo šta, pa makar to i bio šank na kraju krajeva. Posmatraš čopor ženskadije. Lepe, skockane, nasmejane, stidljive. Svaka od njih krije neku očinsku priču, a svaka ta priča krije Bondovske informacije, koje, ako si pametan, možeš da pretvoriš u gužvanje stidnih dlačica. Mi sa Tarzanije volimo da budemo stereotipni, te ti ovaj put predstavljamo jednostavan način do njene bobane, uz pomoć ćaletovih pogrešaka.

Hm, koja ima najveći problem sa tatom?

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Tatina mezimica[/typography]

Razmaženo derle. U životu je dobijala sve što je htela, a ono što nije, ipak je dobijeno uz pomoć suza. Tata je ponosno pokazivao svoje mezimče (ne tako retko i jedinicu). Ona je glavna riba u diskoteci, svaki frajer hoće da bude sa njom, a svaka žena hoće da je nabode u glavu. I sve je ovo lepo, ali greška koju je ćaća napravio je ta što za nju ne postoji NE. Prođi pored nje, i zakolutaj očima. Skandal! Kako neko može na tako savršenu jedinku da gleda bez divljenja? Zaintrigiraćeš je, i počeće kao slučajno da se sapliće oko tebe, da ti prosipa piće po košulji, a sve u cilju da ti obratiš pažnju na nju, i da joj potvrdiš da je ona boginja. Pogledaj i okreni glavu, na svako njeno pitanje odgovaraj sa „jel’“ i „ok“, čak napomeni kako misliš da joj je slatka drugarica. Tada će joj kroz glavu proći situacija, kada je tata dao njenoj sestri od tetke i njoj po plišanog jednoroga, a ona je mogla da ima dva, da ćaća nije dao sestri, te će nakon toga osetiti bes i želju za osvetom, i gle – ti si tu, voljan da sudeluješ u svemu tome.

Ti si tvom tati najlepša!

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Strog tata[/typography]

Kućni zatvorenik. Staromodni otac, koji veruje da će kontrolisanjem sačuvati njenu nevinost i posle prve bračne noći. Pogrešno! Ona je od malena svesna da je uskraćena za afterparti, te će se truditi da u što kraćem roku isproba što više stvari. Provalićeš je kao najluđu ribu u diskoteci, koja uvek ima sat na ruci. Skače, vrišti, urla, pentra se po šankovima i šankerima. Poliva ljude oko sebe tekilom, i istu olizuje. Šansa za snošku leži u provokaciji. Priđi i odvali najveće sranje u istoriji spike, samo OBAVEZNO upotrebi reči NE SMEŠ (Kladim se da NE SMEŠ: da mi oguliš kožuru u wc-u / da zaliješ moj balvan u kolima / da odradiš moj boćarski tim iza šanka…). Samo gledaj da budeš brz, jer verovatno mora kući u pola 1.

Samo brže to sipaj, moram kući u 1. Ma ne brani mi ćale, nego mi smor posle…

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Cool tata[/typography]

Nedorasli ćale. Najbolji prijatelj sa ćerom. Kupovao je tampone i njoj i njenim drugaricama. Svaki dečko je dobrodošao, jer on razume da ona sve mora da proba u životu. Liberalni i on i ona, žele mir u svetu, i zalažu se za prava bocvanskih hrčkastih krtica. U klubu će uvek biti okružena velikim društvom, i moći će sa svakim da prozbori koju. Ipak, njena duša žudi za autoritetom. Nikad joj ništa nije bilo uskraćeno, i ona želi da joj neko pokaže da je nevaljala. Priđi i budi ograničeni majmun, reci joj: „Ccc, kako te nije sramota da tako izbacuješ sise, podigla si ih tim vonderbra-uom, možeš bradavicom razdeljak da praviš?“. Ostavićeš je zgroženu, zabezeknutu, i željnu da ti se opravda. A ti smisli način za pravdanje.

Evo, ide i tata na balet!

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Nezainteresovani tata[/typography]

Otac koji je želeo decu, a onda je shvatio da bi bilo bolje da je kupio polovnog Golfa. Najčešće razveden, pa opet razveden, pa opet razveden. Nije mogao da se viđa sa ćerkom, jer je „štitio pande od besnih Kineza“ ili je „skotina, dabogda crk’o, kurajber mu se osušio“ (sve u zavisnosti od mame). Ćera ima više orgazama, nego susreta sa njim. Ona je u diskoteci večito okružena muškarcima, jer joj nedostaje muške ljubavi i pažnje. Ovaj tip ženske će sigurno dati nekome to veče, a da bi dobio prednost, trudi se da budeš maksimalni smarač. Komentariši joj oči, kosu, čarape, i kao šlag na tortu, kupi onu usahlu ružu od babe što ih bere po groblju, i odnesi joj, uz reči: „Ruže su crvene, ubrane samo za tebe, mnogi te muvaju, pogodi ko će noćas da te… ljubi!“. Romantika je, na žalost, često neizbežna.

Evo tata sa pandom! Kako to misliš, ne vidiš tatu, pa šta misliš, ko je slikao ovu fotografiju?

