Tipologija likova koji varaju

Louis CK kaže o drogama sledeću stvar: ’’I never do drugs. Never. But when I DO… They’re soooo much better’’. Tako i većina ljudi koje poznajemo. Uglavnom su verni. Zato kada nisu, iskustvo je milion puta intenzivnije. Uglavnom. Nekada se stvari iskomplikuju. Članovi naše redakcije APSOLUTNO NIKADA ne varaju svoje žene/devojke. Ali zato kada to urad… Ne, stvarno nikada ne varamo, život nam je neuporedivo više miliji od desetominutnog užitka. Petominutnog, ok, kada već cepidlačimo.

BORIS JELJCIN TIP

Dobar je on lik, stvarno, devojku vodi u Beč, na Instagramu slike samo sa njom, ovako je bucmast, rumen, dobričina, na PES-u nikada ne podešava formaciju duže od pola minuta, bratina. Ali, ima mračnu stranu. Kada popije, ima užasne odluke. A često popije. I obično su te odluke tipa: ’’Hajde ovu masku od telefona da smrvim i pojedem’’. Ili hajde da lajemo na policajce. Međutim, jednom, samo jednom, omaklo mu se da prevari Jelenu u takvom stanju. (Ne znam zašto, ali uvek je prevarena riba Jelena. I riba sa kojom se vara je Jelena, ostala ženska imena imaju daleko manju distribuciju u parovskim intrigama). Kada je tako zajapuren spuštao svoju pijanu telesinu sa Jelene 2, shvata šta je uradio. Pušta iskrenu rusku suzu. Sutradan odmah sve priznaje Jeleni 1 (iako ne postoji promil šanse da Jelena 1 sazna) i fasuje momentalni raskid. Proklinje alkohol pijući ga još više.

FEĐA STOJANOVIĆ TIP

Seksualni predator. Kada vidi neko žensko s kojim nije stavio pečat u opštini, faca mu se izobliči u lik Gazda Jeze iz Porodičnog blaga dok ždraka nasumičnu Rajnu Gagić. Njegovo mesto rada, nebitno, internet, kafić, kafana, njegov modus operandi… Nikada vulgarnost. Nikada Feđa neće zvati devojku koju bari MAČKICA, nikad neće slati svoj falus u inboks. Međutim, efekat koji proizvodi isprekidana rečenica uparena sa trejdmark Feđa Stojanović facom: ’’Mlada damo… hm… da li biste hteli…hm… da provedemo romantično veče u mojoj vikendici na Vlasini’’ gora je od svakog horora. Procenat uspešnosti mu je jako loš, ali ubode nekad.

Čekajte, zašto sam ja u ovom primeru, ja čak nikad i nisam jebo?

TIP KOJI GUGLA DA LI JE MOGUĆE VOLETI DVE ŽENE ISTOVREMENO

Ahahahahahah. Čekajte. HAHAHAHAH. Ovaj brat je toliko u negaciji, toliko želi da spere činjenicu da je najobičniji čovek koji, eto, jebe druge žene, da je sam sebe UBEDIO da… HAHAHA, JA NE MOGU, voli švalerku. ’’Moguće je, moguće je, naučnici iz Severne Karoline su utvrdili da imamo dovoljno neurotransmitera u mozgu za dve ljubavi, ja volim moju Jelenu, a sa Jelenom… Pa naravno da i nju volim, decu smo toliku izrađali. Ako koza laže, dopamin i serotonin ne lažu’’. Ostave ga, naravno obe na kraju. Deca ga pljunu kad ga vide na ulici. Nije isključena mogućnost da o celokupnom iskustvu napiše i objavi dobro prodavanu zbirku pesama. Zvaće se ’’Endorfin, ona, ja i ona’’

