Pička – stvarni centar Zemljine gravitacije

U to vreme sam bio u prvom razredu i Danijelu nisam ni konstatovao. Ona je bila osoba nemuškog pola, s kojom nisam mogao da podelim čari kao što su igranje fudbala, rata ili prepričavanje radnje prvog dela Ramba. Jednog dana je, do tad nedefinisana masa u obliku pomenute školske drugarice Danijele, uz osmeh bez leve prednje jedinice zatražila od mene minu za olovku. Nešto čudno se izdešavalo u meni i ja joj dadoh čitavo pakovanje.

Dok su keva i ćale istraživali da li sam počeo da jedem grafit, pošto sam tražio pare za mine na nedeljnoj bazi, ja sam polako prelazio iz faze kad devojčice služe da im nabiješ specijalku u facu na fizičkom i smeješ se ko kreten, baciš čičak u kosu ili ukradeš lastiš u fazu kad ne možeš da se koncentrišeš na opaki zadatak 2x+3=7 zbog razmišljanja o prokletom osmehu bez prednje leve jedinice.

Teorija vaginalne manipulacije

Novac je moć. Njime možeš kupiti položaj, ugled ili ženu. Ali jedina stvar koja može učiniti da i pored sveg tog novca budeš najjadniji čovek na svetu je upravo žena. Ili pička, da se šovinistički izrazim. Pa čekaj, realno gledano, ženama su muškarci privlačni onoliko koliko su i muškarcima žene. Zašto se onda Trojanski rat nije vodio zbog Ahila nego zbog tamo neke cave čiji je jedini kvalitet bio što je dobra pička, dok je isti taj Ahil sa ofens skilom 20 bio samo alat? Zašto ekipa riba ne skandira na ulici: „Baci kurac da se igramoooo!“ kad vidi nekog tipa u kratkom šortsu čija prangija leluja levo-desno? I na kraju, zašto Plejgrl ima 100 puta manji tiraž od svog pandana Plejboja?

 

Morfologija vulve

Rešenje ove misterije je u obliku polnih organa. Racku je transparentno, sunđerasto tkivo, koje u erekciji simbolizuje snagu, moć i uopšte sav taj osvajački, ratnički potencijal. S druge strane, pička je skrivena slepa ulica, zaštićena nečim što podseća na izraubovani konobarski šlajpik i kao takva reprezentuje neki bastion koji treba pronaći i osvojiti. Dakle, caka je u psihologiji čoveka da više teži onom što se ne vidi na prvi pogled, gledano iz muške strane, kao i da ljubomorno čuva podareni sveti gral, posmatrano iz ženske perspektive. E sad, ne treba biti ekonomski ekspert njujorške berze da bi se shvatilo da ako potražnja prevazilazi ponudu, onda cena robe skače. Na tržištu nema neke razlike između kvalitetnog koksa, zlata i žene koja je spremna da bez mnogo natezanja izvadi pičku na astal – sve nabrojano je skupa i jako tražena roba.

Utilizacija vulve

U životnoj partiji pokera muškarci vs žene, karte nisu ravnopravno podeljene. Fizički dominantniji pol drži u rukama poker kečeva, ali šta vredi kad gubi od ženinog trilinga sedmica, jer nije imao muda da odgovori na njen „all in“. Eksploatacija pičke nudi beskonačne mogućnosti, stvar je samo da li će je nositeljka iskoristiti ili će predati muškarcu da je koristi kako on želi. Od najbanalnijih stvari tipa grebanje za 3 koktela u kafiću, preko logističke podrške za povećanje asortimana kolekcije jesen-zima, gratis letovanja, ultramodernih gedžeta, sve do pozicije Milke Forcan u Delti. Jebiga, statistika ne laže, ako imaš sise, verovatnoća da ćeš izbeći kaznu za prekoračenje brzine, balansira između 99 i 100 posto. Ne, čak ne mora ni da se odradi titfak, nekad je dovoljan i tugaljivi pogled i par treptaja, prilikom kojih trepavice naouražene maskarom za povećanje volumena od 72 odsto virtuelno golicaju muda saobraćajnog pandura i okrivljena umesto kazne čak dobija i savet gde se u blizini toči najjeftiniji plin, kao i komparaciju cena turske kafe u svim bircusima na potezu od 200 kilometara.

Rezistencija na vulvu

Ispustila neka cava maramicu, a ja je iskulir'o

Pošto dosadašnji deo teksta predstavlja muškarca kao sominu sa IQ-om na nivou mentalno zaostalog tibetanskog govečeta, pičkootpornost deluje kao nemoguća misija. No ipak, nije sve tako crno, postoji nekolicina mogućnosti. Na primer, Tesla je bio pametan čovek i da ne bi sprcao sav novac koji je dobijao za istraživanje na kurve i žetone za bilijar, rešio je da otfikari sopstvena jajca i posveti se nauci. Jebiga, da nije to uradio, čisto sumnjam da bi svet danas izgledao kao što izgleda. Dakle, kastracija je prva opcija. Znam, znam, pre bi odsekao i ruke i noge. Druga opcija je heroin. I to odma’ pucanje u venu. Zavisnost kreće posle samo 10-ak dana a posle toga će ti ribe biti najmanji problem. E sad, to što ćeš umreti kao klošar i beskućnik nakon nekoliko godina, to je druga stvar. Ako ti se živi kako-tako, ukucavanje „free download warcraft“ u guglu zvuči kao sasvim dobar otpornik da na nekoliko godina izoluje svako dejstvo pičke na tvoju sivu masu. I na kraju, uvek postoji mogućnost koju izabere svaki muškarac, a to je da dopusti da žensko međunožje upravlja njime, i on uživa u istom. Protiv nekih stvari se jednostavno ne može.

Tagovi:

pičkažene
 • Плус! :)

 • Stefanie Jaram

  Pa konačno! Eto, hvala

 • Talas

  Dobar text u hramu znanja i mudrosti, ali needukativan. I sta sad mi nidze da radimo? ; )

 • Zabavno-poucno stivo uz jutarnju kavu :-D

 • Asimetra

  Oruzje slabijeg pola :)

 • sopranovsky

  Ja bih samo da pohvalim stil pisanja, koji me sve više oduševljava sa svakim tekstom koji pročitam. Svaka čast! I mislim da je zaključak tačan, ali da je u tome i čar. Neke stvari su lepe jer su komplikovane, ne bi bilo zanimljivo da svi mogu da imaju šta hoće…

 • hahahaha

 • iwasateenagewerewolf

  Postoji mnogo efikasniji lek za borbu protiv napaljenja, a zove se Desanka. Osim toga, ako jedna neće, ima koja hoće, pa ne vidim zbog čega bi bacao svoje dostojanstvo pred noge jednako neobrazovanoj i nesvesnoj osobi koja eto, ima TO a ti ni ne pomišljaš da je TO nabavljivije od delova za Golfa dvojku.

 • A

  ,,zašto Plejgrl ima 100 puta manji tiraž od svog pandana Plejboja?”

  Zato što ga u ogromnom broju čitaju i gej muškarci.

 • AleksaNumb

  I velis trazio si roditeljima pare “na nedeljnoj bazi”? Djizes Krajst…