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Tata „Ti si ćero tatin sin“[/typography]

Tresla se gora, rodila se pišulja. Ovaj otac nikada nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nije dobio sina. Stoga je ćerku vaspitao i izvajao po obliku nesuđenog mu muškog naslednika. Ona cepa drva, peče rakiju i češe međunožje, dok drugom rukom uteruje tamića u dvorište. Nju možeš da provališ kao najglasniju devojku u diskoteci. Konobari posebno hlade pivo za nju, obezbeđenje je ne dira, jer ih je jednom već istukla. Za nju ne postoji pravi prilaz, zato što ona prilazi tebi. Neće tu biti mnogo okolišanja (njenog), a najverovatnije nećeš moći ni da se odbraniš. Posle snoške će samo pljunuti pored tebe, a ti ćeš se osetiti kao iskorišćena ovca, i poželećeš da se maziš sa nekim.

U slobodno vreme deljem drva.

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Tata pijandura[/typography]

Traumatično detinjstvo. Sa dve godine, naučio ju je da ode do radnje, i donese gajbu Zidara. Ako nije bilo alkohola u kući, tata je u kafani. Ako nije u kafani, onda spava u obližnjoj bari. Ako nije ni tu, jbg, dovešće ga hitna. Velika verovatnoća je da će ćera postati zagrižena feministkinja. Može da se javi u dva oblika: ili kao vatreni hejter alkohola (prepoznaćeš je po tome što u klubu drži Cappo sokić sa cevčicom), ili kao okoreli alkos (prepoznaćeš je na podu kluba). U prvom slučaju, moraš se postaviti i ti kao bezgrešni ispijač Coca-Cole. Isperi usta od jučerašnjeg vinjaka, progutaj 4 orbita, i kreni da se zgrožavaš nad bagrom koja loče. Čak i onda, sa ovim tipom ženske mala je verovatnoća za koitus. Ukoliko si ipak naleteo na drugi slučaj, samo je podigni sa poda, i sobali bilo gde, ionako se neće sećati toga ujutru.

Tata, kupi mi alkohol, vinjak i pelinkovac…

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Tata sadista[/typography]

Mešavina besne džukele i Džeka Trboseka. Ne želiš da znaš šta je doživela, proživela, i šta još uvek gleda kod kuće. To je ona riba u diskoteci, koja krišom lomi čaše, i onda odlomljenim delom crta portret Miloša Obrenovića na ruci. Obično sama u nekom ćošku, zamišljenog pogleda, i suicidalnih misli. Često je član neke satanističke sekte. Ona zna da je život sranje, te joj ni seks sa tobom neće teško pasti. Retko joj prilaze, tako da možeš da odvališ bilo kakvu spiku. Začkoljica o kojoj bi mogao da povedeš računa je to što postoji velika mogućnost da je i ona postala sadista, ili samo opsesivni sakupljač muških genitalija. Skloni se, ako vidiš da ima teglu u torbi.

Šta će mi tegla? Pa pravim zimnicu… Takvu prob’o nisi…

[typography font=”Sunshiney” size=”28″ size_format=”px” color=”#ff4400″]Tate bez[/typography]

Tata napumpao – tata se odselio ko zna gde. Nikada nije upoznala oca, i od malena se oseća napušteno. Životna filozofija: muškarci su govna i treba ih prognati. U diskoteci je napadna, večito u društvu jedne ili dve istomišljenice. Ona ima patološku potrebu da se oseća superiornom nad muškarcima, stoga navuci kariranu košulju i bež kravatu, i kao slučajno prospi sok od jagode po njoj. Počeće da vrišti, histeriše i divlja, a ti pokunjeno spusti glavu, izvini se, i kreni da odlaziš. Kad vidi da izgledaš k’o blago retardirani potomak Proke Pronalazača, pozvaće te nazad i nastaviti da te vređa. Trudi se da što manje govoriš, i sve što kažeš neka bude: „Jeste, u pravu si, ovaj ste gospođice.“. Onog momenta kad pomisli da ima moć nad tobom, odvući će te u wc. Posle toga joj opsuj i babu i dedu, i mačku, čisto da joj vratiš za malopređašnje vređanje.

Ćuti tu, moramo da ti nađemo tatu…

Sve je ovo ipak individualno. Možda neko smatra da je kul tata onaj koji može da popije galon dunjaše, a neko misli da je otac sadista ako neće da kupi Mini Morisa. Naravno, grubo je reći da su očevi krivi za sve loše što se ćerkama desi. Često je situacija jednostavna – ćerka je kreten. Ipak, ako odlučiš da oprobaš psihologiju „Udri gde je tata omašio“, imaj na umu da ljudi kažu da postoji karma. Možda za koju godinu tvoja draga uleti u stan, i cikne: „Dragi, trudna sam, dobićemo devojčicu!“. Koji ćeš ti otac biti?

 • vilijam de paksi

  a da jos jedna nepresusna tema iz neprekidne serije americkih bljuvotina(cast izuzecima )oni to zovu sitcom-i je nasla put do ociju nas iz podpanonske vukojebine.fox life je dosao na tarzaniju

 • Ждеравац

  Више не могу да гледам зимницу истим очима…

 • Tefi

  Jahoj dobra članka :D

 • Zmaj

  Napusti sahranu!

 • Il Capitano
 • Cruela_De_Vill

  Phhhh, od svega pomalo ima, ali 100% – ćera tatin sin. Ni jedna lutka nikad nije kupljena, ali zato pištolji, puške, fudbalske lopte, automobilčići (i na daljinski pogon)… za izvoz :)

 • Lulzwaffe

  Црна Ана, откад си почела да пишеш јебачки индекс ми је са 1.6 скочио на сасвим задовољавајућу четворку, и за то сам ти свесрдно захвалан.

 • Natashenjka

  Bash dobar chlanak!

 • stephanos

  :)