O kurvama

Ženka prelaznog oblika majmun-čovek se sunčala leđima izloženim suncu. Oko nje su skakutala dva mužjaka iste vrste. Jedan je bio nestrpljiviji i bukvalno je naskočio na ženku, želeći da joj u gujscu zbidži svoj rutavi pimpek. Ženka je besno zbacila nazvanog gosta sa svojih leđa i zabola mu majgeri u vugla. Drugi mužjak je bio inteligentniji. Znao je da je vladala nestašica hrane u grupi i ponudio je ženku komadom sveže ribe. Ona je oduševljeno pohasala poklon a zatim se prepustila žestokoj tršnji sa mužjakom broj dva u znak zahvalnosti.

Ovako je otprilike izgledala prva trampa na relaciji pička – neki potrošiv resurs, ili ono što  se danas u vremenu političke korektnosti naziva prostitucija. Kasnije, uvođenjem platnog prometa, komade sveže ribe su zamenjene novčanicama, položajem na hijerarhijskoj lestvici društva ili radnim mestima u bolničkim ustanovama, frizerskim salonima ili iza šanka. Dakle, kurvanje postoji od pamtiveka iz razloga jer je žena žena, ima pičku i može joj se da trguje njom, a muškarac majmun, ima snagu i želju da dobije ono čime žena trguje. Prosto.

Istorija

Kad se malo udaljimo od nivoa australopitekusa i dođemo do prvih modernih civilizacija, videćemo da se prostitucija visoko kotira kao profitabilna privredna grana. I u Egiptu, i u starim Grčkama i Rimovima, pay to fuck sistem se vaspostavio i donosio ozbiljne prihode robovlasnicima. Porobiš neke Vizigote recimo, prisvojiš 10-ak dobrodržećih ropkinja i do kraja života jedeš ambroziju i piješ nektar dok rentiraš pičetinu zagorelom plebsu. I što je najbolje, sve je legalno.

Kurtizane

Sponzoruše srednjeg veka, dok su brakovi još uvek sklapani zbog politike. Jebiga, tadašnje monarhe i plemstvo niko nije pitao koga će duzmu za ženu, već im poturi neku nosatu princezu i osudi ih do kraja života da mora da se bude kraj nečega što više liči na batlera Sofronija nego na pristojno žensko čeljade. E tu su uletale dobre čkepi, koje su iznajmljivale međunožni prostor za određenu nadoknadu. I monarsi siti i kurve na broju. U japanskoj kulturi, pandan kurtizanama su specijalna vrsta gejši, pod nazivom oiran. Oiranke su bile poštovane u društvu i svaka oiranka koja je držala do sebe, morala je da osim zgutavanja tukidida do grla (što i nije teško s obzirom na dalekoistočne gabarite) u isto vreme odradi stoj na rukama i isplete pulover frket stilom. Dobro, ne baš to, ali je morala da ume sto đavola da radi. Za uzvrat, dobijala je dobru platu, socijalno, penziono i verovatno gomilu polnih bolesti od kojih će se raspasti.

- Ne, nemam proširene vene, zajebi to, pređi na tuksa, požuri saće mi žena.

Prostitucija danas

Nikad bolja. Javlja se u toliko pojavnih oblika da bukvalno nisi siguran da li ti promoterka nudi Red Bull za 200 dinara ili želi da ti popuši za 2 červene. Što se položaja kurvanja u svetu tiče, situacija je šarolika. Pametne zemlje su to regulisale na način da prostitutkama daju sva normalna ljucka prava u pogledu osiguranja, zdravstvene zaštite i ostalih gluposti, makroe su marginalizovali a državni trezor dobrano napunili prihodom od poreza. U većini zemalja u svetu, kao i kod nas, sve se svodi na podmazivanje. Ne vazelinom već tako da makro uzima većinu keša od prodavačice ljubavi, panduri uzimaju većinu keša od makroa, a država većinu od pandura. Otprilike slično kao i u Holandiji, samo što jadne kurve najebu. I bukvalno i metaforički.

Kvalitativno gledano, prostitutke možemo podeliti na nekoliko osnovnih grupacija:

Kamenjarke

Dno dna u svetu trgovine vulvom. Nemanja Rnić u svetu fudbala. Obitavaju po pristaništima, železničkim stanicama i magistralnim deonicama. Često higijenski kritične, uvek dozlaboga ružne. Ali oćne i jeftine ko po kile premia parizera na vikend akciji. Katkad se mogu pojebati i za 10 ćevapa sa lukom jer 2 dana nisu ništa jele. Konzumiraju ih kamiondžije, ganferi i likovi kojima je to level up u odnosu na džigericu u radijatoru. Mada je pitanje da li je level up.

20 evra, ma mož i 10. Daj kupi 3 pakle klasika i aupićku materinu.

– Matori, aj da jebemo neku kamenjarku sa ćoška u Balkanskoj. Soma dindži, 700 na indeks.

– Sti normalan, jebo Ciki neku cigančicu, ima samo dva zuba ko Cipiripi, ostale mu brazde na tukiju posle pušenja. Posle mu se pojavile neke mahovine po glaviću.

