Sranja koja si prodavao matorcima – misleći da ti veruju

Kada si klinac, na roditelje gledaš kao na smušene organizme u crnim odelima i sa baroknim perikama, stvorene samo radi odgajanja dece. Programirani su, pod konac su završili škole, pronašli poslove, a jedina namena im je da ti daju pare za Sega kertridže, bude te ujutru iako ti se još spava, i mrače te kako previše buljiš u televizor. Nikad se nisu privatavali posle koncerata na Tašmajdanu, na tekmama nije bilo tuča, a alkohol i vutra nisu postojali u prekambrijumu. Po prelasku nevidljive granice, nakon čega se otvara novi nivo svesti, postaje jasno da je ovo gledište predstavljalo samo čistu eksploziju neutronske supernove balavog šiljokuranstva.

Tada shvataš kakve si priče pokušavao da prodaješ ljudima čijom zaslugom si svršen iz jaja i izbačen iz materice. Počnimo od male škole…

Odložila je za sledeći čas

Keva je pitala kada imaš kontrolni. Kupio si sebi još dve večeri drndanja tetrisa bez da ti utrapljuju knjigu. Na tvoju sreću neće ti odgovoriti, jer je platu ove nedelje primila samo proizvodnja, ali ne i knjigovodstvo, tako da mora da stavi gomilu sranja na papir, ne bi li našla rešenje kako da isplati onaj sobni televizor koji si sa svoja dva drugara iz trećeg tri sjebao u odmaralištu na Tari.

Šta si dobio? – Nije još pregledala!

Rekao si šta si rekao. Naravno da im je jasno da to neće biti četvorka ili petica, ko je još naučio razlomke isključivo gledajući kornjače na VHS-u i češući muda. Ćale će sad da pročita članak o formiranju nove JUL/SPS vlade, pa će da ti jebe mater kad bude vid’o ocene na tromesečju.

Niko nije dobio više od trojke

Prvo si mislio da je ćale pilot, nakon toga si se skrasio na tome da je direktor. Onda si postao spreman da prihvatiš da je zapravo obični činovnik. U ulici ima klinaca čiji su ćalci pravi direktori. Gare nove bemiksove i osamnestobrzince dok ti još jašeš prastaru poniku. Dolazi ćale jedno veče i kaže: „Jebi ga sine, niko nije primio više od petnes’ ‘iljada.“

Ko je još dobio abera? - SVI, SVI, SVI!

Gubili smo čas! Pustili nas!

Nije poželjno da bežiš sa časova. Pa jebem mu mater, nemaš ti od čega da bežiš, niko te ne juri. Na nivou odeljenja jednoglasno je odlučeno da se poslednja dva časa održe u prostoru lokalne igraonice. Nastavna jedinica: Vorkraft razgrađivanje, tri mape po šest igrača. Takođe je ustanovljeno da je početak popodnevne nastave u 14h neprihvatljiv, jer se poklapa sa emitovanjem Gokua na RTV Pink. U prevodu: Jeb’o si ježa kad dođe roditeljski.

Pokvario mi se stomak

Po ulasku u drkadžijsku fazu (onu koja se nažalost, spletom nesrećnih okolnosti može prolongirati dugo nakon završetka puberteta), osnovno mesto boravka postaje kupatilo. Babo i stara možda nisu akademici, ali im je savršeno jasno da četiri parčeta hleba i porcija boranije ne mogu da se pretvore u sedam tura govana. Svi znaju čime je napravljena ona rupa na srednjoj strani Ilustrovane politike, baš preko face Jasne Milenković Jami. Sve je to prirodno, i na vreme si počeo.

Uzrok kvarova na mnogim stomacima.

