Upotrebna vrednost frajera u zavisnosti od faksa koji studiraju

Pošto je tekst Upotrebna vrednost riba u zavisnosti od faksa koji studiraju jedan od najčitanijih u istoriji Tarzanije, a predstavlja gnusnu generalizaciju i nepravdu (prema nama sa filološkog, ostalo je sve tačno), rešila sam da napišem istinu o ponudi muškaraca na BU. Kada vidite kakav je izbor, shvatićete zašto cveta bela kuga a nacija nam je u izumiranju.

Tehnički fakulteti

Ne nadaj se ako misliš da će momci sa šraf univerziteta zapravo umeti da urade nešto korisno po kući. Za to juri one sa srednjom etš. Ovi se dele na dve grupe: arhištrebere kraljeve svih štrebera, koje nećeš nikad ni upoznati sem ako ne studiraš to isto, jer se ne pojavljuju u javnosti usled prikucanosti za knjigu/ekran, i one što po ceo dan pikaju WoW i slično, njih možeš nahvatati na potezu KGB/KST/Underworld, ni oni ne vole mnogo de se udaljavaju od faksa. Nekada se to može pokazati kao isplativa investicija, jer oni koji završe se uglavnom posle kidaju od para. Dakle, hvatati pred kraj faksa, ne želiš 5-6 godina da slušaš o programskim jezicima/konstrukciji betonskog mosta/koji je najbolji način da se uradi rejd na toj i toj lokaciji Azerota. Kad jednom nađu ribu, jako su posvećeni (poneki i preterano), i sem ako nisu sumanuto ambiciozni karijeristi (a ima i takvih), obično su dobri muževi i očevi. Što se seksa tiče umeju da iznenade usled gore navedene posvećenosti.

Za šta su dobri: Da ti nabudže šamana na lvl 60 i sređuju komp za džabe, ne moraš čak ni da im daš.

Naravno da ću da dođem u Batajnicu da ti instaliram Sims. Ok je da budemo drugari.

Medicina/Stomatologija/Farmacija

Ovi su upisali faks da bi jednog dana bili Doktor sa velikim D i jebali medicinske sestre kad završe. Takvi su i u životu i vezi. Sve oni najbolje znaju i ni jedan faks nije ni pola pičkinog dima u odnosu na njihov. Najčešće nisu mnogo inteligentni, već samo jako vredni, tipa ne umeju da skontaju Prvi Njutnov zakon ali zato mogu da naštrebaju telefonski imenik. Ergo, nisu preterano zanimljivi, ali zato kada završe faks neće im manjkati ni para ni pičke, jer – doktor. Farmaceuti su već druga priča, moja pretpostavka je da ono malo muškaraca što upisuje taj faks čini to iz ljubavi prema hemiji, ako shvatate šta hoću da kažem, što ne mora biti loše ali pazite da ne pretera sa eksperimentisanjem i sprži sebi mozak. Dakle, doktor je poželjan suprug samo ako vas isključivo interesuje novac i status, a manje odnos prema vama i seksualni život. Seks – prosečan. Locira G-tačku ISKLJUČIVO ako je specijalizirao ginekologiju, a i tada ga zanima čisto anatomski.

Okeeeej, ovo je još gore od očekivanog.

Za šta su dobri: Da ti završavaju lekove i ostalo što treba od medicinskih pomagala.

Filološki

Muškarci sa filološkog fakulteta su endemsko-reliktna vrsta u izumiranju, usled pretežno homoseksualne orjentacije. Što se tiče onih koje vagina zapravo interesuje, prvu grupu čine oni koji ti mogu biti vrlo kvalitetan najbolji prijatelj, nose džemper na kopčanje, čitaju Džejn Ostin i tvoja mama će ih zavoleti i smatrati „finim dečkom i dobrom prilikom“, ali nekako brate ne vlaži ti na njega i to ti je. Druga grupa su oni koji su i upisali filološki usled mogućnosti da bez velikog truda jebu (nikada ga neće završiti), mogu biti prijatnog izgleda i pogodni isključivo za kraću avanturu, jer su obično glupi k’o tocilo. Budući kadar obližnjeg kafića. Za brak je prva grupa idealna ako uspeš zapravo da razviješ više od platonskih osećanja, od druge beži ko đavo od krsta. Treća grupa je Marčelo. (Ima i poneki metalac na germanistici, posebno skandinavistici, što se njih tiče pogledati pasus o filozofskom.)

Za šta su dobri: Da ti srede CV, motivaciono pismo, izlektorišu diplomski i sl. I za duge šetnje po parku uz razgovor o poeziji Kitsa i Bajrona.

Pravni i ekonomija

Rečima bogoca Ramba Amadeusa: frizurica sređena, pomarandža ceđena, brodski podovi, morski plodovi… Tipičan muški predstavnik bilo kog od ova 2 fakulteta odmah po upisivanju počinje da nosi odelo, ako to već nije počeo u srednjoj. I ako nema kinte, pravi se da ima, jer to tako treba u njihovoj branši. Vrlo verovatno će je nekad i imati, ali do tada ne lipši magarče, jer im prosek godina studiranja teži beskonačnosti, pa posle ide pripravnički i tako do otprilike četrdesete. Takođe je vrlo moguće da su perspektivni stranački kadar, to ne zahteva dalje komentarisanje. Iz nekog razloga predstavnici ove grupe važe među kevama za poželjne zetove, verovatno usled gore navedenog potencijala za pravljenje para, ali imaj u vidu da ako su uspešni u svom poslu radiće 24/7 i varaće te 99%, a ako nisu, šta će ti. Seks – može biti dobar, ali obično su u pitanju pičkopaćenici kojima je bitniji kvantitet nego kvalitet.

Za šta su dobri: Da mlate pare a ti da lakiraš nokte.