AGENT 47

Rating: Silent Assasin, achievement: Suit only. O njegovim pustolovinama se ne zna ništa. Žena/devojka u blaženom neznanju, ortaci ga smatraju za pomalo dosadnog naočarka. A on… plodi. Neverovatna diskrecija na delu, inbox čisto, SMS čisto, mejl čisto, imenik čisto, nema sumnjivog Majstor Miće. Ponekad pomislim da ni riba sa kojom vara nema pojma ni o čemu, dok se stvar ne završi. Urbana legenda. O njegovom neverstvu se sazna samo na samrtničkoj postelji, jer jebiga, džaba jebeš ako se ne pohvališ, ona infuzija kaplje polako, opomonjići signali bolničke aparature, njegova usta se polako otvaraju i kažu: ’’Rouuuuzbaaaad… ne, ne mislio sam, jebao sam 79 riba više nego što sam prijavio, jebiga’’. Ravna linija.

ACO KOLAROV TIP

Aco Kolarov jebiga. Dve GLAVNE žene, kontigent omanjeg zabavišta dece, paralelni životi, desetine ribidžona sa strane, (FOTO, VIDEO), sve se zna, škljocanje paparaca, specijal u Hello magazinu na 18 strana, krampon u skočni zglob, svađanje sa trenerom, besne tetovaže, niko ti ništa ne može jer ti si jebeni ACO KOLAROV.

A jebiga…

MR ROBOT TIP

Internet lisac. Na zvaničnom fejsbuk nalogu dozvoli sebi i da bude čak i  uhvaćen. Ali to je samo par incidenata u inboxu: ’’Hehe, kolegenice, dugo nisi kuvala kaficu, hehe’’. Brzo se vadi iz govana jer konkretnih dokaza nema. Bezazleni flert sa Jelenom 8. Očajna Jelena 1 to pripisuje kolotečini u vezi, krivi sebe za nastali status quo, pokušava halterima i novom genitalnom frizurom da raspali lenji plamen. Za to vreme, Mr Robot nastavlja sa dejstvima na sledećim sajtovima:

1. Facebook, lažni nalog imena Kornelije Kovač, koristi za ugovaranje jebačine

2. Twitter, Obrijani mungos, u direktnim poruka masa bestijalnosti i ispraznih zadovoljstava

3. Conquiztador, jer voli inteligentne.

4. Instagram, manje i oprezno, jer je pod striktnim nadzorom Jelene 1, svakako baza za otkrivanje novog materijala

5. Gmail, jer mora i sa posla nešto da se štrpne

6. Karike?!

Padne na kraju. Niko ne može da pamti tolike šifre. Lakše je koristiti jednu za sve naloge. Tipa DELIJESEVER. Hah, ovaj sef niko neće obiti.

OSTAVLJAM JE SLEDEĆE NEDELJE, ONO, U PRINCIPU- TIP

Smrad. Ljigavac. Srđan Đoković svih likova koji su šarali. Jeleni 2 obećava romantične šetnje Karlovim mostom, jer ona je jedina Jelena, ona je prava, Jelena 1 ga je oduvek gušila, sputavala. ’’Samo još koju nedelju, bebo, sad nije pravi trenutak, imamo svadbe neke, mrzi me sa rodbinom da se objašnjavam, neeee, neee, ne stidim te se, pokazaću te svima, kad dođe trenutak, a taj trenutak će doći za par meseci, šta sam malopre rekao, nedelja, tako je, samo da prođe od malog Mateje krštenje i svi će da upoznaju moju jedinu ljubav.’’ Za to vreme Jelena 3 i 4 čekaju na lageru. Đubre. Iskreno mu želimo da postane zadnji tip sa ove liste.

IZAŠAO U NOVINAMA- TIP

’’ 31-godišnji  M.M primljen je ranim jutarnjim časovima na Urološku kliniku zbog ozbiljnih povreda donjeg dela urinarnog trakta. Direktor Klinike Prof dr Kurac navodi da se radi o amputaciji penisa oštrim predmetom, konkretno nožem za ljuštenje pečenih paprika. Osumnjičena J1 u pritvoru. Sumnja se na zločin iz strasti. Profesor Kurac svedoči da je penis prišijen nazad ali da je sada jako, jako manji.’’