Pošalji dupe – konkurs za otkrivanje talentovanih guzova 2012

+40°C. Šta može od toga na dobro da izađe? Dobro, osim znoja na obrvama, pod pazusima i uostalom svuda – to kažu doktori da je dobro, otrov od sinoćnje rakiještine mešane s merakom i bromazepanom tako izlazi. Tako, i na dupe, ali to nije sada bitno. U stvari, šta to pričamo – DUPE JE NAJBITNIJE! Ali, ne mislimo na tvoje dupe (koje tebi sigurno jeste najbitnije)! Nama je bitno samo ŽENSKO DUPE! I zato od danas traje…

KONKURS TARZANIJE ZA FOTKU NAJDUPETA S ULICE!

Jer letnje vreme je vreme kada će ponajlakše sevnuti dupe mlađano na uvid i razbibrigu celokupnom tarzanstvu! Sva muka, žrtva, vrelina i znoj prelivaju se u pehar tvoje nagrade, čuješ horove kako pevaju Mesiju, snop svetla k’o iz helikoptera se spušta na njega, sve ostalo se zamračuje i stišava – jer pred tobom je DUPE! Štaviše, velike su šanse da ih ima nekoliko, naročito u busu u kome si se zatekao! Gde ti je telefon? U zadnjem džepu, ne možeš da ga izvučeš a da ne pomiluješ tetoviranog, maljavog zidara bez majice. Ništa – gledaj i pamti! Piši u sećanje piksel po piksel. Dok si se ti snašo, dupe je sišlo kod pravnog! Dve stanice zajedničke vožnje u paklu – to je tvoja nagrada. Dolaziš kući, suviše deprimiran da bi ga izbacao, ali ipak pališ juporn. Posle ovakvog iskustva, i Lisa En je gorka. Odlaziš na Tarzaniju da pronađeš ljude sa mukama sličnim svojim, kad ono – TVOJE DUPE NA NASLOVNOJ STRANI! Ne bukvalno tvoje, nego ono božanstveno, anonimno i znojavo dupe nepoznate hetere iz autobusa! Pobedonosno otvaraš pivo, i kosmos se vraća u balans.

Kako je do ovako sretnog spleta okolnosti došlo? Tako što smo udružili snage! Našiljite objektive mobilnih telefona i polu-profesionalnih i precenjenih foto-aparata, JER TARZANIJA SKUPLJA DUPE!

Gde god da se nađeš, a da je u vidokrugu i neko zamamno dupe, a ti škljocni! Ne samo da ćeš usrećiti internet, nego te možda za tvoju hrabrost i spretnost i nagradimo! Počev od danas, svi pravi Tarzani se bacaju na gerila fotkanje sezonski provetravanih guza, a poenta je da napravimo što veću kolekciju. Petoro najspretnijih fotografa će na kraju konkursa biti nagrađeno, a njihove fotografije će biti objavljene na sajtu.

školski primer

PRAVILA KONKURSA

1. Nemoj da nam šalješ muške gujce, posle odn’o vrag šalu.

2. Fotografije moraju biti originalne, dakle nema pretrage po internetu.

3. Predkvalifikacije će obavljati autori sajta, i sve što prođe biće objavljeno na albumu fen pejdža na fejsbuku.

4. Slike koje vam se najviše svide odlaze u finale, a tada će biti upriličeno glasanje na našem sajtu.

5. Glava koja pripada dupetu ne sme biti na fotografiji. Dobro, sme, ali ne sme da se provaljuje faca.

6. Isto dupe može da se slika više puta – istakni nove kvalitete.

"Slikao Jovan M. u Pedesetici na Banjici" - aha.

Leto je dugo i dupeta je mnogo, ali ne časi časa. Na pozicije!

NAGRADE ZA NAJVEĆE BULJAŠE

1. NAGRADA

Kingston HyperX Max 3.0, USB 3, 64GB SSD, eksterni hard disk za pravi hipermaksimalni hard on + prvi primerak originalne TARZANIJA majice! (Šaljemo na gajbu.) Plus počasno mesto na “Tarzanija wall of fame” stranici sa fotkama – koji je u izgradnji!

2. NAGRADA

Gajba vopsa, domaćeg, po tvom izboru (samo ako si stariji od 18 godina) + TARZANIJA majica! (Moraš da dođeš da pokupiš gde ti mi kažemo i da doneseš ličnu kartu.)

3. NAGRADA

“Nešto” + TARZANIJA majica! (Nešto može biti bilo šta od dizajner-motke do zelene malicije, kako se budemo osećali tog dana, a od toga zavisi i da li šaljemo na gajbu.)

4. i 5. nagrada

Samo TARZANIJA majica. (Jbg, stisla kriza. Ali šaljemo na gajbu)

OKIDAJ! SAMO NAPRED OBILIĆ!