DIF

Sećam se jednom kad je jedna drugarica razvijala ideju kako kompletan BU treba preseliti u SIV. Pa kaže „Zamisli ideš ujutru na faks, a ono difovci vežbaju na travnjaku“. Mmmmm. Momke sa ovog, da ga nazovemo fakulteta, obično ne krasi preterana intelektualna obdarenost, ali zato imaju svakojake druge talente, usled kojih ćeš zaboraviti na knjigu permanentno. Ukoliko uspeš da prevaziđeš to što je jedino što su pročitali van faksa priručnik za instalaciju sobnog trenažera i nisu baš sigurni šta je periodni sistem elemenata (a i šta će im to), ovi su dobar materijal za udaju. Posvećeni muževi i očevi pored kojih ćete se uvek osećati zaštićeno (jer – muskulatura). Na žalost, mogućnosti zapošljavanja su im ograničene na nastavu fizičkog u osnovnim i srednjim školama, sem ako ne vuku kompleks niže vrednosti usled opisanog nečitanja, pa da bi ga izlečili postanu direktorski kadar. Seks – zar je potreban komentar?

Ribo, dolazimo ti kao kolektiv.

Za šta su dobri: Za okopavanje bašte, nošenje torbi, lomljenje kičme smaračima i ostale fizičke poslove.

PMF

Videti pasus o šraf univerzitetu, samo još manje zanimljivo.

Za šta su dobri: Da tebi/tvom mlađem bratu/sestriću i sl. drže časove mate, fizike, hemije, biologije, povoljno.

Filozofski

Misle da su uhvatili Boga za muda, iako im je potencijal zapošljavanja nakon završenog faksa manji od verovatnoće prolaska nekog srpskog kluba u Ligu šampiona. Na filozofskom ima raznih smerova, tako da ima i mudrosera raznih vrsta, od otvorenih fašista sa istorije do ovih sa psihologije koji već posle prvog odslušanog predavanja umišljaju da su Frojd. U svakom slučaju, više vole da pričaju nego da delaju, a kako se to odražava na seksualni život možete misliti. Oni inteligentniji mogu biti zanimljivi sagovornici, a čak ima i dobrih frajera, obično metal/gotik provinijencije, ali usled prve rečenice i proseka godina studiranja rame uz rame sa pravnicima ne želiš to na duže staze. Svaka studentkinja mora da prođe ovu fazu, tako da udri, stavljaj crni krejon i slušaj KMFDM, a kad te prođe taman će neki ETF-ovac biti pred zapošljavanjem u Majkrosoftu.

Za šta su dobri: Ako ti treba neka knjiga, 100% imaju, ili znaju ko ima, o čemu god da se radi.

Političke nauke/FON

Za programere sa FON-a važi isto što i za ETF-ovce na smeru za programiranje, sem što oni čak ponekad i izađu iz kuće i više vode računa o izgledu. Ovaj pasus nije posvećen njima, već kojekakvim menadžerima, diplomiranim novinarima (LOL) i tome slično. Videti pravni i ekonomski, ali bez mogućnosti nalaženja pravog posla. Pred tobom je verovatno budući stranački kadar, ili pak, još gore, profesionalni bloger, didžital akaunt menadžer, PR ili neko od tih modernih zanimanja. Frizurica ceđena, pomarandža ceđena i blejanje po mestima koja su in za njih je must. Više će provoditi vremena u kupatilu od tebe, i imati manje dlaka. Da li želiš to sebi da učiniš? Seks – vole romantiku, držanje za ruke, sveće i ta sranja iz američkih filmova (jer inače umišljaju da im je život kao neki od njih) pa ko voli…

Za šta su dobri: Za dopisivanje preko fejsa.

FDU/FMU/FLU i ostali umetnički fakulteti

Za razliku od ostatka sveta, u našoj zemlji na ovim fakultetima zapravo ima muškaraca koji nisu gej. Biće ti zanimljiv i fasciniraće te njegov talenat, ali njega će uvek više interesovati njegov životni projekat, a to nisi ti. Beeeži u skokovima. Seks – očekuj kojekakve kreativne pristupe, kačenje na zidove, krstove, performans umetnost, jukstapoziciju muve i ostalo. Samo za specijalno zainteresovane.

Ako sad bude pitao pošto kilo od buta, odlazim uvređena kući.

Za šta su dobri: Ako znaju grafički dizajn i fotošop, za svašta, ako ne, bar umeju dobro da kuvaju (i naprave fenomenalnu sliku dotičnog jela za instagram).

Tekst poslala FiloSofija. Ukoliko i ti voliš stereotipe, šibni jedan na naš fan pejdž.

 • Martel

  Ova čitateljka je izvela opsežnu “studiju”… Neka, neka, nije loše!

 • Banezi

  Dakle, da rezimiramo:
  Upotrebna vrednost riba u zavisnosti koji faks studiraju: izgled, kvalitet seksa, licnost
  Upotrebna vrednost frajera u zavisnosti koji faks studiraju: sve isto + koliko ce para da zaradjuje.
  I posle traze jednakost.

 • Gatuzo

  Sta se cudis, pitaj bilo koju ribu iznad 20 god kakvog zeli, na 2. ili 3. mora biti lovator, iako je realno na prvom mestu. Smrdljive ziljavuse

 • Citalac

  Potpisite citateljku, mamu vam jebem.

 • Fred

  Fali ovde Poljoprivredni. Macka u dzaku, moze da bude 400 hektara u Vojvodini i Dzon Dir traktor od 150 hiljada evra, 10 hektara malina kod Arilja ili Ivanjice, a moze da se zabode i mucenik iz okoline Vlasotinca sa 2 krave i 4 ovce…

 • bokee

  Сад хтедох да напише…мора пасти едит!

 • Martel

  A fali i fasper.

 • tealendril

  Druzis se sa pogresnim ljudima/ribama iznad 20.