Zvao sam tetku iz Čikaga

Zar nije bilo lepo tebi i drugarima dok ste slušali snimke stenjanja Eme, Coke i ostalih veselih devojki. Nulačetrijean, dvestadeset, dvestadeset. Opcija jedan – prisluškivanje, opcija dva – seksi razgovori, opcija tri – samo Đomla nije završio, jer nije ni počeo na vreme. Druga strana medalje je račun od dvesta maraka. “Tetka iz Čikaga” alibi i nije neki alibi. Matora zna da misliš da je debela, i da ti se kenja od njenog Amerika kurčenja. Teško da je udostojiš pozdrava kada stigne, samo zgrabiš poklone i odfuraš u sobu. Ćaletu žao para, ali je sada siguran da navijaš za pravi tim. Što se keve tiče, prekrsti se i pripremi za bombardovanje kućnim inventarom. Jači jesi, al’ majka je majka.

POZOVI ME!

Kol’ko si popio? – Ni dva piva!

Povraćka na pragu, ma to Reks bljucnuo. Na televizoru nema miljea, oboren svećnjak, nakrivljena ikona Svete Petke, izvrnuto tabure, blato po etisonu. Ma sapleo se na burazev burago, šta ih seje po celoj kući, treba da ga naučite, nije više toliko mali. Nešto nakon pristizanja vesti o tvom rođenju, ćale je lego obučen u kadu, pustio tuš i zasp’o. Ortaci su morali da skinu vrata ne bi li ga izvukli napolje. Ma ni dva piva…

Pao na fudbalu

Ova masnica, a ništaaa… Mare Veron dodao loptu po desnoj strani, ja krenuo ka golu, prokliza mi noga i padnem na lice, hehe. Padala kiša, a pikamo po betonu, mora opština malo da se angažuje i da nam sagradi travnate terene, DROGA JE SMRT BAVITE SE SPORTOM! Ovako to prevode ljudi koji su vojni rok služili u bilo kojoj kasarni JNA: Posle svirke Partibrejkersa i devet piva, nailazak na dve starije njuške iz kraja dok šetaju sa ribicama. Savršena prilika da im se psuje seme jajarsko i da do znanja da su im cave kurabeštije. Momak opr’o patos, kraj priče.

Treba mi neka kinta, izlazim sa devojčicom

Spika koja ima najbolju prođu. Koji to roditelji neće da se isprse sinu da izvede lepšu polovinu, možda i naulji garagana, ako bude imao sreće, zašto da ne? Što pre postati igrač, postati džek, to bolje. Opet, sve ima svoju meru. Ukoliko omladinac provodi osam sati na računaru bez internet priključka, od ženskog sveta može eventualno da upozna Laru Kroft, ako je ljubitelj akcionih avantura. Šta će ćale, izleti kintu nadajući se da će nešto da te usere usput. Samo da ne potrošiš pare u igraonici, tamo nema ni Lare, sve neki kaunteri i teroristi. Zna da ideš da piješ. Krećeš sa Guletom da završite, pa onda u štek da se narivate k’o bulje.

Devojčica.

Ćale, brate, jebem pa razaram!

Veoma neprijatna tema, ukoliko sin nema čime da se pohvali. Razgovor se obično vodi uz pljugu, tokom poluvremna utakmica između timova kao što su Šefild i Blekpul, na koje je stavljen dvadeseti deo kućnog budžeta za tekući mesec. Otac bi da zna koliko se mlati to jest mlati li se uopšte. Baronije o imaginarnim Lidijama i Valerijama davno ne prolaze, već na čelu piše da se te noći van kuće provode ili na PES-u ili u birtiji. Savršeno je jasno da i za ono čime se sin zaista može pohvaliti, treba zahvaliti sučeljavanju kosmičkih sila i urgiranju iz jevrejskih stanova na Dorćolu (Tri najznačajnija centra svetske moći: Jerusalem, Vašington, Dorćol). Sve to na stranu, matorac ponovo pušta svog naslednika da fantazira, da prosipa priče, brine on još za njega, barem dok ne završi napokon tu Višu, pa nek se posle tera u tri lepe pičke materine.

Gratis fotka dobre ribe.