Šta kad te prevari riba?

Kažu ljudi „žene varaju zbog emocija, muškarci zbog punih jaja“. Za jaja ne mogu da garantujem, a emocije… pa, ne slažem se u potpunosti. Od kada su muškarci rešili da se deklarišu kao jači pol, žene su našle za shodno da proglase sebe nežnim, krhkim stvorenjima, koje kroz život idu samo srcem. Jeste, u svetu u kome kamiondžije nemaju poster gole Bube Miranović u kabini. Nežna ili ne, varaće te ona brale iz istih pobuda iz kojih ti nju varaš. Samo će ona probati to da predstavi kao serenadu (čitaj: samo sere, eliminiši nadu).

Imaš devojku već duže vreme, lepo ti je, zamišljaš divlje konje, koji galopiraju u ritmu lepršanja njene kose, ponekad ti napravi sendvič i jaja na oko, takoreći, voliš je. I onda buf! Saznaješ da tvoja nesuđena srodna duša ipak nije prespavala kod drugarice u Dupljaji, već je orgazmično skičala kod Pere Skele, samo tri bloka od tebe. Šok, razočarenje, bes, mržnja! Kako je kučka to mogla da uradi, nakon svega što sam učinio zarad nje? Shvataš da veza više nikada neće moći da bude ista, i pitaš se šta da radiš? Ne brini, mi uvek imamo par nakaradnih saveta, koji ti (eventualno, mada verovatno ne) mogu pomoći.

Ne, njena kosa ne leprša tako.

[typography font=”Irish Growler” size=”24″ size_format=”px” color=”#ff4400″]OPROSTI JOJ[/typography]

 

Ako si mekan k’o neuspeli čvarak. Sagledaj realno: RIBA TE JE PREVARILA. Sigurno ti je uvalila neki razlog tipa: bila sam potrešena tvojim nejavljanjem na telefon / dobila sam / ti mene ne voliš / ti mene ne zadovoljavaš / ko, ja? / uradila sam to zarad svih potlačenih žena u Pakistanu. Nakon ovoga, sledi simfonija plakanja, cmizdrenja, kukanja i moljakanja za oprost. OPROŠTAJ u ovoj situaciji je mač sa dve oštrice, od kojih će obe da te poseku:

– prva oštrica: ti si oprostio, i upravo si u njenim očima postao vreća za gaženje. Njene drugarice će da se smejulje svaki put kad te vide, njena mama će prestati da ti nudi klopu kad dođeš kod nje, tvoji drugovi će te izbegavati u kladži, a ona će jednog momenta nastaviti da te vara. Ti ćeš tonuti u sve dublju i dublju gabulu, dok je jednog dana ne uhvatiš u 69 pozi sa debelim poštarom, i raskomadaš oboje. Odlaziš u tvorza, i dok ti cimer širi debelo crevo, misliš: Ma trebalo je da šutnem kravu još onda kad me prvi put prevarila!
– druga oštrica: ti si oprostio, i njena psiha ide u sledećem smeru: oprostio mi je – njemu je svejedno da li ga ja varam ili ne – on mene ne voli – šta ću ja sa nekim k’o me ne voli – bolje da ga ostavim. I ti postaješ glupak koji je prešao ribi preko prevare, a ona ga šutnula posle toga? Daj, bolje odmah kreni na kasting za ulogu u „Ranjenom orlu“; kad im ispričaš tužnu životnu priču, shvatiće da je Ivan Bosiljčić muškarčina.

SAVET: Ne opraštaj, tako ti obraza, muškosti i malja na grudima!

Ne boj se, neću ti ništa…

 

[typography font=”Irish Growler” size=”24″ size_format=”px” color=”#ff4400″]UČINI JOJ ŽIVOT MIZERNIM[/typography]

 

Samo za najhrabrije. Saznanje o prevari te je toliko pogodilo, da ne možeš da obuzdaš bes. Neka, pusti ga da ispliva! Idi u kafić u kome konobariše, kreni da lomiš čaše i flaše i na sav glas se deri: „Ova prokletija je analisala sa mojim komšijom, dok sam ja naivno igrao Angry Birds, čekajući je!“. Posle toga, idi kod njenog tate i reci mu da ona, u stvari, nije upisala drugu godinu, već je te pare potrošila na seksi pomagala, ljuljašku npr. Ako bes ne jenjava, pređi na expert level: šalji joj poruke pretećeg sadržaja sa 38 različitih brojeva, unajmi termin na RTS-u u vreme Slagalice: (puno ime i prezime) SE TRSILA SA (puno ime i prezime) I DOBILA HLAMIDIJU. BUDUĆI JEBAČI, ČUVAJTE SE POŠASTI (naravno, sve sa njenom slikom u pozadini). Ukoliko ti ni ovo nije dovoljno, pređi na hard-core stil. Razapni joj hrčka na dve spojene olovke i ostavi u poštanom sandučetu. Potplati Jehovine svedoke, da joj dolaze 15 puta dnevno, i još da usput pevaju „Malo Mirka, malo Zorka, malo trupci i motorka! PUSTIM ZORKU, U’VATIM MOTORKUUUUUU!“. Nakon ovoga, očekuj zahtev za zabranu prilaska, i tužbu za psihičko zlostavljanje.