 • QaZedc

  Uf brate, pa pogledaj nas, krivo nam sto nasi nisu napravili nista pa se kao palimo na romansu i “ono pravo” a da nam uleti sedmica sa lotoa vec vidim BMW ispred zgrade i letovanje na ibizi. Imas muda, iskoristi ih, priznaj sebi da si isti bednik kao i ja, gola KURCINA i probaj nesto da napravis. A ako kinta koju budes napravio nije odraz tvojih sposobnosti da se snadjes u srbiji onda nzm sta je. I normalno da ce da te gleda drugacije… Skupi muda, budi musko i napravi nesto od zivota a ne kukaj po netu…

 • mrs

  Ako te jedan novinar spici preko picke, ima da poslije toga odes na jug Rumunije I zamonasis se I pristanes na kastraciju bez anestezije. Ne taj frizurica cijedjena narandza, nego onaj sto sjedi u najvecoj rupi I cita dokumentaciju sa tendera novog auto puta.

 • Zoka

  Muškarci na Balkanu imaju svakojakih predrasuda prema nama ribama, ali nažalost i mi ribe nismo ništa bolje po tom pitanju. Postale smo loša muška imitacija. Postale smo karikature muškaraca. Plašim da su ipak oni pobedili.
  U vezi predrasuda, kad malo zagrebete, npr. na DIF-u ima u suštini najviše gejeva, kako pravih, toliko i latentnih.

 • Stastopojo

  Programeri najbolje jebu

 • srbijasrbijaCCCC

  a fasper?

 • wlkr

  Hej fuljo, kako ti znas kakav je seks sa svima njima ? NIJE LI TO MALO PREVISE ISKUSTVA AAAAAAAAA

 • vojko

  a nije fer. difovci, ekonomisti i ostali normalci dobiju devojke kad su najmladje, najlepse, vesele i neizivljene, a mi srafcigeri posle kupimo ono sto ostane iza njih, i to iskljucivo tamo negde posle dvadeset pete. mislim, daj sta das, al opet nekako nije fer

 • A ko kaze da smo vam u ponudi?

  Jao, vidi jadnice, nemaju kome trajno da uvale svoje smrdljive picke u novcanik. Bas mi je zao.

  Samo vi iskoriscavajte te nesrecnike da vam popravljaju racunare za dzabe, i samo vi jurite karijeriste, a u pauzi dajte difovcima, mnogo cete se usreciti tako. I same znate kako vam je, pa i dalje idete glavom (da ne kazem vaginom) kroz zid.

  Jeste, i mene interesuje vagina, ali me jos vise interesuju moji zivotni snovi, moji zivci, moje vreme, i sadrzaj mog racuna u banci. Nije tvoja smrdljiva vagina vredna toga.

  Sto se mene tice, moze vlasnica vagine da ima 45 godina, da bude razvedena, da je prosla neke stvari u zivotu pa se zbog toga ne glupira i ne ponasa kao nezrelo ziljavo deriste koje misli da je od zlata samo zato sto ima vaginu – i pritom da bude bolja riba od tebe, autorko ovog teksta.

  U zemlji u kojoj su lepe devojke, lepe su i zene – samo zene nisu nenormalne kao devojke. Cak i Schweppes ima reklamu “za zene, ne za devojke”.

  Nismo vam svi u ponudi. Neki od nas znamo sta zelimo u zivotu, i borimo se da dodjemo do toga sto zelimo – a to nazalost niste vi.

 • vojko

  ajde brate, sta se lozis
  kad mi ovako govorimo o devojkama, sve je zezanje, pa im se jos smejemo ako se one naljute. a kako one malo uzvrate, pola nas se narogusi kao one feministkinje sto kukaju kako su muskarci svinje.
  opusti se malo, sta se odmah vredjas

 • xxx

  Haha, ala decaci ne vole da budu prozivani! Preporucujem tarzanskim hejterima da citaju samo Upotrebna vrednost riba u zavisnosti od faksa koji studiraju, previse ste osetljivi na satiru o sebi.

 • Dzoni

  A gde je ovde Veterina?

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Lozio bi se i ti isto ovoliko da ti je zadnjih 5 devojaka trazilo brak posle 2-3 nedelje otkako ste se upoznali.

  Vidite se 5 puta u zivotu, legnete u krevet jednom ili dvaput, i odmah je to to – ti si covek njenog zivota, and Nothing Else Matters. A pritom nisu ni sa istog faksa, ni iz istog grada, ni isto godiste – bukvalno jedino sto imaju zajednicko je vagina koju nemaju kome da uvale u novcanik.

  Nisam ja presao na milfice zato sto mi se tek tako dig’o jedno jutro na Lisu Ann vise nego na Abelu Anderson, nego zato sto ogromna vecina devojaka danas dopusta sebi suvise gluposti samo zato sto imaju picku – i sve vise muskaraca danas shvata da devojke jednostavno nisu vredne toga. Nisam ja jedini milf hunter u gradu.

  A devojke samo neka nastave da kukaju sto im niko ne prilazi. A sve su iste – k’o iz fabrike da su izasle na pokretnoj traci u starkama (koje tek ne mogu da podnesem).

  Mi smo shvatili jos u vrticu da kad se ponasas na odredjeni nacin dolazi do odredjenih posledica. Velika vecina njih ocigledno nema cime to da shvati, pa se ponasaju potpuno isto, i misle da je to ok, i da nema nikakvih posledica.

  Pa ustvari, i nema posledica. Jedina posledica je to sto sve vise nas jednostavno ne zeli da ima bilo kakva posla sa njima.

  A je l’ znate gde ima da se kupi jeftina kavurma i cvarci? To je ono sto mene od jutros brine.

 • jovan

  hahahaha kako su se popalili ovi što imaju para samo za paštetu, jebali su jednom i po usled neprijatnog fizičkog izgleda i zbog depre sede gajbi i kenjaju “sve su ribi iste, kurve, sponzoruše”
  nije svim ribama bitno da je frajer lovaran, ali logično je da ove što žele da se udaju ne žele nekog papka kog će da izdržavaju.. koliko znam patrijarhat i dalje traje i to ne znači samo da mužjaci ne treba da peru sudove i šire veš.
  to vam je isto to što ovi polu rošavi ili sa pivskim stomacima, sa leviskama iz ćaletove mladosti i sandalama, smrde na jarčevinu jer ih boli kurac da se kupaju redovno ili bricnu ispotpaze, traže ribu idealnih mera, kosa kod frizera, nokti kod noktara, koža kao svila, i pored toga da bude načitana, nagledana bergmana i izraelskih filmova b produkcije i po mogućstvu da igra dotu kao da ima kurac.

