Neodgovorno se kladimo: Menjamo ploču Dortmunde

Nakon dugog, ali očekivanog niza promašaja i gubitaka sredstava za život, svaki pametan čovek prestane da igra i posveti se poslu, porodici i karijeri, a svaki uporan pokuša nešto da promeni. Stoga ja, bar u ovom kolu, odustajem od sistema igre koji se do sada pokazao kao potpuni fijasko i sastavljam klasični, štreberski tiket od četir para uglavu.

Roma – Katania

Rimska Vučica je sezonu počela kao valjak, napravila pire, rušila sve one koji su čekali njen kiks, i onda su stvari polako pečele da dolaze na svoje pa sad ruše sve one koji očekuju njihovu pobedu. Ipak, oni imaju tim za drugo ili treće mesto oko kog će se klati sa Napolijem jer će Juve ove godine uzeti titulu sa 10+ bodova razlike. Roma hoće dobiti ovu utakmicu, ali kako ne mogu da odigram kvotu 1.23 jer me sramota samog sebe moram upariti sa golovima, a Katanija je katanac ekipa. Kada se uzme u obzir da su poslednji na tabeli, mora se primetiti da nisu primili mnogo golova. Pa ukoliko Roma, inače onako simpatično neozbiljna ekipa, izađe da odigra ozbiljno: biće 2:0 ili 2:1 i tim rezultatom će biti zadovoljni i jedni i drugi.

Atalanta – Juventus

Najbolji tim Stare dame u poslednjih desetak godina nije prošao grupu LŠ i sad su ljuti ko crni đavo u ćomanskoj zikri. Pobediće ovu zajebanciju od ekipe koja se već godinama bavi fudbalom bez nekog posebnog cilja osim da otkine koji bod favoritima po totalnom rendomu i Đurici iz Tipa nabije pritisak i diže žuč jer ne može da nabode tiket od 2007. Provlači se i priča da će danas i Juve kiksnuti jer Napoli sinoć jeste, ali ja ne verujem da će opet ponoviti ono zbog čega su šutnuti u drugu ligu. To što su tih par godina radili sa Milanom je sramota koju sa sebe neće sprati ako sa ovakvim timom ne budu pobeđivali Atalante i sličnu đubrad.

Valensija – Real

Slepim miševima nije išlo sa Mićom Đukićem pa su ga šutnuli, iako i uprava zna da nije on tu baš mnogo kriv, morali su mu se zahvaliti jer je ekipa igrala ko da su se svi igrači kladili protiv sebe, pred svaku utakmicu. Real hoće da protutnji kroz Valensiju, a kako su već dosta puta kiksnuli red je da nabiju nekom bar tri, četir komada. Pogotovo zbog toga što je Dijego Kosta juče pokazao da on ne misli stati i da oće i titulu i zvanje najboljeg strelca, a Ronaldu od same pomisli na to pucaju krajevi, a ten bledi. Stoga treba investirati u to da će Kraljevski klub uvaljati više komada, a zaista bi lepo bilo od njih da stave bar tri.

Arsenal – Čelzi

Čak je i Murinju valjda jasno da ovde ne može da igra na nulu i da će mu Arsenal razvlačiti onu presporu odbranu ko crnci polutku poviše pornićarkine glave. Takođe, ovaj meč se igra u ponedeljak u večernjem terminu pa će ga gledati pola sveta tako da bi bila sramota da takva 22 igrača ljubiteljima fudbala plasiraju rezultat nula nula.  Takođe, ako ne dođe GG svi će pasti, a vlasnici kladionica pazariti po još jedan bungalov na Zlatiboru. Zbog toga što se bojim rezultata 1:1, pored GG neću dodati plus.

I NARAVNO JEDAN POJAČAN TIKET JER JEBEŠ KOLO AKO BAR NA JEDNOM NEMAŠ KVOTU STO IL VIŠE!

Stanje: Minus 7500.

  • TheIvtcha

    Frenki mi je gotivac, ali nadam se da ce se uskoro prestati sa ovim glupim tekstovima o kladjenju, jer su sranje.

  • Vuk

    Care samo daji predloge, da nasi ocevi prisustvuju sveopstem prodavanju njihovih glavnih orudja za zivotarenje,a u buducnosti nasih nasledstava tipa kazana za rakiju, motornih testera marke Sthilovka, itd…Ajmo BAskijci pokidajte analne sfinktere provincijalcima iz MAdrida!!

  • Dobar tiket

    Dobri su tekstovi sasvim, a i odmah se po naslovu zna o čemu su, pa onaj ko neće da čita odmah zna i ne mora da klikne. A i nekako verujem da se Frenkiju baš jebe što mi mislimo. :)