SAVET: Nije život jedna žena! Mani se gubljenja vremena, možeš samo batine da zaradiš, ako se tajno pridruži Radovcima.

Žiko? Žiko, živ li si?

 

[typography font=”Irish Growler” size=”24″ size_format=”px” color=”#ff4400″]ŠUTNI JE BEZ PREMCA[/typography]

 

Ovo je najbezbolnija opcija, za tebe. Samo joj pusti poruku: „Mi smo završili.“ . Očekuj 397 odgovora, poput: „Ne ostavljaj me samu, umreću bez tebe.“, „Nemoj da si takav, ja tebe volim.“, „Držim nož u ruci i pišem ti pismo, ah, šta će mi život, kad zajedno nismo?“, „Trudna sam, dete je tvoje.“, „Abortirala sam, dete je bilo tvoje.“… Ti budi karakter, pa nemoj da joj ni na jednu poruku odgovoriš. Možda čak i da promeniš broj telefona? Ona će biti svesna da se zajebala, patiće, a neće moći ništa da preduzme po tom pitanju, jer si ti nedostupan. Finish her potez će biti kada te vidi u gradu sa novom devojkom.

SAVET: Ako si karakter, budi do kraja. Čak i da se pojavi gola na tvojim vratima, sve sa analnom kupom, ne posustaj.

Tvoje je, keve mi!

 

[typography font=”Irish Growler” size=”24″ size_format=”px” color=”#ff4400″]VRATI JOJ ISTOM MEROM[/typography]

 

Igraj na kvarno. Kaži joj da razumeš zašto te je prevarila, i da ćeš joj oprostiti, jer si ti kriv. Dva meseca joj poklanjaj punu pažnju, kupuj cveće i plišane medvede. Govori joj da si najsrećniji čovek na svetu, i kako shvataš da je ta prevara podigla vašu vezu na viši nivo. Učini je zavisnom od tebe: vozi je na posao, na fax, svi njeni prijatelji postaju tvoji prijatelji. Kad vidiš da ne može da živi bez tebe, i da te voli k’o nove cipele, bum! Smuvaj njenu najbolju drugaricu (sestru, za iskusne) i pošalji joj snimak snoške. U obzir spada i neka tvoja bivša riba, koja je izazivala ljubomoru u njoj. Nazovi taj video „SAD SMO KVIT, KURVO“. Razdor u njenom srcu i glavi će izazvati zemljotres na celom području Južnog Banata. Prestani da joj se javljaš, i očekuj da je sledeći put vidiš kako svira usnu harmoniku u Knez Mihajlovoj. Ponosno prođi i baci joj 100 kinti. Mission accomplished.

SAVET: Probaj da odeš kod babe na selo na neko vreme, nikad ne znaš do koje mere može da poludi. Bolje sprečiti, nego lečiti polomljenu kičmu.

Žao nam je, vi ste prevarili određenog gospodina, nema muzike za takve. Aj čistac…

 

Ipak, nije sve tako crno. Prevara uvek sa sobom povlači mogućnosti: razlog da se opijaš do besvesti, i da ti niko ništa ne kenja. Isto tako, ne moraš da izmišljaš bajke da bi prišao ribama. Dovoljno je da ispričaš šta ti se zaista desilo. Tužna priča uvek ima barem jednu devojku, koja će na nju da nasedne.

 • bravaodvrata

  VRATI JOJ ISTOM MEROM

  Najjaca opcija, samo ne znam dal’ bi izdrzo :D

 • a
 • capslock

  dovoljno dobro objasnjeno u https://tarzanija-v2.ha.rs/ce-ge-vara/
  PRESTANITE DA DAJETE ZENAMA DA PISU

 • Il Capitano

  MRS U KUJNU ANA!!!

 • siroma

  Malo SLADjA, malo Zorka.
  Ne Mirka. Zasto bi koji kurac bila ikakva Mirka u pitanju?
  Neke stvari se prostudiraju temeljno ili se uopste ne pominju.
  Inace, pala si u pokusaju da budes smesna. Opet!

 • A sta ako ti izaberes opciju “Vrati joj istom merom” i dok pripremas teren za svoju prevaru ona ti umuva drugu ostricu iz “oprosti joj”???

 • Janko

  Ana se opet izmigoljila iz kuhinje ?

 • SAVO

  JEBO TE PATAK KAKVO GOVNO OD TEKSTA NEMOJ VIŠE PISATI ZAMOLIO BI TE POČEO SAM JESTI SIRNICU NA ČMAR

 • teški centar

  Glasam za VRATI JOJ ISTOM MEROM

 • Taysa

  …sve,sve…al vrati joj ,,sa sestrom za iskusne”…pa ne mora se u toliku bolest ići- aman ženo…

 • Vulvarine

  Pokusava da se dokaze odvratnoscu zato sto je zensko,treba neko da joj objasni da odvratno nije isto sto i smesno…

 • Nemanja

  Hahahahaha to bre! Glasam za “Vrati istom merom”!

 • ccc

  Naleteh u tekstovima, ma prenesi triper kurvi