 • U skladu sa svim

  Brate, dok imas stav “daj sta das”, otprilike ces to i da dobijes. Kad pocnes da trazis nesto kvalitetnije, mozda se i pojavi. Zivot nije fer, ali je borba. Svi imamo sansu da se borimo i da pobedimo, samo tu sansu ne treba procerdati.

 • ja ratujem sam

  ja idem pravo jebem ne vadim.. hehe desanku

 • Marii

  Da li sam ja jedina devojka koja se loži na ovu KST vrstu? XD I to ne zbog novca, već zbog posvećenosti i hejta prema fensi mestima.

 • Slavko7

  Brate,svaka ti je k’o Njegoseva. Slazem se u svemu. Prvi put kad sam “probao” zenu 40+ vise se nikad nisam vracao na one od 20 i nesto. Nek balavice i dalje ucenjuju druge nedavanjem vagine “ako ne uradis to i to”. Ja sam nasao bolje i ne moram vise da molim za seks, dobijem ga kad pozelim.

 • Slavko7

  Komentar ti je tako gej. Cuj bricnu ispod paze! Homo detected

 • Slavko7

  Brate, stav ti je surov. Indirektno podrzavas globalisticki kapitalizam i zakon dzungle – snadji se ili umri. Covecanstvo bi trebalo da napreduje a ne da se srozava, zar ne?

 • lex

  Nije neki text, samo mislim da je autorka nerealna..Po njenom misljenju svi ce da se oderu od para, a nazalost u ovom brlogu od drzave je to nemoguce..I pravnici i ekonomisti,a bogami i tehnicari neretko posle faxa zabodu u neki win win ili korisnicki servis ili za neki salter, za nadoknadu koliko kosta mesecna markica za bus plus + infostan + struja.. 2% zabodu Microsoft ili postanu partijski poslusnici…A njih ne moze imati svako..

 • Виборг

  Овај текст није писало женско.

 • Виборг

  Молим вас, где је ПБФ. Попови су сада најперспективнији мушкарци. Чак је и најситнији поп пун пара. А ако има мало мозга – то је инвестиција без грешке. Са њима нећете имати проблем са наталитетом. Лично сам видео колико девојака и “девојака” одлази на тај “факултет” ради удадбе. Па, која није много гадљива, изволте…

 • zio

  Ukratko, FiloSofija bi nekog lovatora koji bi je karao k`o Roko Sifredi, dva puta dnevno.

 • mladic

  doktore :)))))))

 • ducca

  ja mrzim kad muskarci nose starke. mnogo je gej. jebote, kako muskarcima nije bezveze da nose iste patike koje fura svaka druga teen pornicarka dok jase crnacku karinu

 • Ocigledno Smarac

  Ogorcenost.
  Da li zato sto su mlade i lepe zene probirljive? Zar realno nemaju pravo da budu probirljive?!
  Pa vecina muskaraca bi sve dala da imaju kraj sebe i kao svoju, neku prelepu zenu. A i u zivotinjskom svetu je praksa da muzjak osvaja najprivlacniju zenku tako sto zasluzi njenu paznju. Pa ako si muzjak-homo sapiens, onda, ili ces zasluziti fizicki ili finansijski.
  Muskarci bar imaju ta dva kriterijuma, pa koji god da forsiraju. A zenama i dalje ostaje taj jedan, fizicki. Jer na zalost, to je ono sto je na ceni sada, a muskarci to sami propagiraju.
  Da se realno ne pridaje toliki znacaj sisama i guzicama tj. samim vaginama, mozda bi same vlasnice istih gledale kroz malo vise produhovljenu stranu i malo manje zahtevale od samih muskaraca. (Mada, ovde zanemarjem cinjenicu da je ipak svako jedinka za sebe koja ima svu slobodu da sebe promovise kako smatra da treba…tako da i danas verovatno negde mozete naci produhovljene mlade zene.)
  A, ako je resenje da se mladi muskarci preorjentisu na starije i manje zahtevne zene (koje vec imaju od koga da nesto zahtevaju i ocekuju, pa ne moraju i od njih)…onda govorimo o nezrelosti takvih muskaraca, koji su samo dovoljno sebicni jer smatraju da je besmisleno i naporno truditi se oko neke vrsnjakinje jer ona zeli samo brak… Realno, zar nije lakse drkati na pornice, starlete, jebati milface bez obaveza… to zaista pruza smisao i ispunjenost.
  Ma, ko voli neka izvoli. Nemam nista protiv. Ali ako te to zaista ispunjava. Ali ako tome pribegavas zato sto si duboko razocaran tzv. zahtevnoscu mladih zena, onda si, pa, malo zelen.

 • dadasasd

  Devojke koje etf-ovce primete tek kad pocnu da zaradjuju su debili.. Iskreno, celog zivota se lozim na takve likove, pre svega jer su to pametni i inteligentni ljudi sa kojima je skoro uvek uzivanje pricati, a ako nekoj devojci smeta, to je verovatno jer ne zna da ceni te osobine jer je previse glupa da bi joj tako nesto bilo bitno. Samo nikad necu skapirati zasto zene ne zele da se osamostale, i da onda mogu lepo da nadju lika koji ume da ih nasmeje i sa kojim mogu da pricaju i da ne razmisljaju o parama. Iskreno, ako si sposobna da zaradjujes, onda i situacije kao sto su to da partner u nekom trenutku nema posao (jbg, etf ipak nije garancija da ces uvek imati posao) nisu problem, tada mozes da budes podrska i da budes tu za njega. Ali ko vas jebe, kad vi takve devojke ne primecujete (ne zato sto su one ruzne i slicno, nego zato sto ne obracate paznju na to, i potpisujem da je dosta vas mozda i imalo takvu, al da nije bilo svesno toga, iz ko zna kojih razloga).