Uličarke

Najrasprostranjenija grupacija kurava. Nisu toliko gadne, mošse probere. Često ima i zalutalih profesoriki sociologije kojima je dojadilo da 8 godina džudže na birou a pritom imaju bolesnog muža i troje dece. S obzirom na kvalitet, poprilično su skupe. Al nije do njih već zbog makroa koji skidaju kajmak na ime fiktivne bezbednosti koju pružaju. Konzumiraju ih sredovečni muževi u nesrećnim brakovima, koji imaju za šenjepu od 30 jura i dnevni odmor u motelu kod Ere. Eventualno još za kiselu i onda natezanje do kraja meseca.

Kol gerle

Najrogobatniji anglicizam svih vremena. Više zvuči kao dao sistema za transmisiju kod automobila nego na komad dobrog ženskog mesa. Prostitutke po pozivu su već ozbiljan nivo i kvalitet. Škart je manje više izolovan i dobru ribu ćeš ubosti i metodom slučajnog uzorka. Ceo asortiman proizvoda se krije po oglasima za masažu i dostupan je za 80 dinara svakog ponedeljka i četvrtka na kioscima. Ako si nekad bio naivan i pitao se što je koji moj naznačeno da je maserka zanosna crnka sa grudima 4, sad znaš. Sjajan posao za studentkinje fizičke hemije kao dodatna aktivnost i činjenica da nikad neće raditi u struci. Konzumira ih srednja klasa koja nema šta da jebe a 100-200 evra se nekako nagrebe  za par seansi. U svakom slučaju i masaža košta toliko, al ko jebe masažu.

Tarzanijo bre, šta je ovo, ja nisam kol gerla, ja sam poslovna pratnja?

Sponzoruše

Možda i nepravedno ubačene u klasifikaciju, ali… „Šta kurac nepravedno. One puše racku debelom gmazu za finansiranje godine na singiju i mogućnosti da piju mohito umesto kokakole kad izađu u grad dok ja gulim parizer i čekam da mi keva nedeljom pošalje torbu sa ajvarom i mladim lukom“. Dobro, brate, razumem te, izvini, ostaju sponzoruše na listi, ko ih jebe.

Dakle, ne klasične prostitutke al nekako fufasto-ekonomski nastrojene. Uglavnom se vežu za izvesnu osobu kojoj su verne do trenutka zasićenja, posle su verne drugoj, sedmoj, dvaespetoj, sve dok ne spadnu s konja na magarca i zaljube se u zgodnog ali ubogog metaloglodača iz Ripnja i izrode mu troje dece.

Volimo te do poslednjeg svarovskog.

Poslovna pratnja

Top klasa, rezervisana samo za najbolje ribe koje su pride i latentno popularne. Bila si učesnica Velikog brata, umeš da sastaviš prostoproširenu rečenicu, radiš kao PR i jebeno si zgodna. Računaj na mesečni ekstra profit od kog bi Dinkiću ne samo zacaklile zenice već ispale oči iz duplje i prosule se po asfaltu kao Kobejnov mozak po kupatilskim pločicama. Otmeno društvo puno keša, ali i manira, skupi restorani i večere i pokloni u visini godišnje plate senior programera. I što je najluže, možda i ne moraš da daš pičke. Mislim, daćeš verovatno, jebiga, dao bih i ja da me zamenik direktora Telenora gleda kao malo vode na dlanu svakog meseca kad dođe u Srbiju, pa makar bio pegav i riđ kao šargarepa.

Starlete

Ribe koje su zajebale sistem, postale poznate iz nepoznatih razloga i zgrću milione dolara jer umesto sisa imaju balone veličine Palmine glave i puše kurčeve Snup Dogu i Ajs Kjubu na zabavama gde boca šampanjca košta kao dvosoban stan na Miljakovcu a kokaina ima kao praška za pecivo u kuhinji debelog Dejana i Vokija Kostića zajedno. Ovakve kreature konzumiraju likovi kojima je u životu toliko postalo dosadno da bi jebačina sa 7 crnkinja u đakuziju predstavljala uobičajeni utorak. Ti nikad nećeš, a i koji će ti.

Više plastike nego u kineskim pamučnim majicama.

Ko su konzumenti?

Svi. Od trgovca sekundarnim sirovinama do plemića plave krvi. I slobodni i oženjeni, i bogalji i oni dobrog izgleda. I Vejn Runi čak, kome nije frka da plati dodatno na ime ružnoće. I oni koji jebu svaki dan drugu ribu i oni koji apstiniraju kao pustinja Gobi od kiše. Da li je kul jebati kurve? Da. Da li je kul nejebati kurve? Da. Je l’ moralno platiti/uzeti novac za seks? Koga zabole.

  • dača

    “…jer umesto sisa imaju balone veličine Palmine glave i puše kurčeve Snup Dogu i Ajs Kjubu na zabavama gde boca šampanjca košta kao dvosoban stan na Miljakovcu a kokaina ima kao praška za pecivo u kuhinji debelog Dejana i Vokija Kostića zajedno” ….. ti si lud boktejebo!!!