Ovo stvarno ne smeš sebi da dozvoliš

Od svojstva Milivoja Novakovića da u devedesetom minutu tekme protiv Kajzerslauterna, pri rezultatu 1:1, sa 12 metara, neometan, pogodi korner-zastavicu umesto gola više me nervira nemački jezik sa bosanskim akcentom. Evo dokaza koliko to skrnavo zvuči:

Ovo gore je samo ilustracija – jer više od obe pojave mi na gangliju ide kvazi-izreka da o ukusima ne vredi raspravljati. To su ljakseri i hipsteri zajedno smislili da niko ne bi mogao da ih proziva što slušaju Željka Šašića ili što nose roze. „Željko je bio i ostao gospodin, uostalom o ukusima ne vredi raspravljati.“ „Skroz mi je kul maja, roze rombovi se slažu sa maramom, ne možeš ti to da shvatiš, a i o ukusima se ne raspravlja.“

Kurac se ne raspravlja, saćeš da vidiš. Jer čovek jeste proklet izborom, od jutra mora bira hoće li ustati na levu ili desnu nogu, burek sa mesom ili sirom (mada ovo drugo i nije burek), subotički ili šabački jogurt. Onda da li će se mačor šamarati pred 18-year-old-giving-a-blow-job ili Korean-milf-playing-with-huge-black-cock. Ali neke izbore ti ne bi savetovao ni pijani Aljbin Kurti na kreku kada želi da ti nanese zlo:

Bavaria

On ne pije Bavariju

Najljaljavije pivo sveta. Nije ni za roštilj ni zu fudbal ni za klupicu. Stvoreno da se pije uz suši i raspravu da li nijansa narandžaste u ranim Vorholovim radovima ukazuje na bespuće koje autor oseća dok troši milione što je zgrnuo na istim debilima koji piju Bavariju. Ukus i nekako, ali ime je neoprostivo. Možeš li zamisliti prosečnog Bavarca (dakle nešto ružniji lik od Švajnštajgera) kako sa tribine dovikuje Toniju Rukavini da je šajze zato što je Minhen 1860 primio gol od Energi Kotbusa i istovremeno nateže đačku Bavariu od 0,25l? Naravno da ne možeš. Pravi Bavarci piju mutno i ceđeno pivo, a ne pičkaste sokiće. Bavaria je sranje nastalo u Holandiji – tamo je previše toga dozvoljeno.

Pilates

Sve da ti poverujem – i da je bridž olimpijski sport, a gospođa Stanivuk sa kojom igraš u paru dobra starka; i da je skvoš intenzivan i stvoren za jake momke, a ti nisi peder; ali samo ne reci pilates. „Što, brate, kul me isteže kad odradim biceps?“ Zato, brate, što pilates smara i trudne debele žene bez ruku. Tačka.

Futrola za mobilni

Ne staje ti u džep ili svi treba da vide kako ga, da se tako izrazim, poseduješ? Donekle te razumem, imam isti problem sa kitom.

Ako bik laže, kurac ne laže

Ali, majku mu jebem, nisi šerif grada Redingtona u Arizoni pa da se širiš mobilnim kao da je kolt 45. Sigurno onda nisi čuo ni za vibraciju nego nemilice truješ okolinu hard-basom, osim kada te zove mama – tad ti piči Zorica Marković. Verovatno se javljaš diskretno, kao Sinan na Bajram. Mani futrolu.

Mančester Siti

Marš u pizdu materinu!

Kad se kaže „Mančester“, dalje sme da se nastavi samo rečima „tekstilna industrija“ ili „Junajted“. Siti nije opcija. Oprostio sam ti što si Barcu-najachi-fc-univerzuma-sisaj-Bernabeu otkrio tek kada su pokupili zubatog Brazilca iz Pari Sen Žermena. Nekako da razumem i Čelzi, „brate, nije zbog Abramoviča, nego jesi gledo Futbal faktori, kako bahate navijače imaju“, ali Siti ti neću oprostiti. Jeste, bili su simpa kada su im zvezdu tima predstavljali brkovi 43-godišnjeg Dejvida Simana i kada su dobijali gradski derbi jednom u 15 godina, na znoj, srce i autogolove Denisa Irvina. To je bilo kul. Nije kul što je troglavom Arapinu dojadio harem sisa i pičaka pa je rešio da potenciju prikazuje tako što daje 40 miliona evra za bosanskog dijamanta iz gornjeg klipa.

Kupaće gaće

Ložiš me? Sigurno se nabavljaju na istom mestu gde i štucne koje dižeš do kolena kad ponedeljkom od deset uveče pikaš fudbalicu u balonu. A sigurno si razmišljao da od šanera kupiš i:

Loreal Men Expert Eyes Roll On

„Šta hoćeš, piše da je za muškarce!“ Jeste, ako u muškarce računaš Kristijana Ronalda. Uostalom, koji će ti kurac valjak za podočnjake ako nisi Čeda Jovanović? „Pa i to što kažeš, a ima i ona pesma od Željka Šašića podočnjaci, podočnjaci, baš mi lepo stoje… Znaš, Željko je tada imao dugu kosu!“

Da. Zanimljivo :prekrst nogom:

Ronhil silk vajt

Proturaš petsto kinti kroz šalter kioska kupujući Mens Helt, Skandi Humor i Ronhil silk vajt sa 0,4 miligrama nikotina. Ako imaš imalo savesti, setićeš se neodobravajućeg coktanja majstora Jocka dok, za dnevnicu od dvajes maraka, malteriše drugu ruku na spoljnom zidu garaže i purnja Drinu, meko pakovanje. Stvarno misliš da znaš bolje od majstora Jocka ili priznaješ da si sekapersa koja se zavarava da pućkanje white i silver pljuga manje šteti plućima, loži alternativke, a istovremeno ne izgleda pederski?

Jocku je smešan tvoj beli filter

Jocko zna bolje, kažeš? Tako sam i mislio.

Tagovi:

hejteri
  • Lucius Vorenus

    Znači popio sam jednom 8 Bavaria u momentu očaja, kad nisam im’o ni para, a nisam im’o ni od kog istih posudit’, pa rekoh bitno je da udara u glavu, al’ ništa. Smeće me samo napuhalo, k’o da sam balon popio. Na pilates se ide radi dobrih treba, a ne rastezanja bicepsa i tricepsa, za Siti navijamo kad Džeko igra, znači svaku 18-tu utakmicu, a u međuvremenu jebemo mamicu Manćiniju i konzorciju debelih Arapa iz samo nama znanih razloga. Kupaće gaće su cool, ako imaš salgiju(čitaj kitu) malo većih proporcija i popraćenu sa dva sarajevca(posebna vrsta oraha vrlo velikih dimenzija) i pritom iznad istih gorespomenutih atributa, polijepljena makar 3 reda pločica marke BH Glass, čiji je slogan – vaše zadovoljstvo u vašem kupatilu. Ronhil ne bih pušio ni kad bi mor’o birat’ između suhog orahovog lišća i Ronhila, radije ću se napušit’ suhe orahovine, ko ga jebe, makar osjetiš u plućima, a futrola za telefon, pa makar bila i za smartphone od 900 maraka mi može poslužit’ samo da potpalim vatru pored klupe, nakon što se istroše rezerve sarajevskih dvolitri i zapuše onaj zajebani vjetar iz pravca Vlašića.