 • Ocigledno smarac

  Pa to. A onda kukaju o tome kako su uglavnom sve smrdljive ili ovakve ili onakve… Teorija o zelenom grozdju, vazda izgovor.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Slusaj, svi imamo pravo da biramo sta god hocemo, i po kom god kriterijumu hocemo. Nemam ja razloga niti potrebe da tebi ili bilo kome drugome dokazujem sta sam i kojoj vrsti pripadam.

  Mlade zene su super, i mogu da budu zahtevne koliko hoce, ali onda kad smisle da treba da se udaju, pa kad se ispostavi da nemaju za koga da se udaju – e onda je to samo njihov problem. Gde im je onda ta silna mladost, lepota, i probirljivost? Gde je kad treba da se upotrebi za nesto “smisleno” i “korisno”?

  Iskreno, zabole me mnogo za sise i guzice. Po meni ima mnogo vaznijih kriterijuma od izuzetne lepote. Bitno je da devojka lici na zensko (u smislu da mogu da pozelim da je poljubim, itd.), ali u tu kategoriju spada 80% zena u Srbiji. Sve preko toga je plus, ali nije obavezno.

  Ali jeste obavezno da ima malo mozga u glavi. Jeste obavezno da ima nesto da kaze, a da to ne bude potpuni idiotluk. Jeste obavezno da zna sta znaci biti zensko u pravom smislu reci. Jeste obavezno da me ne nervira svakodnevno a pogotovu da se ne ponosi time sto me nervira.

  Nije smisao i ispunjenost u jebanju milfaca. Smisao i ispunjenost je u ostvarivanju svojih zivotnih ciljeva i snova koji nemaju nikakve veze sa seksom. A milface su tu da rese problem nejebice kad se pojavi.

  Ne, nego mi je smisao i ispunjenost da nadjem neku mladu rospiju koja ce da me upregne kao mazgu, da me ubaci u kredite i ostala sranja, da mi sedne na vrat na nacin koji ne volim, i to je onda smisao i ispunjenost, je l’ tako?

  E, vidis, imam dovoljno drugova koji su u braku i ne bih se menjao sa njima ni slucajno.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Podrska, kazes? Da sam imao devojku koja je htela da mi bude podrska, sad bih bio srecno ozenjen. Ne verujem da tako nesto ne bih primetio.

  Ali ne, nego su (bar u mom slucaju) sve tu samo da jos vise sve otezaju i zagorcaju. Sve su tu samo da nista ne bude kako ja hocu. Problem je sto onda ja pozelim da ne bude nikako, a njima nije jasno zasto ih ostavljam.

  Ti mozes da pricas da nisi takva, ali to ne menja cinjenicu da velika vecina devojaka danas jeste takva i jos gora. Samo im je da muskarca kostaju sto je vise moguce. Vremena, truda, zivaca, novca, cega god. Ne trazi svaka isto, ali skoro svaka trazi sto vise.

  Ako mi je zeleno grozdje sto mi je bolje da budem sa milficom koja mi ne smeta u mojoj borbi da ostvarim svoje zivotne ciljeve i snove – nego sa devojkom koja me nervira; onda jbg, zeleno je grozdje.

 • Fizički elektronac

  Samo da te obavestim da šaman danas može da ide do 95lvl (ne računam warlords, jer još nema na piratskim serverima), tako da molim te sledeći put kad mudruješ ne širi dezinformacije, jer se ovako stiče utisak da ostavljamo stvari nesvršenim.

 • JJ

  Po mom skromnom misljenju, “pravnici” su milion puta veci kompleskasi od medicinara. Valjda zato sto sebe vide kao buduce poslanike preCednike srBske zemlje ili neke skroz moderne, evropski integrisane jedinke i slicno. Stranacki kadar, uvlacenje asistentima, profesorima, svima sa prigodnom i pogodnom buljom. Ali veca je sansa da oni namlate pare od doktora. Jer jbg, korupcije svuda. Mada nije da iste manjka medju belim mantilima, ali treba vec ubosti.

 • rolnatoaletpapira

  ne seri vladimire

 • dadasasd

  Ne, nisu sve devojke takve, osobe o kojima ti pricas su ono sto bi moglo da se okarakterise kao sociopate, samo sto zene sociopate to drugacije ispoljavaju, pa nije bas tako ocigledno kao kada su muskarci u pitanju. Pritom su to zene koje vode racuna o izgledu, sarmatne na prvi pogled i lako privlace muskarce, a jedna od 25 je takva. I nazalost, ako od 25 zena biras i medju njima je jedna koja to jeste, vrlo verovatno da ces izabrati da budes sa njom, jer imaju taj negi magnetizam u sebi.

  A ocigledno jesi isfrustrian celom situacijom, sto te cini idealnim plenom takve osobe i nije nista cudno da si imao puno kontakta sa njima. I onda zakljucivanje po indukciji (najnepouzdanije, i najlakse da dovede do pogresnog zakljucka) i onda se steknu te predrasude, a kad mislis lose o ljudima i vidis lose u njima. Ne znam da li si svestan da ovo moze zapravo da bude razlog sto imas tako lose misljenje, zato ti kazem..Prosto nije u redu odbaciti i tu mogucnost.

  Ako si ti sa starijim zenama jer ti je to stvarno bolje, to je lepo i drago mi je zbog tebe.

 • N.

  E, al kako se pronalaze u ovakvim tekstovima, pa se bune, to je neverovatno :D Pa, prihvatite igru, nemojte da ste pi…

 • Luka

  Ljubi ga tasta pametnog. Zapravo toliko si pozeljan, da ces na kraju zavrsiti raspadnut do 35, tako sto ribas klonju nakon 10 sati posla, na kojem razbijas kicmu jerbo moras da radis za NOKTARA (kaze se za manikira seljacino, ako vec hoces da lizes bulju, barem lizi kako treba) i za pola njenih drugarica i naravno svecu (jer je hitno morala da im uleti sa kesom), a veceru naravno nemas posto se ona za to vreme jebe sa nekim tarzanom.
  I patrijarhat znaci upravo to, da je oteras nazad kuci kod mame ako ti pomene pranje sudova i sirenje vesa. Ja nisam u tom fazonu, ali boga mi nisam lud da me neko jebe besplatno, za sve se zna granica i sta moras da uzvratis. Ne mozes ti samo da trazis, a zauzvrat samo rasiris noge 3,4 puta sedmicno. Ima i da bude nacitana, ima i da mi pomogne kad joj pomoc trazim.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Ti stvarno mislis da vecina muskaraca ima bilo kakav izbor? To mozda imaju tatini sinovi sto biraju po splavovima i separeima.

  Meni se otprilike jednom do dva puta godisnje ukaze mogucnost da biram da li da ostanem sam ili da budem sa nekom zenskom osobom koja se u tom trenutku pojavila. I to je to. Svi muskarci znaju koliko cesto im se pojavljuje ta mogucnost izbora.

  Dakle, ne biram ja bas tu jednu devojku od 25, nego ostale 24 devojke jednostavno nisu tu. Ne znam gde su, ali nisu tu.

  Da, znam, treba vise da izlazim, vise da se krecem medju “ljudima”, ali to je bezveze. Ima nas koji puno radimo i bas nam nije do cestog izlazenja. Zato postoji internet, Krstarica, Badoo, itd. Pa kad naleti, naleti.

 • Marko

  Ne postoje veci kompleksasi od medicinara, to je bukvalno aksiom. Taj kompleks kod pravika koji ti pominjes je direktno proporcionalan njihovom mestu na lestvici, sa druge strane svaki lekar misli da je mesija licno. I tu se ne radi samo o kesu, tu si promasio poentu, nego se radi o celokupnoj slici koju pomenuti o sebi imaju i koliko su zaljubljeni u sebe. Tu doktorima nema ravnih, ako si isti ja ti se duboko izvinjavam…

 • pajser

  pa ove je bre jedinstven doprinos nauci.

 • dasdadad

  Da, ali je problem sto je u pocetnoj situaciji jedna od 25, a onda ona povredi gomilu ljudi koji na to reaguju tako sto steknu negativno misljenje i onda ne primecuju da mozda povredjuju neke druge koji to nisu zasluzili, koji opet, cesto kao odgovor na to, preuzmu to lose ponasanje. Stvar je u tome sto gledamo na dobrotu i verovanje ljudima kao na naivnost, a zapravo zaboravljamo koja je hrabrost potrebna za to, ali i nagrada koja moze da se dobije.
  Poenta price je da ne treba koristiti a losa iskustva kao heuristiku kada gradimo nove odnose sa ljudima, jer onda pomazemo da se te negativne misli, a samim tim i postupci sire kao neka zaraza.
  Zato sam i imala potrebu da ti odgovorim na ove komentare.
  Prosto, ako ne budes imao taj negativni pristup, onda kada budes upoznao devojku koja je dobra, moci ces to da vidis.

 • Anita

  Kao jedna ozbiljna devojka mogu samo da konstatujem da tvoj komentar obiluje izlivima prostatluka, banalnosti, ili kako bi to naš narod rekao “kočijaštva”. Ne vidim potrebu da te ovaj tekst povredi, sem ako nisi išao u Batajnicu da popraviš nekoj ribi računar ili da fizički podsećaš na bucka sa slike. Pravi muškarac nikada ne bi rekao za žene, da su “smrdljive”, pravi muškarci uživaju sa ženama i čine da se one osete najpoželjnijim i najseksipilnijim osobama na svetu. Uopstalom, o tebi se može postaviti cela stručna analiza, i o tvom problemu se ozbiljno može govoriti.
  Pozdrav, devojka sa filološkog koja ima najboljeg, najlepšeg i najkulturnijeg dečka (prva grupa fakulteta).

 • Dimitrije

  Ova je neka nejebica koja k… u zivotu nije videla. Napisano ovde je sve streotip o.O

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Ozbiljnom licemerju nikad kraja.

  Znaci, moj komentar na ovaj clanak obiluje izlivima prostakluka, bahatosti, i kocijastva – a sam clanak ne?

  Ili je to u clanku ok zato sto je pisala devojka, a u mom komentaru nije ok zato sto sam musko? Ne vidim ni ja potrebu da tebe moj komentar povredi.

  Ja iskreno nisam nikad razvrstavao devojke sa razlicitih fakulteta po
  tome kakav bi seks mogle da mi pruze, i ne pada mi na pamet da se time
  bavim. To kad bih radio, osecao bih se kao da razvrstavam stoku na stocnoj pijaci. Mada ima vise nego dovoljno devojaka koje na muskarce samo tako i gledaju – kao na stoku koja treba da rinta dok se one osecaju kao najseksipilnije i najpozeljnije na svetu.

  Koliko god ja bio kivan na devojke u Srbiji, ipak ste ljudska bica – niste stoka iako se puno vas (ukljucujuci i autorku ovog teksta) ophodi prema nama kao da jesmo.

  Jesam razlikovao devojke po tome kakav su mi seks pruzile, ali
  sam gledao i sta se desava i pre i posle seksa. To svi rade. Kod mene je seks, uostalom, mozda 20-30% ukupnog utiska o nekoj zenskoj osobi.

  Ja kome god sam popravljao racunar bilo mi je adekvatno nadoknadjeno. Muskarci novcem, zene necim drugim. Ali ima suvise nesrecnika koji to rade za dzabe jer ih neka rospija vrti oko malog prsta. Opet, sami su krivi sto to sebi dopustaju.

  A sto se “pravih” muskaraca tice – ne zavidim im, sa vama “pravim” zenama koje necete stvarno biti prave zene u pravom smislu te reci bar jos 20 godina.

  Ti spadas u onu grupu devojaka koje su u dugim i srecnim vezama ili
  srecnim brakovima. Ti si uspela u zivotu, i ja ti na tome iskreno
  cestitam.

  Znam ja da “pravi” muskarac ucini da se zena oseca najseksipilnijom i
  najpozeljnijom na svetu, i to ucini bez po muke. Problem je samo sto takvom nisi jedina – a ako jesi onda je on budala, i pre ili kasnije ce da shvati da je budala, i da krene ubrzano da nadoknadjuje propusteno.

  Ako je on “pravi” muskarac, ja ne vidim kako si ti pravo zensko da njega zadrzis samo za sebe.

  Mnogo vi mislite da ste prave, ali vas suvise ima samih – te su valjda prave ogledalu, mackama, ili cemu vec.

  Uzivam i ja sa zenama sasvim dobro, samo su te zene sa kojima ja uzivam jedno 15-20 godina starije od tebe.

  I za kraj – ako si na filoloskom onda nisi dovoljno strucna da mi postavljas strucnu analizu. Ja probleme u svom zivotu resavam jedan po jedan bez da mi za vratom sedi neka rospija koja ce probleme samo da nagomilava. A problem zivotne saputnice cu definitivno da resim iz uvoza kad bude doslo vreme za to.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Slazem se za to o sirenju negativnog misljenja i loseg ponasanja. Zbog toga, svakoj novoj potencijalnoj vezi pristupam sa radoscu, zadovoljstvom, i dobrom voljom. Problem je sto me vrlo brzo razocaraju i iznerviraju jer pocnu da se ponasaju potpuno nenormalno, i onda to sve krene u pogresnom pravcu.

  Suvise veza i brakova danas opstaje zato sto muskarci i zene trpe. Muskarci trpe nenormalne kucke, a zene trpe pijandure, kockare, i siledzije. Kako se samo ne nadje neki takav debil sa nekom takvom kuckom? Ustvari i ako se nadju, oni krenu zajedno da zlostavljaju druge oko sebe.

  Ali kad ne bi bilo tog trpljenja, mozda 10% ljudi bi uopste i bilo u braku. Vec se vidi da idemo u tom pravcu svakako.

 • Perun

  Gotovo sve potpisujem sto si napisao, uz jednu malu ogradu. Mislim na te starije zene od 15-20 godina razlike. Prijatelju, malo je mnogo. Ok, razumem da je sa njima “cist racun, duga ljubav” , nema smaranja itd. Svi smo to probali. Ali ima jedan mali problem. Barem ja ne zelim da imam dve majke. Jedna je i vise nego dovoljna. Pitacu te kada ti budes, kao muskarac u “ozbiljnijim” godinama ,da li ce ti onda biti privlacne starije zene. Cisto sumnjam, jer biologija je cudo. Uz uslov da kako zene tako i muskarci podjednako o sebi vodimo racuna, mi muskarci smo u velikoj prednosti. Mozda sam malo skrenuo sa teme, ali ima jos dosta kvalitetnih devojaka, samo treab imati malo vise strpljenja i ne uzimati ih previse za ozbiljno.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Opusteno – te zene su 15-20 godina starije od ove studentkinje, a ne od mene. Ja sam malo ispod sredine tridesetih, a moja trenutna partnerka je tek presla sredinu cetrdesetih.

  Obicno i gledam zene u rasponu od 40 do 50 godina. I ne vidim da ce zene od 40-50 godina manje da mi se svidjaju kad ja budem imao 40-50 godina, mada se naravno nadam da cu tada biti srecno ozenjen, sa nekom zenskom osobom koja je mozda godinu-dve-tri mladja od mene, i koja ce da dokaze da je prava, jer je vecina devojaka danas jednostavno pogresna.

 • QaZedc

  Ma jok, to je onako prilicno realna slika. Ja generalno vucem ka socijalizmu (Ne SPS) i slazem se da bi trebalo da batalimo moderni fazon menjanja ko ima vecu toljagu u ko ima deblji novcanik… Ali cinjenice da citiram nase voljene politicare “na terenu” su drugacije. BTW Politicka korektnost ce nam doci glave…

 • Perun

  “je tek presla sredinu cetrdesetih” !?

  Izvini, znam da se o ukusima ne raspravlja, ali da nisi ti ipak pomalo edipovac ?

 • Eoja

  Za života sam srela ukupno jednog doktora bez kompleksa mesije lično, a imam 35 i radim u visokom obrazovanju i srećem ih hop-stop što reče Ganci.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Ne, zasto? Razlika je 13 godina. Ne bi bas lako mogla da me rodi sa 13 godina.

  Ja volim zrele zene zato sto nisu nenormalna ziljava derista kojima svaki cas moze da padne na pamet da igraju neke mentalne igrice ili da dodadno otezavaju partneru zivot.

  Suvise sam imao losih iskustava sa devojkama, i suvise sam imao dobrih iskustava sa zrelim zenama da bih tek tako sada krenuo da jurim ove mlade rospije koje na muskarce gledaju kao na stoku i na pokretni bankomat.

 • adasd

  Evo, studiram ono sto volim najvise i ne vidim da bih mogla bilo sta drugo da radim ili ucim osim toga, pa mi opet smeta gomila stvari i radim upravo to, trpim.
  Imam prijatelja koga volim najvise na svetu i smatram da je to nesto najvrednije, pa i on ima svoje bubice nekad i neko ponasanje koje treba trpeti. Ali naravno da ne mogu da zamislim zivot bez njega.

  Razumem potpuno tvoju averziju prema tim zenskim manipulacijama. Muskarci su dominantni nad zenama u smislu te fizicke snage, a zene nad muskarcima tako sto koriste cinjenicu da imaju vaginu i razlicite oblike manipulacije. Naravno, kada muskarac koristi fizicku snagu, ili cinjenicu da zaradjuje vise od svoje zene na to se gleda sa osudjivanjem, a kada zena koristi svoje moci to prodje tek tako. Iskreno, zena koja zavlaci nekog lika i stavlja ga u friendzonu i koristi cinjenicu da mu se svidja da bi dobila nesto nije nista manje gora od muskarca koji koristi svoju snagu da bi dobio nesto od zene. To nije stvarno fer i slazem se…Ne znam na koje nenormalno ponasanje ti mislis, ali ako je u rangu ovog iznad onda ni ne treba da trpis. Medjutim, ako tebi smeta to sto ce zena povremeno da kenja nesto, kaze to sto ima i onda prestane i ti samo treba da se pravis da slusas i kazes ok, onda tesko da ces da nadjes zenu koja nece biti u tom fazonu.

 • Perun

  Bez obzira sto si skoro sve u pravu za danasnje devojke, da li je moguce da ne mozes da nadjes onda neku barem da ima oko 30 godina ? Cetrdesete ce brzo da dodju. Nisam siguran da ce onda biti privlacna zena od nekih 53 godine.

 • Pa pacovi, tu ima pacovi…

  Hvala ti. Jbg, kroz koju godinu cu hteti da se zenim a onda ce biti vrlo zanimljivo naci devojku, ali do tada je opusteno. :-)

 • Cojži

  neš jebat.

 • A ko kaze da smo vam u ponudi?

  Sinoc jesam. I to jednu bas takvu kao sto sam opisao. MILF FTW!!! :-)

 • Martel

  Kao medicinar, mogu ovo da potpišem. Polovina mojih kolega su zaljubljeni samo u sebe i pored i faksa (kasnije i posla) samo su im dve stvari u glavi: Kako da se opiju i gde da kresnu nešto…

 • DarkRodimus

  E jbg gde si bila pre 5,6,7,8 god….

 • MrMystic90ss

  Skoro uvek sam bio u fazonu, da ne treba čitati ovakve tekstove! :) Mislim, očigledna zajebancija cure, koja je htela da komično predstavi situaciju… Ok, meni ovo nije ni preterano zanimljivo, očigledno joj fali malo smisla za humor, što se mene tiče, ali ne pronalazim se sad nešto prozvanim u ovakvoj situaciji… Stil života diktira razne uslove u socijalnim kontaktima… I to se ne može promeniti, jbg… Jedino što ja, lično za sebe, mogu preventivno da uradim, je da biram s’ kim ću da budem… Ako izbora nema, okej, biću sam, život mi od seksa ne zavisi… Nimalo! Ljudi, birajte sebi ravne, koji vama odgovaraju, i nema dalje priče… Priznali ili ne priznali, raslojavanje u društvu itekako postoji, i što gubiti vreme, energiju i emocije na nešto što nije realno?! Iz nekapiranja sistema i svog mesta u celom ovom haosu se i rađaju najžešće frustracije… Svako ko ima cilj i ideju u životu, itekako zna kojim putem da se vodi, i ko će sa njim ići tim putem… ;) ajd, pa tako, manje nervoze, nisu curice krive, od nekoga su one to morale da čuju i vide, jbg… :)

 • Paraskeva Tomic

  Cura je duhovita, ti nisi pa ne možeš to ni da prepoznaš.

 • MrMystic90ss

  Ahahahahaha, a moguće i to… humor se može interpretirati na razne načine. Ja sam se već ogradio, rekavši da meni lično ovo nije sad nešto preterano zanimljivo, tako da ne vidim svrhu tvog komentara, al’ ajde, navikao sam na raznorazne pojave i produkte, pa i ti možeš da prođeš. :) a što ćeš…

 • FONovka

  Tebe se ne tice sa koliko likova je ona bila, ali to sto ti sedis za kompom i pises takav komentar umesto da se bavis svojim zivotom, e to je vec ono sto je jadno za medalju ;)

 • Makijaveli

  UUuuu ala si mu ga suknula, bas onako! Ribo, lepo se vratis u rodni grad, dignes nos i prvoj zainteresovanoj budali iz nekog javnog preduzeca/tatine firme pokazes oralne vratolomije koje si naucila blejuci po Blejvocu. Svadba 200 ljudi, dva deteta, on hefta ucenicu srednje frizerske a ti saftas predsedniku opstine kad god te pozove na seminar lokalne samouprave na Zlatiboru. Srecna porodica, srpski san

 • Alan Ford

  Ovo je na žalost tačno za jednog ekonomistu: “ali imaj u vidu da ako su uspešni u svom poslu radiće 24/7”. – Thug life – borba, jbg. Što se tiče komentara na cjelokupan tekst…manje prostači, imaće ljudi bolje mišljenje o tebi.

 • Timber

  A gde je sumarski?

 • VVK

  Brutalan tekst :D :D svaka chast

 • iskreno

  haha glup tekst… ko kaze da pravnik,ekonomista il neki s tehnickih nauka ne kara bolje od difovca… evo iskreno, treniram ceo zivot imam sportsku gradju, al mi je tuki 15 cm, i vec u 10-om minutu privodim kraju :D, sto znaci (po mom misljenju) da bas i nisam neki jebac… tamo neki ekonomista mozda izgleda ko kurac al recimo lik ima batinu il kako kazu “dobru tehniku” i razvali ribu od kurca… poenta je nema veze ni faks ni izgled ni sa cim, ne vredi generalizovati. Sranje sto se sada samo gledaju pare i izgled, a jos vece sranje sto vecina nas likova se tolko licka i pederise da je haos… Treba zapamtiti da se vecina ljudi predstavlja u najboljem svetlu, narocito na ovim socijalnim mrezama, kako izgledom tako mozda i finansijski, zato ribe upoznajte nekog pre nego sudite… Sve u svemu ostaje 15 cm, nema tu promene seme mu jebem… Sportski pozdrav